Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

İnanın bu da ayrı konu kayınvalidem ne geldi ne gitti ne de görevlerini yerine getirdi. Sadece bir kere gittik onda da hiç farketmedim normaldiler

Ayyyy kocamin manyakligi yuzunden biricik annem evime gelemeyecek oylemi. O evi once tezekk doker bir guzel yayarim o icindeyken cantami alirim annemde oturur keyif kahvemi icerim. Hayat 3 gunluk be o kadar okuldaki yorgunlugu cektikten sonra daha eve girmeden koridorda soyunarak girmek ne demek....ben keyif surmek icin evlenmisim rahat rahat uzanamayacaksam oturmayacaksam bir kek yaparken ortalik dagilmayacaksa isedgm gibi banyomda havlumu kirlimi o an yere atamayacaksam ne diye evkendim.hayat gecmez sizde hasta olursunuz

Keşke aynı hassasiyeti evinize gelemeyen ailenizede gösterseniz. Onlarında anne bana olarak hakları var. Eşiniz üzülmesin diye onları üzüyorsunuz. 2 sene evladının evine girememek nedir Allah aşkına? Nasıl elverdi vicdanınız?
Eşimin durumuna tevekkül gösterip kazanayım derken ana baba rızasını unutup kaybediyorsunuz

Aynen öyle

Ben bu duruma sırf onları üzmemek için katlanıyorum orada bir yanlışlık var. Evet seviyorum eşimi ama benim bu hayata katlanmamın bir sebebi de ailemdir. Ailemin yerini kimse tutamaz

Sadece başlığı gördüğüm an sorunun ciddi olmadığını düşünmüştüm. Paragrafı okumayı bir yerden sonra kesmeseydim kendimi gırtlaklayacaktım.
Eşiniz obsesif kompulsif bozukluktan muzdarip ve bu rahatsızlık ilaçla ve psikiyatrist desteğiyle yatıştırılır; ancak tamamen geçmez. Ailenize ve ağırlayamadığınız misafirlere mahçup olmanızı geçtim, kendi evinize serbestçe giremiyorsunuz yahu. Ömür böyle geçer mi? Acaba siz aynı sıkıntıyı yaşasaydınız, eşiniz yanınızda olur muydu? Sanmıyorum.

Agzim açık okudum resmen.!
Allah yardimciniz olsun.
Asla duzelmeden cocuk dusunmeyin bence. Allah muhafaza cocuk bu,
işer, kaka yapar, kusar, evi batırir vs. Cocuga da hayati zindan edersiniz.

Son düzenleme:
Turta boğazımda kaldı.

Nasıl evinize tek başınıza giremiyorsunuz? İşiniz erken bittiyse mesela ne yapıyorsunuz dışarıda eşinizle buluşmayı mı bekliyorsunuz? Bu durumu evlendiğiniz gün mü fark ettiniz mesela ilk nasıl sizden böyle bir şey isteyebildi?

Eşiniz evlenmeden önce bu durumu en ince ayrıntıları ile anlatıp size seçim hakkı tanımadıysa üzgünüm ama kandırılmışsınız. Hem sizi kandırıp hem de kendi kuralları ile yaşatmaya çalışıyor ama sizin bunlara uymanız için en ufak bir neden göremiyorum. Neden bu hayatı kabullendiniz?

Evlatlarının evine gidememek, sofrasında yemek yiyememek üzmüyor yani
Kabullenmedim 2 yıl oldu ve çözüm arıyorum olmazsa bitecek bu iş. İşim bittiğinde annemlere gidiyorum o eve gelene kadar

Evlenmeden önce size dürüstçe bu rahatsızlığından bahsetmediyse kandırılmışsınız demektir. Böyle adama güvenilmez.

Kabullenmedim 2 yıl oldu ve çözüm arıyorum olmazsa bitecek bu iş. İşim bittiğinde annemlere gidiyorum o eve gelene kadar

Eşiniz sizden bunu rahatça isteyebilmiş ve siz ilk istediğinde minik çaplı bir cinnet geçirmek yerine 2 senedir kendi evinize girmek için eşinizi bekliyorsunuz, doğru mu anladım? Bence siz de destek almalısınız, bir insanın kendi evine girememesi dünyanın en anormal durumu ve bunu kabul edemiyor olsaydınız ilk duyduğunuzda tepki verirdiniz. Lütfen yazdıklarınızı dışarıdan bir gözle bir daha okuyun. Bu hayatı hak ettiğinizi hiç düşünmüyorum.

2 yıldır kendi evine girememek.
Dehşet verici.
Nasıl sabrettiniz?

Hayır, cinnet geçirmek yerine onu anlamaya çalıştım elinde olmayan bişey için cinnet geçirmek pek mantıklı gelmiyor. Belki onun dediklerine uymam doğru değildi ama ilk başlarda düzelir sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…