Kocamın yalanı

Eşini üç kere aramışsın sabah oda otobüse biniyorum işe geldim vs demiş. Biri beni üç kere arasa sabah sabah hayırdır derim yani ve ters yönde gittiysem beden gittiğimi de söylerim
Burdan belli bi işler karıştırdığı, ve zaten yalan söylemiş herşey ortada
O bayan arkadaşla gidip gelmesi kısmına hiç girmiyorum bile bu nasıl rahatlık...

kıskançlık yapıp olumsuz tepki vermenden korktuğu için yalanı tercih etmiş büyük ihtimal...bu arada ayse ile senden arkadas ol bence

daha önce bu konuda bir tepkiniz olmuş muydu?
bazen baskı insanları yalana sürüklüyor, ama ortada böyle bir durum yoksa gerçekten yaptığı anlamsız olmuş.

bu arada insanların işyerine iş arkadaşlarıyla gidip gelmesi neden ve nasıl sorun olablir anlamıyorum, bütün gün birlikteler zaten, yemek yiyorlar, çay içiyorlar, sohbet ediyorlar, bir yakınlaşma olsa saçma sapan trafikte değil ofiste olur.

Bir kadınla bir erkek bir ortamda yanlızsa o odadaki üçüncü kişi şeytandır nokta.(illa cinsellik olması gerekmez) Kimse hebele hübele yapmasın ,burayı okuyanlar zaten biliyor bu hiç karakter ,güven ,yakınlık bilmem ne mevzusu değil ateş -barut ve insan doğası durumu..

eşinizi eşime çok benzettim sıkışınca yalan söyler sonra haklısın der. Benim eşim de bir bayan arkadaşı arada alıyor maalesef çalıştıkları yer dağ başı olunca normal servis gibi giden başka arkadaş var o yoksa eşimi arıyor bu da mecbur alıyor. Kavga etsem nolacak bana söylemeden alacak benim haberim olmayacak o yüzden boşverdim gitti sonuçta ben de sizin mantığınızdayım bir aldatma varsa illa çıkar ortaya ben bunu araştırmaya girmem kendimi yıpratamam. Sizin de tepkiler biraz fazla oluyorsa o yüzden saklama gereği duymuştur bazen böyle garip hareketleri olabiliyor bize ufak gelen bir şey söylese sorun olmayacak bir şey için yalan söylüyorlar tepkiden korktukları için ben aldatma gibi bir durumu olmadığını düşünüyorum eşinizin yalan söylemesi tabiki hoş değil ama bence sizi üzmemek için söyledi. Normalde sabahları neden beraber gitmiyorlar ?

Normalde kiskanc biriyseniz sizin tepkinizden cekinmis olabilir ama ne sebeple olursa olsun bu yaptigini hakli cikarmaz! Esiniz yalan soylemis ve suclu.

o zaman şimdi hemen yanımdaki arkadaşa atlıyorum

adamı yaklaşık 15 yıldır tanıyorum

hiç de aramıza şeytan vs giremez

bence genellemeler sağlıksızdır

burada daha önce de yazdım

ünideyken arkadaşlarımın evinde de kaldım

bir erkek arkadaş ile oturduk yedik içtik gece oldu yattık sabah da kalktık bana kahvaltı hazırladı onun evi idi

aramızda bir şey olmadı, olamazdı da

hatta gece de onun sevgilisinden vs de konuştuk

ben o zamanki sevgilim ile evliyim o nerede bilmiyorum

insanları siyahla beyazı ayırır gibi kadın erkek olarak ayıran, erkeği öcü olarak gören, sağlıklı ilişkiler kurmaktan aciz, karşısındakini önce insan olarak görmeyen kesime bunu anlatamazsınız. şu yazınızda tek görecekleri ve saldıracakları kısım şu ;
ünideyken arkadaşlarımın evinde de kaldım

bir erkek arkadaş ile oturduk yedik içtik gece oldu yattık sabah da kalktık bana kahvaltı hazırladı onun evi idi

vay ki ne vay.

onun için uzunca yazdım zaten

bunların da hayatta var olduğunu

hayatın siyah ve beyaz iyi ve kötü diye ayrılmadığını yorumları okuyan başkaları da görsün

zira hayatta farklı insanlar var

evlenmeden birliktelik yaşayan, hatta evlilik dışı birlikte bir evde yaşayan

ya da tam tersi eline gerçekten erkek eli değmeyen

bunların hepsinin olduğunu, olabileceğini öğrenelim ki bize çizilen sınırlarla değil kendi istediğimiz ile yaşayalım

belli yaşa belli tabularla gelmiş insanların değişebileceğini sanmıyorum ben. yani burada eğitim aldğını söyleyen çoğu kadının sadece 2+2 öğrendiğini görmek beni üzüyo.

muhtemelen konu sahibi de daha önce bu konularda eşini kıskandığı için adam yalan söyledi. yalanın bahanesi olmaz tabi ki ama olayın çıkış noktasında kadın da haksız bence.

O şeytan zaten sadece aklı sırf böyle şeylerle dolu olanların yanında oluyor. Kaç senedir hiç kadın ofis arkadaşım olmadı, hep erkek ama çok şükür şeytan uğramadı daha.

gky2009 aklıma kötü birşey geldi, inşallah düşündüğüm gibi değildir ama bunlar muhtemelen iş dışında da görüşüyorlar ki kadın eşinin hasta olduğunu biliyor ve sabah da birlikte gidelim diye önceden plan yapmışlar, yani bu sabah 1 mesajla olan bişey değil, mesajı da sildim demiş zaten ama bence msj yoktu zaten

Olacak diye bir şey yok şeytanın her dediğini de yapmıyoruz sonuçta..Sizlere uğramamış çok güzel ama bu da genellenemez.

Niye sormasın ki ben olsam bende merak ederim bişey filan mı oldu acaba diye.

ben hiç anlamadım zaten akşam beraber dönüyorlarmış sabahta beraber gidebilir niye o kadar yalanı uzatma gereği duydu ki
ama öne sürdüğü sebeptende olabilir genelde böyle bir tipse..

Bu kadar rahat olmayin.
Iki karsi cinsten bahsediyoruz, bu kadinla sizden cok vakit geciriyor. Mesafe onemli, bu bazilarinin dedigi gibi arabada seks yapacaklarindan korkmak degildir.
Zamanla yapilan paylasimlarla gonul kayabilir. Insan karsi cinsle elbette arkadaslik yapabilir ama kankalik bir yerden sonra patlak verir.

ya birde yorum yazan arkadaşlar herkes sizin hayat çemberinizdeki gibimi yaşayıp düşünmek zorunda?
bu nasıl rahatlık derken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…