• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Farkettim ama çok küçük şeylerdi sorduğumda çoğu şeye normal cevap veriyordu. Evlenince anladım büyük boyutta olduğunu.
Cevabinizi gordum smdi
ne kdr sure flort ettiniz annesi keske size detayli anlatsaydi durumu

Evlenmeden once anlmadinizmi bu durumu
Kac kere sorulmus ama atladiniz yahut yazdiysanizda ben atladim galiba merak ettm cidden

Birde kendi ailesi akrabasi vs de gelemiyordur evinize dimi
Hayır gelmiyorlar, diğer sorunuza cevap yazdım yukarıda

bu adami seviyorum, devam edicem destek olucam derseniz devam edersiniz,
bu kadar ileri seviye takintida 7 ay bence az bir sure denedim ama olmadi demek icin.

Ama cocuk dusunmemelisiniz, asla dusunmemelisiniz.
Genel olarak zaten takintili insanlar sizi eksik hissettirirler,
bir onlar temiz diger herkes pis cunku,
ama insan yeni anne olmusken bu hisler cok agir gelir,
boyle takintili birine destek olmak icin saglikli bir ruh hali sart ve bir lohusa bunu kaldiramaz,

kendinizi azicik seviyorsaniz asla bu durumdayken cocuk dusunmeyin.

Çocuk olduğunda demişsiniz ya düşündüm biraz gerçekten ya. Zaten ilk bir kaka yapıyor bebek, üst baş kıyafet örtü her yer kaka. Bebek yıkanacak,senin eline vermişler el kadar bebe zaten paniksin ,ne olacak? Adam o pis diye yardım etmeyebilir bu durumda. Dakika bir gol bir. 4-5 aylık olana kadar sürekli kusacak. Her yerde. Kaç kez doktora gidecek. Baba her doktor dönüşü komple aileyi banyoya mı sokacak? Bebek arabası, bisiklet, çocuk oyuncakları vs her dışardan geldiğinde yıkanacak mı? Çok sıkıntı çok
Bunları ben de düşünüyorum hep

Ben sizin de yardım almanızı öneririm

Yani kabullenme aşamasındasınız

Yakında normal bulacaksınız

Mesela çantanız nerede duruyor evde

Ya da ne bileyim okulda kullandığınız kalemi de silip öyle mi evde kullanıyorsunuz

Ben inatçı bir tipimdir inadına kirli şeyleri getiririm belki kriz gelir ama tedavisi ilerler

Bir de dışarıdaki kıyafetle eve girmiyoruz evde giyindik arabaya bindik üstünüz kirlendi sonra gidip okula oturdunuz orası kirlendi kirli kıyafetle tekrar arabaya oturdunuz

Bu hayat böyle yürümez

Bir de ev kira olsa yaparım onun evi algınız vs de sıkıntılı gibi siz de destek alın

konuyu okurken masumlar apartmanı geldi aklıma
izlerken şiştim resmne işiniz çok zor allah yardımınız olsun

Yani oglu da tam anlamyla anlatmamis size huyunu Allah yardmcniz olsun cidden cok zor
Kesinlikle çok yanlış böyle bir takıntısı hastalığı varsa evlenmeden önce söylemeliydi hatta annesinin değil direkt eşinin söylemesi gerekiyordu. Piyangodan çıkar gibi yazık kızcağıza ya

Ben sizin de yardım almanızı öneririm

Yani kabullenme aşamasındasınız

Yakında normal bulacaksınız

Mesela çantanız nerede duruyor evde

Ya da ne bileyim okulda kullandığınız kalemi de silip öyle mi evde kullanıyorsunuz

Ben inatçı bir tipimdir inadına kirli şeyleri getiririm belki kriz gelir ama tedavisi ilerler

Bir de dışarıdaki kıyafetle eve girmiyoruz evde giyindik arabaya bindik üstünüz kirlendi sonra gidip okula oturdunuz orası kirlendi kirli kıyafetle tekrar arabaya oturdunuz

Bu hayat böyle yürümez

Bir de ev kira olsa yaparım onun evi algınız vs de sıkıntılı gibi siz de destek alın
Çünkü bu evi ben bemimseyemiyorum onun evi onun kuralları anlatabildim mi

Çok zor bir hastalık ruh kanseri. Benimkini hamilelik tetiklemişti, çok kötüydüm. Geçmiyor dönem dönem yine geliyor. Bu süreçte ilaç kullanmak istemedim , aslında tedaviyle geçecek birşeymiş, bebek konusuna gelirsek başka takıntılar ortaya çıkar bebek olursa. Kimseye elletmek istemez ,birşey yaparım korkusu gelir. Bir sürü düşünce gelir kafasına hastalığı yine aktifleşir. İşiniz çok zor allah yardımcınız olsun.Çeken bilir. Ama o kurtulmak istemiyor gibi istese çabalardı.

Kesinlikle çok yanlış böyle bir takıntısı hastalığı varsa evlenmeden önce söylemeliydi hatta annesinin değil direkt eşinin söylemesi gerekiyordu. Piyangodan çıkar gibi yazık kızcağıza ya
Evet bende onu dedmya tam anlamiyla huyunu anlatmamis . Anlatrsam istemez diye anlatmamistir muhtemelen ama arkadasin gunahina girmis cok zor yipratici bi durum

Eğer ki kirada olsaydık yapardım bunu çok aklıma geldi ister gelirdi ister gelmezdi benim kurallarım daha çok geçerli olurdu ama şu anda onun evinde oturuyoruz öyle bişey yapsam kapıda kalır herhalde bir yere de gitmez eve de giremez otele de gitmez
Giderse gitsin ya bu nasıl bu eziyet size Allah aşkına...
Bı kadının elinden çocuk yapsa hakkını bile alan bı adam var karşınızda farkındamısınız!!!
Bı silkelenin.

Ve ailenizi lütfen çağırın.
Ben çok büyük uğraşlar, ameliyatlar, tedaviler, rahatsızlıklarımla anne oldum.

Benim evladımı bana bı ruh hastası hasret bırakamaz ya. Anne evladını, evlatta annesine böyle bı insan için uzakları mesafe etmemeli...

resmen okurken daraldim,size Allah yardim etsin..
ilacini aldigini dusunmuyorum en azindan azda olsa farkli davranislari olurdu ..terapisti yada ilac degisimi yapilabilirdi ..birazda insan kendi cabaliyacak ciddi anlamda sikintisi var ve evliliginizi normal yasantinizi etkiliyorsa sorunun ustune ustune gitmeyi bilmeli insan..
7 ay az zaman degil farkindaysan o iyi olacak diye sen kendini harciyorsun yakinda seninde psikolojin bozulursa hic sasirmam..

Back