Kocamın yalanı

Vallahi ben sormam. Neden sorayım ki. Önemli bir şey olsa benim eşim söyler.
Belki yolunu değiştirmek istemitir, belki işe gitmeden başka bir yere uğrayacaktır gibi şeyler düşünürüm ben. Kaldı ki, eşimin de bana neden oradan değilde buradan gittin diye sormasını asla kabullenemem.
Zaten bence sorulmaması gereken bir şey. Ben sorarsam eğer bu eşime güven duymamamdan kaynaklanır.
Eşimde sorabilir hiç sorun değil.hemen altında bişey aramamak lazım bence.bu eşim değilde annemde olur babamda olur.mesela babam bana markete gitçem dedi dediği yerden başka bi yere giderken gördüm sorarım baba bişey mi oldu niye fikir değiştirdin diye.ama art niyet değil kastım.

umarım bamlanmam
ama
eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye tamda buna denir ,

hem yalan söylemeyi beceremezler hemde söylemeye kalkarlar.

herkesi kendimiz gibi iş arkadaşı görmemek lazım bu arada

Şimdi benim kocam olsa hasta olunca telaslanma ne denek anasını bile arar herkes duysun diye uğraşır.sen Koca ni taniyorsun bole şeylerde çok mu paniklersin de saklama gereği duydı.üstelik aradığında ben iyi değilim arkadaşla gideceğim diyebilirdi.bana bu iste birşeyler var gibi geldi.ilişkisi yoksa da başka bir şey flortozluk yapıyor olmasın tabii gunah alamam emin ol sesiz kal takipte kal

okudum ve üzüldüm çünkü bunun altından sizi üzecek bişeyler çıkacak. en çok rahatsız olduğum zaten her gün dönüşte birlikte geldiği kadına o sabah işe birlikte gitmek için attığı mesajı neden siliyor?

Enişte bey, okuyorsundur inşallah.
iş arkadaşının arabasına nasıl tenezzül ediyorsun? Laf söz çıkar şerefim iki paralık olur demiyor musun?? Otobüsle git gel incilerin dökülmez. Sana evlat vermiş/verecek bir insanı bu üzgünlüğe düşürmeye hakkın var mı? Eşin bir erkekle her gün arabaya binsin mi? Kan çıkar mı çıkmaz mı? Biraz empati lütfen.
Bu arada sen ne yaparsan yap neyi silersen sil KADIN HİSSEDER. Üzerine dedektif bulamazsın kadın hissinin.
Şimdi karını didikleyeceğine bunları yazdığı için, gönlünü al, hayatını zindana çevirme. Bir daha da yalan söyleme.

adam gibi adam yalan söylemez, gizleyeceği açıklayamayacağı iş yapmaz.

yalan söylüyorsa g.tü başı ayrı oynuyordur.

kıllan. ama önce sinirlerini sağlam tut, gerekirse g.tüne tekme atmayı göze al.

Hayir tanimakla alakasi falan yok. Gonlu kaymasi da insani kotu bi insan yapmaz ki tanimis olalim.
Sadakat ile baskasina asik olmak farkli mevzular. Asik olur ayrilir veya unutur karisiyla devam eder ve bence aldatmis olmaz. Ama bu durum kari ve koca icin de yikici olur. Kocamin baskasina asik oldugunu ve vefa adina benimle devam ettigini bilmek ya da ailemizi ask ugruna yikmak ikisi de.
Bende evli insan sadiksa asik olmaz diye bir romantizm yok. O sebeple boyle ortamlara firsat vermemek en iyisi.

yok tamamen farklı düşünüyoruz..
sadık olmaktan kastettiğim başka bir kadına o gözle bakmamak.. ben herşeyin beyinde bittiğine inannıyorum.. zaten kalbin his duygusu yok. beynimizle aşık oluyoruz . ha aşık olursada yapacak birşey yok ama biz bunu şununla konuşma bununla aynı arabaya inme vs şeklinde engelleyemeyiz. her birey kendi davranışlarından sorumlu ve biz karşı tarafın davranışlarını kontrol etmeye yönlendirmeye insanlarla hangi noktada ne kadar samimi olacağını belirlemeye çalışarak yaşamamalıyız.. sorumluluğunu bilmeyen ayarı tutturamayan adamı da hayatlarımızdan çıkartabilmeliyiz.

yok tamamen farklı düşünüyoruz..
sadık olmaktan kastettiğim başka bir kadına o gözle bakmamak.. ben herşeyin beyinde bittiğine inannıyorum.. zaten kalbin his duygusu yok. beynimizle aşık oluyoruz . ha aşık olursada yapacak birşey yok ama biz bunu şununla konuşma bununla aynı arabaya inme vs şeklinde engelleyemeyiz. her birey kendi davranışlarından sorumlu ve biz karşı tarafın davranışlarını kontrol etmeye yönlendirmeye insanlarla hangi noktada ne kadar samimi olacağını belirlemeye çalışarak yaşamamalıyız.. sorumluluğunu bilmeyen ayarı tutturamayan adamı da hayatlarımızdan çıkartabilmeliyiz.
Söylediklerinize 100% katılıyorum. Evet iş arkadaşıyla gidip gelmesi beni etkilemez. Benim için sorun da teşkil etmez.
Beni için sorun, konu açma nedenim, yalan kısmı.

