Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Çabalamıyor değil çabalıyor ama zaman gerekiyor diyor. Sorununun farkında, bana yaşattıklarının da

Sorun çabalayip, çabalamamasi bile degil. Hastaligi fazla agir. 7 ayda bir ilerleme yok. Ki bu bir süreç zaten, normal seviyeye gelmesi için yillarini alir.

Ki hadi diyelim yillardir beraber savastiniz, az çok düzeldi, herhangi bir olay tekrar tetikleyebilir. Cocugunuz olduktan sonra mesela adamin kaygilari tekrar yükselebilir.

Yerinde olsam derhal zaman kaybetmeden bosanirdim. Bu adam çok zor düzelir. Sen güya adami yardim edeceksin diye çok daha fazla yipranirsin. Ne demek evine her girdiginden soyunup dus almak? Istedigin sekilde eve bile giremiyorsun, birak ailenin gelip gelmemesi. Bu bir hapis hayatidir. Kimse buna dayanamaz.

Şu yeni diziden esinlenerek bunu yazdığınızı umuyorum. Yoksa 35 sene bekle, elinde patlayan bu adam olsun. Çok acıklı. Hiç mi evlenmeden anlamadınız?

Hadi bir şekil apar topar evlendiniz, hala nesi sevilir bunun? Herşey Allah'dan diyen fatalizmine ayrı bi bayıldım.

Hamile kalin ,bosanin,
Bu isten tek cikariniz cocuk olur ,boyle hayat gecmez ,
Ayrica siz bu adami paket olarak mi aldiniz nisanliyken vs hic mi farketmediniz ,o zaman napiyordu

Cocugun böyle bir babasi olmasini hak ediyormu peki?

Hayir yani bosandiktan sonra ne olacagini saniyorsun? Babasi görüs günleri istemezmi? Cocuk babasi ile zaman geçirmek istemezmi? Cocuk her eve girdiginde kiyafetlerini çikarmasi, banyo yapmasini, istedigini alamamasi,.. Hele bebeklik dönemi tam kabus. Yillarca cocuk travma yasar.

Ama olsun canim, en önemlisi konu sahibin anne olmasi dimi?

Evet öyle benim özgürlüğüm yok, resmen bu hayata ve eve hapsedildim

Baya bir ilerlemiştir obsesyonları. Erken tedaviye başlasaydı daha iyi olurdu.

Çocuk olduğunda demişsiniz ya düşündüm biraz gerçekten ya. Zaten ilk bir kaka yapıyor bebek, üst baş kıyafet örtü her yer kaka. Bebek yıkanacak,senin eline vermişler el kadar bebe zaten paniksin ,ne olacak? Adam o pis diye yardım etmeyebilir bu durumda. Dakika bir gol bir. 4-5 aylık olana kadar sürekli kusacak. Her yerde. Kaç kez doktora gidecek. Baba her doktor dönüşü komple aileyi banyoya mı sokacak? Bebek arabası, bisiklet, çocuk oyuncakları vs her dışardan geldiğinde yıkanacak mı? Çok sıkıntı çok

Evet öyle benim özgürlüğüm yok, resmen bu hayata ve eve hapsedildim

Gayet özgürlügün var. Bu adami bosa ve kendine ev tut. Ögretmenmisin, maasinda var. Kendine ev tut ve istedigin sekilde döse, istedigin sekilde içine gir çik. Ve iyi bir psikolog bul. Bu süreci atlatmak, yasadiklarini atlatmak kolay olmayacak.

Cocuk olayinida düsünme, yasin geçmedi daha. Millet 45yasina kadar dogum ediyor. Hayatin ne getirecegini bilmiyorsun. Ancak bu sekilde oturdugun yerde kalarsan, hiçbirseyi yasayamazsin.

Çok zor bir durumdur ikiniz için de.İlacın dozunu arttirmaniz lazım sanırım.Bir de kendi ailesi de size gelemiyor herhalde değil mi?

sürekli temizlenme temiz kalma takıntısının altında eşinizin bile hatırlamadığı bi travma yatıyor olabilir bunun için iyi bir psikolog ya da psikiyatr desteği alması lazım bence gerekirse hipnoz gibi yöntemlere başvurun çok çeşitli uygulamalar var ilaç al git iç bunu ile çözülecek bi durum değil bu

O konularda sıkıntısı yok
Anne de oğlu evlenip evden gidiyor diye sevinmiştir.
Evet annesine direk dedim benim hayatımı çaldınız dedim o da durumun farkında sen rahatladı olan bana oldu dedim kadında zaten kendi hastalığı ile uğraşıyor tek başına yaşıyor beyin kanaması geçirdi kaç kez

Terapi almasını onerırım. Hatta farklı bir doktora da gorunsun belkı ilaçların dozu tekrar ayarlanmalıdır. Tedaviyi aksatmasın ve mutlaka terapi alsın.

Galiba oraya doğru gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…