Cevabinizi gordum smdiFarkettim ama çok küçük şeylerdi sorduğumda çoğu şeye normal cevap veriyordu. Evlenince anladım büyük boyutta olduğunu.
ne kdr sure flort ettiniz annesi keske size detayli anlatsaydi durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabinizi gordum smdiFarkettim ama çok küçük şeylerdi sorduğumda çoğu şeye normal cevap veriyordu. Evlenince anladım büyük boyutta olduğunu.
Hayır gelmiyorlar, diğer sorunuza cevap yazdım yukarıdaEvlenmeden once anlmadinizmi bu durumu
Kac kere sorulmus ama atladiniz yahut yazdiysanizda ben atladim galiba merak ettm cidden
Birde kendi ailesi akrabasi vs de gelemiyordur evinize dimi
Yani oglu da tam anlamyla anlatmamis size huyunu Allah yardmcniz olsun cidden cok zorAnnesi hiçbir şey demedi bana sadece oğluna sormuş huyunu suyunu biliyor mu diye
DoğruMalesef geç evleniyorsunuz sonra bunu boşasanız yenisini bulayım evleneyim çocuk yapayim derken kocaman zaman geciyor![]()
Bunları ben de düşünüyorum hepÇocuk olduğunda demişsiniz ya düşündüm biraz gerçekten ya. Zaten ilk bir kaka yapıyor bebek, üst baş kıyafet örtü her yer kaka. Bebek yıkanacak,senin eline vermişler el kadar bebe zaten paniksin ,ne olacak? Adam o pis diye yardım etmeyebilir bu durumda. Dakika bir gol bir. 4-5 aylık olana kadar sürekli kusacak. Her yerde. Kaç kez doktora gidecek. Baba her doktor dönüşü komple aileyi banyoya mı sokacak? Bebek arabası, bisiklet, çocuk oyuncakları vs her dışardan geldiğinde yıkanacak mı? Çok sıkıntı çok
HaklısınızBuna imkan verende siz olmuşsunuz,kendi ellerinizle imkan sunmuşsunuz eşinize.
Kesinlikle çok yanlış böyle bir takıntısı hastalığı varsa evlenmeden önce söylemeliydi hatta annesinin değil direkt eşinin söylemesi gerekiyordu. Piyangodan çıkar gibi yazık kızcağıza yaYani oglu da tam anlamyla anlatmamis size huyunu Allah yardmcniz olsun cidden cok zor
Haklısınız
Çünkü bu evi ben bemimseyemiyorum onun evi onun kuralları anlatabildim miBen sizin de yardım almanızı öneririm
Yani kabullenme aşamasındasınız
Yakında normal bulacaksınız
Mesela çantanız nerede duruyor evde
Ya da ne bileyim okulda kullandığınız kalemi de silip öyle mi evde kullanıyorsunuz
Ben inatçı bir tipimdir inadına kirli şeyleri getiririm belki kriz gelir ama tedavisi ilerler
Bir de dışarıdaki kıyafetle eve girmiyoruz evde giyindik arabaya bindik üstünüz kirlendi sonra gidip okula oturdunuz orası kirlendi kirli kıyafetle tekrar arabaya oturdunuz
Bu hayat böyle yürümez
Bir de ev kira olsa yaparım onun evi algınız vs de sıkıntılı gibi siz de destek alın
Evet bende onu dedmya tam anlamiyla huyunu anlatmamis . Anlatrsam istemez diye anlatmamistir muhtemelen ama arkadasin gunahina girmis cok zor yipratici bi durumKesinlikle çok yanlış böyle bir takıntısı hastalığı varsa evlenmeden önce söylemeliydi hatta annesinin değil direkt eşinin söylemesi gerekiyordu. Piyangodan çıkar gibi yazık kızcağıza ya
Giderse gitsin ya bu nasıl bu eziyet size Allah aşkına...Eğer ki kirada olsaydık yapardım bunu çok aklıma geldi ister gelirdi ister gelmezdi benim kurallarım daha çok geçerli olurdu ama şu anda onun evinde oturuyoruz öyle bişey yapsam kapıda kalır herhalde bir yere de gitmez eve de giremez otele de gitmez
İşte bunu aşmalısınızÇünkü bu evi ben bemimseyemiyorum onun evi onun kuralları anlatabildim mi
Çünkü bu evi ben bemimseyemiyorum onun evi onun kuralları anlatabildim mi