Vallahi ben sormam. Neden sorayım ki. Önemli bir şey olsa benim eşim söyler.
Belki yolunu değiştirmek istemitir, belki işe gitmeden başka bir yere uğrayacaktır gibi şeyler düşünürüm ben. Kaldı ki, eşimin de bana neden oradan değilde buradan gittin diye sormasını asla kabullenemem.
Zaten bence sorulmaması gereken bir şey. Ben sorarsam eğer bu eşime güven duymamamdan kaynaklanır.
Sorun güve kısmı değil. Ben ilk başka yere giderken gördüğümde hastalığıyla ilgili bişey var saklıyor diye düşündüm. O an aldatma olayı aklıma bile gelmedi. Sadece endişe vardı. Sonraki aramalarımda olay değişti.
Başka yöne giden annemde olsa, babam da olsa merak ederim.

sende mi brütüs:KK70:

kayarsa karşındakini tanımış olursun işte.. önemli olan kısıtlamalar sonucu değil özgürken sadık olması:KK66:
gerçek sadakat budur..
Ben istemiyorum diye arabasına bilmeyebilir. Ama öğele arası istediği haltı yer. Ben engel olamam yapacak adama.

Burnundan kıl aldırmıyor diyebilirim. Burada ki bi çok yoruma sinirlenmiş, coşuyor.
Ben bu konuya yorum yapmamıştım; ama madem okuyor eşiniz, ona bir iki şey söylemek isterim. Zaten hastaymışsınız ve karınız da bu durumu biliyorken, hastalığımı saklıyordum demek çok mantıksız, yalanı yalanla örtmeye çalışıyorsunuz resmen. Otobüsteyim yalanı bile bir sürü kişide farklı izlenim yaratıyor gördüğünüz üzere, yalanı yalanla kapatmak yerine dürüst olun bence, amacınız belki iyiydi; ama dışarıdan iyi durmuyor söylediğiniz yalanlar yüzünden. Eşiniz bu tarz bir yalan dese ve üstüne bu tarz bir yalan eklese ne hisseder, ne düşünürdünüz? Bence burdaki yorumlara kızmak yerine, dışarıya durumunuzun ne şekilde yansıdığına bakın ve hatalı olduğunuzu kabul edip, hatanızı düzeltin.

Hasta olduğunu zaten biliyorsun sonuçta. Sebebini bilemem ama yalanı hiiç inandırıcı değil. Kıza attığı mesajı silmesi ise mide bulandırıyor. Ortada bir şey olmalı bunları yapması için

Bütün gün aynı odada çalışıyorlar, 10 dk yolda birlikte gelse ne gelmese ne, ayrıca iş arkadaşı diye düşündüm. Bende birilerinin iş yerinden arkadaşıyım. Bakış açım bu yöndeydi.
Ama artık bilemiyorum

Bana uymasa da mantıken cok haklısın. Ama silinen mesajdan sonra bilemiyorum..

Acaba sabah kızla bir işleri mi vardı. Bir yere uğramış olabilirler

Canım ben de işe giderken bi arkadaşımı alıyorum. Birlikte gidip birlikte geliyoruz okulda tüm gün birlikteyiz. Bazen okul çıkışları okey oynamaya gidiyoruz. Evli iki çocuk babası. Eşiyle de arkadaş olduk. Ve gerçekten abimden ayırmıyorum. bi bayanla gitmesi tabiki problem değil. Eşin senden çekinmiş olabilir ki çekinmesi anormal. Belki sen baskın bi karaktersindir kızacağını düşünmüştür. Sen çok problem etme büyütme ama takipte kal.

Canım ben de işe giderken bi arkadaşımı alıyorum. Birlikte gidip birlikte geliyoruz okulda tüm gün birlikteyiz. Bazen okul çıkışları okey oynamaya gidiyoruz. Evli iki çocuk babası. Eşiyle de arkadaş olduk. Ve gerçekten abimden ayırmıyorum. bi bayanla gitmesi tabiki problem değil. Eşin senden çekinmiş olabilir ki çekinmesi anormal. Belki sen baskın bi karaktersindir kızacağını düşünmüştür. Sen çok problem etme büyütme ama takipte kal.
Akşam dönerken çekinmeyen adam niye sabah giderken çekiyor anlayamadım.

Back