Kocamın yalanı

Canım her sabah eşinin gittiği yöne bakar mısın? Her sabah beraber gidiyor olmasinlar.

Gitsem ne olcak, gidiyorum arada işim düşerse. Aynı oda da çalışan beş kişiden ibaret 10 15 dk da gördüklerim
Orada çalışanlardan biri böyle bişey hissetse sana söylemez mi, güveneceğin ağzını arayacağın biri var mı
Ben olsam böyle bişeyi söylerdim

Saçmaladı zaten üstüne gittikçe. WhatsApp silip yükledim hiç bişey yok. Hani sabah mesaj attım demiştin dedim. Normal mesaj attım dedi. Onlayn işlemlerden bakılıyor mu mesaj attığı kişiler

Saçmaladı zaten üstüne gittikçe. WhatsApp silip yükledim hiç bişey yok. Hani sabah mesaj attım demiştin dedim. Normal mesaj attım dedi. Onlayn işlemlerden bakılıyor mu mesaj attığı kişiler

Ya burada bir konu vardı whatsapp mesajlaşmaları bilgisayar üzerinden takip ediliyormuş. Ne kadar etiktir bilmiyorum ama böyle bir şey var ve yapan da çok var. Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Google'da falan bulunur ama büyük olasılıkla nasıl yapıldığı.

WhatsApp web i diyorsun muhtemelen, ama sonra izlediğin kişiye bildirim gidiyormuş dediler

Bence sadece hasta olduğunu gizlemekle başladığı yalanı başka yalanlarla sürdürmüş.
Aldattığını falan düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…