- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
Sağol canımm şikayet ettin beni şu an kasıtlı mi yaptın onu anlayamadım
Gitsem ne olcak, gidiyorum arada işim düşerse. Aynı oda da çalışan beş kişiden ibaret 10 15 dk da gördüklerimArada çat kapı işyerine gitsen
Artık o hataya düşmez bence. Önlemini alır. Binecekse de bi sokak sonra biner. Keşke hiç söylemeyip bi kaç gün izleseydim. Kontrolümü yitirdimCanım her sabah eşinin gittiği yöne bakar mısın? Her sabah beraber gidiyor olmasinlar.
Orada çalışanlardan biri böyle bişey hissetse sana söylemez mi, güveneceğin ağzını arayacağın biri var mıGitsem ne olcak, gidiyorum arada işim düşerse. Aynı oda da çalışan beş kişiden ibaret 10 15 dk da gördüklerim
daha önceden bakar mıydın canım .Artık o hataya düşmez bence. Önlemini alır. Binecekse de bi sokak sonra biner. Keşke hiç söylemeyip bi kaç gün izleseydim. Kontrolümü yitirdim
Saçmaladı zaten üstüne gittikçe. WhatsApp silip yükledim hiç bişey yok. Hani sabah mesaj attım demiştin dedim. Normal mesaj attım dedi. Onlayn işlemlerden bakılıyor mu mesaj attığı kişilerAbla öyle birinden fikir alıyorsun ki ben adamın peşinden gidip adım adıma takip etmiş insanım. Seni de yoldan çıkarmak istemiyorum.Şaka bir yana yalan hissettiğin mubabbetin üstüne git. Bocalayacaktır. Telefon muhabbetine bende girmem yapacak olan insan 2.telefon kullanır saklar eder. Bu arada mesela pc ya da mesajlarını falan sürekli siliyor mu?
İlk kes baktım. Bakma nedenimde hava nasıl diye. Onu başka yöne giderken görünce şaşırdım. Hastalığıyla ilgili sandım.daha önceden bakar mıydın canım .
Saçmaladı zaten üstüne gittikçe. WhatsApp silip yükledim hiç bişey yok. Hani sabah mesaj attım demiştin dedim. Normal mesaj attım dedi. Onlayn işlemlerden bakılıyor mu mesaj attığı kişiler
Var aslında hemen bana yetiştirecek biri.Orada çalışanlardan biri böyle bişey hissetse sana söylemez mi, güveneceğin ağzını arayacağın biri var mı
Ben olsam böyle bişeyi söylerdim
WhatsApp web i diyorsun muhtemelen, ama sonra izlediğin kişiye bildirim gidiyormuş dedilerYa burada bir konu vardı whatsapp mesajlaşmaları bilgisayar üzerinden takip ediliyormuş. Ne kadar etiktir bilmiyorum ama böyle bir şey var ve yapan da çok var. Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Google'da falan bulunur ama büyük olasılıkla nasıl yapıldığı.
WhatsApp web i diyorsun muhtemelen, ama sonra izlediğin kişiye bildirim gidiyormuş dediler
Mesajı SMS olarak atmış. Söylediğine göre.WhatsApp web i diyorsun muhtemelen, ama sonra izlediğin kişiye bildirim gidiyormuş dediler
Girdim whatsapp vebe hiçbirşeyi bulamadım.Aynen çok yaşaa, Whatsapp Web.
Bazıları öyle diyor bazıları da bildirim gitmedi hiç diyor. O da şans işi galiba.
Zaten tek o mesajı değilde Arada yazışıyorlarsa onu takip ederdin ama eşin bilgisayar kurdu ise anlar o şekilde takip edildiğiniMesajı SMS olarak atmış. Söylediğine göre.
Keşke ama dayanamadımKeşke hiç söylemeden takip etseydin bir süre.
Kesinlikle iz bırakacak biri değilZaten tek o mesajı değilde Arada yazışıyorlarsa onu takip ederdin ama eşin bilgisayar kurdu ise anlar o şekilde takip edildiğini
Umudum o yöneBence sadece hasta olduğunu gizlemekle başladığı yalanı başka yalanlarla sürdürmüş.
Aldattığını falan düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?