• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

bu forumda o kadar çok döven söven kapıya koyan aldatan erkek hiakeysi okudum ki anlatamam..senin adam süt içiyor diye yakınman bana çok saçma geldi bırak içsin ne var ki niye baskı yapıyosun adama ne güzel yanında yatsında içsin işte millet kocam eve gelmiyor diye yakınıyo sende kocam uyurken süt içiyo diye yakınıyosun...ben senin yerinde olsam kocama sütünü elimle hazırlar içirirdimmm sonrada kucağıma basar uyurdum yaniiii
:53::53::53:
Sütü bardakla değil biberonla içiyor!:ssz:

Bunu bana da öğretmeni diliyorum :9: :9:

aslında bir formülü yok, karşındaki kişinin tavrına ve öğrenmek istediğin şeye göre değşiyor bu tamamen doğaçlama yani :1::1::1:

ama uzun süredir pek kullanmıyorum bunu aile oldum artık evimin kadını çocuklarımın anası oldum :1::1::1: entrikalarla uğraşmıyorum pek :1::1::1: ama evlenmeden önce sevgilim olduğu dönemlerde bolca başvururdum :34:

ama bu bir rahatsızlık. eninde sonunda yapacak. duramaz. beraber uyurken o biberonna bir gün ihtiyaç duyacak. yada arkadaşın dediği olay gibi. feci bir şey. evleniyyor ve bu istekle karşıllaşıyor.
yani bir yaşanmışlık olsa onu bilir bu isteği duyar ve bırakırdı. bazıları cinsellikte şiddet sever mesela. işte bunlar bilinmeli.
evlenip ayrılmak daha travmatik oluyor ve zor.
ayıya dayıyı bir yere kadar der. ama her erkek yada kadın bir yerde fora verir. hep oynaması mümkün değil.

Ama şunu da gözardı etmemeniz lazım nişanlılık süreniz boyunca ailenizle yaşıyorsunuz yani bir araya gelip yaşama ihtimaliniz ailenizin yapısına göre değişir..Mesela benim aile yapıma göre bu imkansız...

Nişanlılık süresi boyunca nişanlısıyla tatile gitmek ne bileyim aynı mekanda yatmak sabahlamak bu izni ailelerinizden koparabilir misiniz ?

Ben de mi bir sıkıntı var, hayal edemiyorum, biberonla kıvrılıp uyuyan bir adam :44: Tamam her gece ısıtıp icsin sütünü ama bardakla! Biberonla değil.

Ben de mi bir sıkıntı var, hayal edemiyorum, biberonla kıvrılıp uyuyan bir adam :44: Tamam her gece ısıtıp icsin sütünü ama bardakla! Biberonla değil.

valla ben onu zaten adam gıbı goremem ya muthıs bı hayal kırıklıgı olurdu aman Allahım :S
bende oglumdan sak dıye bıberonu cekıp alsammı hıc bırakacagı yok dısler maaf oldu butun :S

tamamen görece olayı, birine tabu gelen bişi diğer bir kişiye gayette normal gelebilir ki, yani kimsede gariplik yok, aslında bizim düşüncemiz dışındakileri garip görmek garip bence.

Ama şunu da gözardı etmemeniz lazım nişanlılık süreniz boyunca ailenizle yaşıyorsunuz yani bir araya gelip yaşama ihtimaliniz ailenizin yapısına göre değişir..Mesela benim aile yapıma göre bu imkansız...

Nişanlılık süresi boyunca nişanlısıyla tatile gitmek ne bileyim aynı mekanda yatmak sabahlamak bu izni ailelerinizden koparabilir misiniz ?
işte o zaman iş şansa kalıyor. maalesef aile yapısı ,gelenekler buna sebep oluyor. buna karşı gelirken madalyonun bu yüzünüde unutmamak gerekir diye yazdım bunu. savunan kişiler iiçin.
bakın arkadaşımın kardeşi 2 ay evli kaldı. neden de adamın iktidarsız olup tedaviyide redetmesi.
bunlarda bu toplumdaki yasakların acı getirisi.

Son düzenleme:
aslında bir formülü yok, karşındaki kişinin tavrına ve öğrenmek istediğin şeye göre değşiyor bu tamamen doğaçlama yani :1::1::1:

ama uzun süredir pek kullanmıyorum bunu aile oldum artık evimin kadını çocuklarımın anası oldum :1::1::1: entrikalarla uğraşmıyorum pek :1::1::1: ama evlenmeden önce sevgilim olduğu dönemlerde bolca başvururdum :34:

Ahahahha :9: :9:

Tebrik ediyorum başarılarından ötürü ben genelde bu tongaya düşen tarafta olup herşeyimi anlatırım safçana :15: :32: :9:

valla ben onu zaten adam gıbı goremem ya muthıs bı hayal kırıklıgı olurdu aman Allahım :S
bende oglumdan sak dıye bıberonu cekıp alsammı hıc bırakacagı yok dısler maaf oldu butun :S

Aman aman birden kesip alma, o da baska birşeye sebep olabilir, yavas yavas bardağa gecir onu. ne bileyim ayılı inekli bardak falan al :)

tamamen görece olayı, birine tabu gelen bişi diğer bir kişiye gayette normal gelebilir ki, yani kimsede gariplik yok, aslında bizim düşüncemiz dışındakileri garip görmek garip bence.

