Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Sürekli evin eşinizin olduğunu vurguluyorsunuz. Siz kiracı mısınız Allahaşkına? Evli bir çiftsiniz ev kimin üzerine ise onun kuralları mı geçerli var mı böyle mantık. Adam tapuyu boynuna asıp gezmiyor ya.
Bu kafadan çıkın bence.
Ayrıca anlattıklarınız dehşet verici. Öyle hafif doz ilaçla olacak iş değil. Bilinçaltı temizliği veya daha etkili bir tedavi ile devam etmeli. Zaman boşa geçiyor sizin için.
Daha verimli bir tedavi düşünün. İkna olmuyorsa boşanın. Neden ömrünüzü tüketesiniz? Eve girememek ne demek?!
Hastalık amenna. Ama bu başka birşey. Fiziksel hastalıklarla kıyas edemedim açıkcası. Evime giremiyorum yahu ötesi var mı?

Hayır, cinnet geçirmek yerine onu anlamaya çalıştım elinde olmayan bişey için cinnet geçirmek pek mantıklı gelmiyor. Belki onun dediklerine uymam doğru değildi ama ilk başlarda düzelir sanıyordum

Eşiniz size karşı aynı hassasiyeti gösterseydi evlenmeden önce durumunu anlatırdı ve bir şekilde tedaviye başlardı. Her türlü takıntıların en büyük tedavi metodu maruz kalmaktır. Siz eşinizin dediklerine uyarak onun takıntılarını beslemişsiniz yani iyilik edeyim derken kötülük etmişsiniz. Sen istediğini yap, ben evime girmek için izin mi isteyeceğim diyerek sizin hayat akışınıza maruz kalmasını sağlasaydınız tedavisi için bir adım olabilirdi.

Mesela siz eve girin üstünüzü değiştirin duş almayın. Eve eşinizden önce girin. Ne olabilir en kötü? Bırakın gelmesin eve, kaç gün gelmeyebilir? Temizle diye tutturursa istiyorsan sen gel temizle dersiniz. Mutlaka bir yolunu bulur kaç yaşında adam. Siz eşinizin ebeveyni değilsiniz, eşiniz sorunları ile kendi başa çıkmak zorunda. Bu evlilikte anlattığınız kadarıyla sizin ihtiyaçlarınız göz ardı edilmiş, en temel hakkınız bile elinizden alınmış, evlilik tamamen eşinizin ihtiyaçları üzerine dönüyor ve ilginç bir şekilde sizi de manipüle ediyor eşiniz. Bu süreçte kendiniz için terapi görmeniz çok faydalı olacaktır.

Çabalıyorum sen farkedemizsin bunu diyor. Çoğu konuda rahatladım diyor. Ev onun en son limanıymış orayı da aşarsa sıkıntı kalmayacakmış
pekii normal is hayatinda ,disarida ,alisveriste gozlemleriniz ne diyor? ikna oldunuz mu buna ?esiniz bahane uretmeye baslamis belli en onemlisi ev disinda insan daha dikkatli olmali ,ozelliklede bu pandemi doneminde hepimizde bir paranoya olustu..ama evimize gelince kendjmizi daha guvende daha rahat hissediyoruz ve hersey kapimizin disinda kaliyor yikan paklan ayagini uzat dinlen keyfini cikar budur yani milletin limani evidir..
esiniz daha kendi inanmiyor ki bir adim ilerledigine siz nasil inanip guveneceksiniz..demekki sikinti devam ediyor ki sizde buraya yazdiniz..sizin yerinizde olsam kendine ceki duzen vermezse birsureligine bir otele gidecegimi,yada bir ev tutacagimi yada en basit ailemle kalacagimi saygiyla iletirdim en azindan bir "oh de yaa"..rahatca uyu,dagit istedigin gibi haraket et..

Annesi de böyle mi eşinizin? Sadece ilaçla düzelecek gibi değil terapi alması lazım terapi almadan sakın çocuk yapmayın . Hamilelikte hiç çekilecek gibi biri değil düzelme olmadan mutlaka korunun . Ailevi bir durum gibi geldi bana çocukken yaşadığı bir olay vs var mı?

Ben de eşim işten gelince her gün temizlik yapıyor diyecek sandım.

