onun için uzunca yazdım zaten
bunların da hayatta var olduğunu
hayatın siyah ve beyaz iyi ve kötü diye ayrılmadığını yorumları okuyan başkaları da görsün
zira hayatta farklı insanlar var
evlenmeden birliktelik yaşayan, hatta evlilik dışı birlikte bir evde yaşayan
ya da tam tersi eline gerçekten erkek eli değmeyen
bunların hepsinin olduğunu, olabileceğini öğrenelim ki bize çizilen sınırlarla değil kendi istediğimiz ile yaşayalım
Herkes istediği gibi yaşıyor zaten hemen öcüye bağlamayın tedbirden bahsediyoruz burda.Herkes burda kendini istediği gibi ifade eder ben kimseyi yermedim ama karşı savunma ihtiyacı duyuyorsunuz neden? İnsan doğası diyorum ne kendimi ne kimseyi kastetmemişim , herkes sizin kadar tekamül edebilmiş olmayabilir hayatta , siz bunu neden anlamıyorsunuz?Kabullenmek niye bu kadar zor..BDV ya hani burası,aldatılma konularını çarşaf çarşaf okumuyor muyuz burda ? Eskort değilse kim bu diğer kadınlar? İş yerindeki biri, yanında çalışan biri, arkadaşının arkadaşı , sekreteri falan filan.. Gereksiz ve ölçüsüz samimiyetlerden doğan etkileşimler ve sonuçları.Tecrübelerinizden örnekler veriyorsunuz hayır öyle olmuyor babında :) iyi de konu dikkatli olmak zaten. Nerelere getirdiniz pes diyorum! Haremlik selamlığa da değinin espiriler çevirin biraz daha ..
haremlik selamlık benim aklıma gelmemişti valla, ama "aynı odada bir kadın bir erkek varsa şeytan gelir" in çözümü bu olabilir mi
ben sadece aynı odada iki ayrı cins varsa mutlaka sorun olur tavrınıza o cevabı verdim
insan doğası diyorum şeklinde açıklamanız var da bu insan doğası değil ki insan kendini frenleyebilen bir varlıktır
hemen karşı cins görünce ilişkiye geçmez ki
ben bir yere getirmediğimi sadece hayatın bu kadar keskin siyah ya da beyaz olmadığını söylemeye çalışıyorum
sizin gibi düşünenler olabileceği gibi benim gibi düşünenler de olabileceğini yazıyorum
Hayir tanimakla alakasi falan yok. Gonlu kaymasi da insani kotu bi insan yapmaz ki tanimis olalim.sende mi brütüs
kayarsa karşındakini tanımış olursun işte.. önemli olan kısıtlamalar sonucu değil özgürken sadık olması
gerçek sadakat budur..
Seninle kocam aynı yerde olsa birazda samimi olsa sen kocama yavşarsın sanki. senin anlayışın aynen bu şekildeBu yazdiklarim sadece esim icin gecerli degil bir erkekle cok samimi olup haddinden fazla basbasa zaman gecirirsem, kafalarimiz uyusur, ortak noktalar, cekim vs olursa ben de asik olabilirim.
Ve bunda bi ahlaksizlik oldugunu dusunmuyorum. O yuzden asik olma riskini almam. Duygularimla ve ailemle kumar oynamam.
Bu konuda birinin arabasiyla bi kerelik beraber gitme mevzusu yok. Her aksam beraber donuyorlar haliyle muhabbet de ederler, ortak nokta da kesfederler.
O yuzden dedim rahat olmayin diye yoksa genislik midesizlik vs gibi alanlara asla cekilmesin cunku bahsettigim rahat olmak ile alakasi yok. Ben de erkek arkadaslarimin arabasina bindim, esim de bayan arkadasini bir yere goturdu. Bu konuda olay farkli.
Aynı şekilde düşünüyorum.Bu yazdiklarim sadece esim icin gecerli degil bir erkekle cok samimi olup haddinden fazla basbasa zaman gecirirsem, kafalarimiz uyusur, ortak noktalar, cekim vs olursa ben de asik olabilirim.
Ve bunda bi ahlaksizlik oldugunu dusunmuyorum. O yuzden asik olma riskini almam. Duygularimla ve ailemle kumar oynamam.
Bu konuda birinin arabasiyla bi kerelik beraber gitme mevzusu yok. Her aksam beraber donuyorlar haliyle muhabbet de ederler, ortak nokta da kesfederler.
O yuzden dedim rahat olmayin diye yoksa genislik midesizlik vs gibi alanlara asla cekilmesin cunku bahsettigim rahat olmak ile alakasi yok. Ben de erkek arkadaslarimin arabasina bindim, esim de bayan arkadasini bir yere goturdu. Bu konuda olay farkli.
Senin gibi agzi bozuk bir insanla evli kalan adamla zaten ortak noktamiz olamayacagindan asik olmam soz konusu degil endiselenme.Seninle kocam aynı yerde olsa birazda samimi olsa sen kocama yavşarsın sanki. senin anlayışın aynen bu şekilde
senin diyetten hormonlar bir hoş olmuş gibi
Vallahi ben sormam. Neden sorayım ki. Önemli bir şey olsa benim eşim söyler.Niye sormasın ki ben olsam bende merak ederim bişey filan mı oldu acaba diye.
25 yıldır bir erkekle aynı odada çalışıyorum. 1,5 sene önce üçüncü bir kişi geldi ama şeytan değildi.Bir kadınla bir erkek bir ortamda yanlızsa o odadaki üçüncü kişi şeytandır nokta.(illa cinsellik olması gerekmez) Kimse hebele hübele yapmasın ,burayı okuyanlar zaten biliyor bu hiç karakter ,güven ,yakınlık bilmem ne mevzusu değil ateş -barut ve insan doğası durumu..
Ben tepki versem dönüşte gelmesine de veriridimbelli yaşa belli tabularla gelmiş insanların değişebileceğini sanmıyorum ben. yani burada eğitim aldğını söyleyen çoğu kadının sadece 2+2 öğrendiğini görmek beni üzüyo.
muhtemelen konu sahibi de daha önce bu konularda eşini kıskandığı için adam yalan söyledi. yalanın bahanesi olmaz tabi ki ama olayın çıkış noktasında kadın da haksız bence.
Konu çok dağılmış. Eşim de buradaki konumu bulmuş hepsini okumuş.
Abooo... Ne dedi pekiKonu çok dağılmış. Eşim de buradaki konumu bulmuş hepsini okumuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?