Bazı genel geçer seylerin görecesi olmaz. Süt içmek değil cünkü konu. Cok ciddi bir sorun var altında yatan. Adam isterse eve inek alıp sağıp sağıp içsin onda sorun yok, 30 yaşında bir adamın biberon kullanması her sağlıklı insana anormal gelmeli bence.

Kadını düşün; bütün güven duygusu yerle bir :S

ya saçma biliyorum ama acaba konu sahibi biberonu eline alınca onun elinden alıp bardağa boşaltsan bir de pipet koysan çok çekmek istiyosa öyle çeksin sütü :S ama doktora gitmek şart tabii. eğer çok diretiyorsa doktora gitmemek için bi de bunu denesen sonradan pipeti de bıraktırırsın bence.

eğitim bilimlerinde gelişim psikolojisine göre konu sahibinin kocası oral döneme saplantılı kalmış. o dönemden çıkamamış..

ne fark eder ha bardakla ha biberonla diyen arkadaşları anlamıyorum ..:19: çocuk değil bunu yapan koskoca adam..:31:

o zaman ne fark eder ha wc'ye ha beze deyip koca yaşta beze yapılsın!!!! hoş mu :19:

uzman desteği şart bence.

Aman aman birden kesip alma, o da baska birşeye sebep olabilir, yavas yavas bardağa gecir onu. ne bileyim ayılı inekli bardak falan al :)

Bazı genel geçer seylerin görecesi olmaz. Süt içmek değil cünkü konu. Cok ciddi bir sorun var altında yatan. Adam isterse eve inek alıp sağıp sağıp içsin onda sorun yok, 30 yaşında bir adamın biberon kullanması her sağlıklı insana anormal gelmeli bence.

Kadını düşün; bütün güven duygusu yerle bir :S

güven duygusuda göreceli bence, yada bunu güvene bağlamak bile, konu sen değilsin tabi ama bişi sormak istiyorum cevaplarsan, senin evliliğinde tüm olanlar olmasaydı yani eşinle diğer yönlerden süper olsaydınız ve sadece biberonla süt içseydi geceleri hangisini tercih ederdin ??? yani hangisi daha kabul edilebilir?

o zaman ne fark eder ha wc'ye ha beze deyip koca yaşta beze yapılsın!!!! hoş mu :19:

uzman desteği şart bence.

aynen

güven duygusuda göreceli bence, yada bunu güvene bağlamak bile, konu sen değilsin tabi ama bişi sormak istiyorum cevaplarsan, senin evliliğinde tüm olanlar olmasaydı yani eşinle diğer yönlerden süper olsaydınız ve sadece biberonla süt içseydi geceleri hangisini tercih ederdin ??? yani hangisi daha kabul edilebilir?

İkisi kıyas götürmez bblim. Aldatılmakla biberonu nasıl kıyaslayayım? Biri karakter sorunu biri alışkanlık :) Birini uzman yardımıyla aşabilir, birini feriştahı gelse çözemez.

bu forumda o kadar çok döven söven kapıya koyan aldatan erkek hiakeysi okudum ki anlatamam..senin adam süt içiyor diye yakınman bana çok saçma geldi bırak içsin ne var ki niye baskı yapıyosun adama ne güzel yanında yatsında içsin işte millet kocam eve gelmiyor diye yakınıyo sende kocam uyurken süt içiyo diye yakınıyosun...ben senin yerinde olsam kocama sütünü elimle hazırlar içirirdimmm sonrada kucağıma basar uyurdum yaniiii

Sorun süt içmesi değil sütü biberondan emerek içmesi.
Ayrıca neden bu kadar erkeklere önemlilermiş gibi davranmalıyız oldu olacak altınıda bezleyelim.

yemin ediyorum ağzım açık elimde bardakla 5 dak.ekrana boş boş baktım:53::53:
daha neler duyacağız burda..
Allah akıl versin bu nasıl bi bağımlılıktır böyle :53:

neden bişeyle kıyaslıyoruz ki illa..bu durum başlı başına tuhaf ..
eşinin gözünde o adam ne duruma düşer..
yani aldatmaya vurmaya kıyaslamk gerekmez..bu durum başlı başına bir sorun

sadece uykuya dalmak icin yapiyorsa bu kadar buyutmemeli bence. tamam normal bir durum degil ama oyle dunyalar basima yikildi diyecek kadar vahim degil.

bir uzman yardimi ile sorunu cozebilecegini dusunuyorum ama esine bu kadar -odalari ayirmak gibi-sert davranmamalisin.

Sorun süt içmesi değil sütü biberondan emerek içmesi.
Ayrıca neden bu kadar erkeklere önemlilermiş gibi davranmalıyız oldu olacak altınıda bezleyelim.

adama psikolojik baskı uygulamaktan iyidir diye düşünüyrum...alışmış demekki adam içiyo ve o durumdan memnun hastalık olduğunu kabul etmiyor etmediği için doktora falan da gitmez bez bağlamakla süt içmeyi nasıl aynı kefeye koyarsın şaşırdım yani hepimiz süt içiyoruz adam demekki biberonla seviyo biberon kullanıyor diye boşayacak hali yok başıma gelmeidği için böle konuşuyo olabilirim ama diğer kötü alışkanlıkları olması yerine biberonla süt içmesini seve seve karşılayabilirim

Back