Aklıma gelmiyor değil ama şu dönemde otele gidilir mi bilemiyorum

Eve geldiğimizde duş alacaksam gayet rahatız herşeyi normal insanlar gibi yapıyoruz. Ama eve onun gözetiminde girmem gerekiyor. Dışarı çıktığımızda yemek de yiyoruz oturuyoruz dokunuyorum her yere ama dediğim gibi eve girmek sorun

Yazmadan geçmek istemedim konumuza. Geçmis olsun. Bir sorum var eşinız küçükken çok antibiyotik kullandı mi bağırsak florasi bozulanlarda bu tip Davranışlar daha sık rastlanıyor diye biliyorum. Diğer diyeceğim bende bir dönem benzerdim eşinize ama onun kadar değildim. Fakat misafir davet edememe dışardan gelin herseye pis muamelesi vs. Her neyse terapi aldım. Bana iyi geldi. Seanslarda elimde bozuk paraları gezdirmem isteniyordu seans odasındaki lavabonun kenarlarına dokunduruyordu. O ellerimi kağıda sürüp o kağıdı da evi n ortasına koyduruo hergun gidip gelip dokunmam söylüyordu. Ve asıl önemli kısma geleyim eşime asla müsamaha göstermemesini benim yanımda tembihledi. Yapma mi dedi yapacaksin.oyle oturma pis mi dedi oturacaksın. Sen ona uyarsan o alır başını daha ileriye götürür bunu dedi. Çok kısa bir sürede atlattım. Sizede belki yol gösterir diye anlattim

Hayır annesi gayet normal o da biliyor oğlunun durumunu. Uyarıyor da ama nafile. Terapi alıyor

Doktor bana hiç böyle şeyler demedi,sadece ben yanlış yaptığımı biliyorum dedim o da onayladı. Evet ödevler veriyor doktor. Ama çok uymuyor galiba ban ayaptım diyor ama yine temizleniyor galiba

Hiçbir hastalık geçirmemiş, sadece bir dönem zatürre olmuş ilaç kullanmış

Bunları denemek istiyorum ama sonuçlarından korkuyorum cesaret edemiyorum az çok tahmin edebiliyorum çünkü nasıl tepkiler verebileceğini

Bana kendi evimi dar eden, ailemle görüşmeme engel olan birinin en hafif doz ilaç kullanmasına izin vermezdim.
Belli ki kocanız en ağırını kullanmalı.
Temizlik takıntılarını direkt boşanma sebebi olarak gören hakimler var.
Ben olsam eve kendim önce girer duş aldın mı şu bu diye darlarsa kocayı evden atardım.

Theta Healing diye bir yöntem var. Eşinizin bir seans almasını öneririm. Temizlik takıntısıyla atalarından gelen ve çocukluğunda bilinçaltında yer etmiş olan olumsuz kayıtlar temizleniyor.Çok faydalı olacağını düşünüyorum. Benim araba kullanma korkuma iyi gelmişti mesela.

Sanırım boşanma seçeneğini düşünmüyorsunuz. Bu gidişle siz hasta olacaksınız. Kendiniz ayrı eve çıksanız?

Bunları denemek istiyorum ama sonuçlarından korkuyorum cesaret edemiyorum az çok tahmin edebiliyorum çünkü nasıl tepkiler verebileceğini
Ne yapar döver mi? Eğer öyle bir şey yaparsa bu adama bir saniye bile harcamak gereksiz olur onu görürsünüz
onun bu saçma sapan kurallarına uymaya devam ederseniz hayat size cehennem olacak.
Öncelikle onunla beraber eve girmemekle istediğiniz saatte eve girip çıkmakla başlayın.
Ömrümde böyle saçma şey okumadım.

Masumlar apartmani diye bir dizi var aklima o geldi.

Şu her konuya boşanın diyenlerden gına geldi. Zevkine bosanmak için evlenen bir güruh var falan saniyorlar herhalde.

Bu bir hastalık okb li bir esiniz var ki sağlığınız ve sagligi icin büyük adım atmış tedavi oluyor. Boşan neden denir ki bu bir hastalık. Oncelikle tedavisine saygı duyup, sabretmelisiniz esinizi seviyorsanız.
Sevmediğiniz adamdan cocuk dusunmezsiniz diye düşünüyorum.

Suan cocuk yaparsaniz hem yaşadığı ortam ona etki edecek ilerisi için hem siz 3 kati zorlanacaksiniz 1-2 Yil dah a sabredin bwnce

Okb diye bir sey var arastirin bunu inatla cozemezsiniz hatta daha cok vahim hale gelir
Anlamniz icin masumlar aptmani izleyin.
Lütfen bu tarz hastalik konularinda böyle konusurken iki kez düşünün. Has-ta-lık çünkü sacma sapan demek falan hoş olmuyor hepimizin ilerde cocugu olacak ne onlarin ne bizim ilerde okbli olmayacagimiz belli değil
Kimse suanki haline 100% guvenmemeli. Hastanın halinden az da olsa anlamali. Hepimiz birer psikolojik ya da fiziksel hasta adayiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…