Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

İnsanın kendi evinde rahat olamaması da çok daraltıcı bir şey.Ben bile bunaldım okurken.Ama son cümlelerinizden belli ki siz durumu böylece kabullenmişsiniz.Üstelik bebek de düşünüyorsunuz.Ben sorun göremedim.Beterin beteri var diyip devam edeceksiniz vicdanlı kocanızla.

Hayır durumu kabullenmedim, durum böyle iken çocuk istemediğimi de yazdım daha önce ben sadece çözüm yolu arıyorum

eşiniz ne zamandan beri böyle?
muhtemelen geçmiş zamana dair bir bilinç altı kaydı var
bilinçaltı temizliği düşündünüzmü hiç?
bir çok konuda çok başarılı sonuçlar var
ilaç kullanımı evet tamam ama altta yatan neden bulunup temizlenmeli bence
barış muslunun kitaplarını alıp eşinizin okumasını istemekle başlayabilirsiniz
bir çok yer var bilinç altı temizliği yapan bu konuyu da araşırın bence

Farkettim ama çok küçük şeylerdi sorduğumda çoğu şeye normal cevap veriyordu. Evlenince anladım büyük boyutta olduğunu.

Bakın sizi üzmek adına söylemiyorum,eşiniz bu rahatsızlığını aleni sizden saklamış.
Her yönüyle anlatsaydı sizi kaybedeceğini biliyordu.

Terapi alıyor, zaten bu ikinci doktor değişikliği bilemiyorum
Anladım. Insallah işe yarar. Allah yardımcınız olsun. Kendiniz de terapı alın ıstersenız zor bı durum cunku. Cocuk meselesı ıcın de ben olsam ertelerdim baya duzelmesını beklemelisiniz bence.

Corona üstüne tuz biber olmustur bende de vardı bir dönem doktora gittim okb teşhisi konuldu 7 ay kadar tedavi gördüm ve bitti yine titizim ama titiz bir insan kadar, toplu taşıma araçlarına binemeyen, her şeyi yıkayan günde defalarda ev silen biriydim sonra ise başladım tedavi oldum bitti, esiniz hır uğraş bulsa öğretmenler hu dönem çok boşta kaldı çünkü en azından bir hobi edindirseniz

Hayır durumu kabullenmedim, durum böyle iken çocuk istemediğimi de yazdım daha önce ben sadece çözüm yolu arıyorum
Ben eşinizin çocuk istemediğini okudum sanıyorum.Neyse çözüm belli öyle hafif bir ilaçla olmuyorsa psikologla ve doğru ilaçla olacak.Olmazsa da ayrılacaksınız ya da kabullenip devam edeceksiniz.Bu kadar net aslında.

Sırf inadına sümük yuvarlayip atardim sanırım
Şaka bir yana bu takıntıyı önce kendisi yenmek istemesi lazım bu durumdan rahatsız hissetmesi gerekir ki devam ettirmesin ama halinden memnun gibi anladım ben bu şekilde terapi veya ilaç az fayda eder .
Önce kendi rahatsız olmalı bu takıntısından
Size bir tavsiyem yok ya idare edeceksiniz ya da birakacaksiniz bu adamı degismesi zor ileri seviyede çünkü

Eşiniz çocukken evinde aile içi taciz mi yaşadı acaba.
İlk aklıma gelen bu oldu.
Dışarı da sorun yok diyorsunuz...

İyi bı psikiyatri doktoruna götürün.
Hafif ilaçlarla olacak iş değil anlattıklarınız çok vahim bi durum.

Eğer düzelmiyorsa lütfen kendi hayatınızı zindan etmeyin. Ailenizin yanına dönün.

Neden ailenizi evinize davet etmiyorsunuz ki, benim evladım çağırmasa kahrolurum. İnanın kahrolurum.
Madem dayanamıyorsa çıksın gitsin evden söz ailenizi evinizde lütfen karşılayın en kısa zamanda davet edin.

Doktorla yeniden görüşün. Tedaviyi gözden geçirsin. Böyle yaşanmaz. İnsan eşinden ayrı evine giremez mi? Ben de dışarıda giydiğim şeylerle evde oturmam. Ama dünyanın sonu değil ki yorulduysam iki dakika soluklanır öyle üstümü değiştiririm. Eşiniz hasta olduğunu kabul etsin. Titizlik değil bu.

Daha önce emdr ye gitti birkaç seans bir fayda göremedi

Benim merak ettiğin çok özür dilerim belki soruldu ilişkide napyosunuz bu adam herşeyden igrenir

Evlenmeden once anlmadinizmi bu durumu
Kac kere sorulmus ama atladiniz yahut yazdiysanizda ben atladim galiba merak ettm cidden

Birde kendi ailesi akrabasi vs de gelemiyordur evinize dimi

Eğer ki kirada olsaydık yapardım bunu çok aklıma geldi ister gelirdi ister gelmezdi benim kurallarım daha çok geçerli olurdu ama şu anda onun evinde oturuyoruz öyle bişey yapsam kapıda kalır herhalde bir yere de gitmez eve de giremez otele de gitmez

Dün bi dizi izledim Masumlar Apartmanı, orda da buna benzer titizlik hastalığı olan bir kadını canlandırıyor Ezgi Mola. Zor bi durum, psikolojik bir durum yaşayıp o hale geliniyor. Allah yardımcısı olsun, profesyonel destek alması/almanız gerekiyor, anlatılıp rahatlanılacak bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…