- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- Konu Sahibi lostindreams
-
bu forumda o kadar çok döven söven kapıya koyan aldatan erkek hiakeysi okudum ki anlatamam..senin adam süt içiyor diye yakınman bana çok saçma geldi bırak içsin ne var ki niye baskı yapıyosun adama ne güzel yanında yatsında içsin işte millet kocam eve gelmiyor diye yakınıyo sende kocam uyurken süt içiyo diye yakınıyosun...ben senin yerinde olsam kocama sütünü elimle hazırlar içirirdimmm sonrada kucağıma basar uyurdum yaniiii
Bunu bana da öğretmeni diliyorum
ama bu bir rahatsızlık. eninde sonunda yapacak. duramaz. beraber uyurken o biberonna bir gün ihtiyaç duyacak. yada arkadaşın dediği olay gibi. feci bir şey. evleniyyor ve bu istekle karşıllaşıyor.
yani bir yaşanmışlık olsa onu bilir bu isteği duyar ve bırakırdı. bazıları cinsellikte şiddet sever mesela. işte bunlar bilinmeli.
evlenip ayrılmak daha travmatik oluyor ve zor.
ayıya dayıyı bir yere kadar der. ama her erkek yada kadın bir yerde fora verir. hep oynaması mümkün değil.
Ben de mi bir sıkıntı var, hayal edemiyorum, biberonla kıvrılıp uyuyan bir adam :44: Tamam her gece ısıtıp icsin sütünü ama bardakla! Biberonla değil.
Ben de mi bir sıkıntı var, hayal edemiyorum, biberonla kıvrılıp uyuyan bir adam :44: Tamam her gece ısıtıp icsin sütünü ama bardakla! Biberonla değil.
işte o zaman iş şansa kalıyor. maalesef aile yapısı ,gelenekler buna sebep oluyor. buna karşı gelirken madalyonun bu yüzünüde unutmamak gerekir diye yazdım bunu. savunan kişiler iiçin.Ama şunu da gözardı etmemeniz lazım nişanlılık süreniz boyunca ailenizle yaşıyorsunuz yani bir araya gelip yaşama ihtimaliniz ailenizin yapısına göre değişir..Mesela benim aile yapıma göre bu imkansız...
Nişanlılık süresi boyunca nişanlısıyla tatile gitmek ne bileyim aynı mekanda yatmak sabahlamak bu izni ailelerinizden koparabilir misiniz ?
Sütü bardakla değil biberonla içiyor!
aslında bir formülü yok, karşındaki kişinin tavrına ve öğrenmek istediğin şeye göre değşiyor bu tamamen doğaçlama yani
ama uzun süredir pek kullanmıyorum bunu aile oldum artık evimin kadını çocuklarımın anası oldumentrikalarla uğraşmıyorum pek ama evlenmeden önce sevgilim olduğu dönemlerde bolca başvururdum
valla ben onu zaten adam gıbı goremem ya muthıs bı hayal kırıklıgı olurdu aman Allahım :S
bende oglumdan sak dıye bıberonu cekıp alsammı hıc bırakacagı yok dısler maaf oldu butun :S
tamamen görece olayı, birine tabu gelen bişi diğer bir kişiye gayette normal gelebilir ki, yani kimsede gariplik yok, aslında bizim düşüncemiz dışındakileri garip görmek garip bence.
Aman aman birden kesip alma, o da baska birşeye sebep olabilir, yavas yavas bardağa gecir onu. ne bileyim ayılı inekli bardak falan al :)
Bazı genel geçer seylerin görecesi olmaz. Süt içmek değil cünkü konu. Cok ciddi bir sorun var altında yatan. Adam isterse eve inek alıp sağıp sağıp içsin onda sorun yok, 30 yaşında bir adamın biberon kullanması her sağlıklı insana anormal gelmeli bence.
Kadını düşün; bütün güven duygusu yerle bir :S
o zaman ne fark eder ha wc'ye ha beze deyip koca yaşta beze yapılsın!!!! hoş mu
uzman desteği şart bence.
güven duygusuda göreceli bence, yada bunu güvene bağlamak bile, konu sen değilsin tabi ama bişi sormak istiyorum cevaplarsan, senin evliliğinde tüm olanlar olmasaydı yani eşinle diğer yönlerden süper olsaydınız ve sadece biberonla süt içseydi geceleri hangisini tercih ederdin ??? yani hangisi daha kabul edilebilir?
bu forumda o kadar çok döven söven kapıya koyan aldatan erkek hiakeysi okudum ki anlatamam..senin adam süt içiyor diye yakınman bana çok saçma geldi bırak içsin ne var ki niye baskı yapıyosun adama ne güzel yanında yatsında içsin işte millet kocam eve gelmiyor diye yakınıyo sende kocam uyurken süt içiyo diye yakınıyosun...ben senin yerinde olsam kocama sütünü elimle hazırlar içirirdimmm sonrada kucağıma basar uyurdum yaniiii
aman canım ha bardak ha biberon süt işte :)
güven duygusuda göreceli bence, yada bunu güvene bağlamak bile, konu sen değilsin tabi ama bişi sormak istiyorum cevaplarsan, senin evliliğinde tüm olanlar olmasaydı yani eşinle diğer yönlerden süper olsaydınız ve sadece biberonla süt içseydi geceleri hangisini tercih ederdin ??? yani hangisi daha kabul edilebilir?
Sorun süt içmesi değil sütü biberondan emerek içmesi.
Ayrıca neden bu kadar erkeklere önemlilermiş gibi davranmalıyız oldu olacak altınıda bezleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?