Asla degismeyecek biliyorum.o evde benim hicbir kiymetim yok.bes liranin hesabini sorar bana.ama babaevi de cok zor hele cocuklarla.babamda gitmem icin bekliyor.cok zor durumdayim.neden döneceksiniz ki?
babanızın evi o zalimden ne kadar kötü olabilir?
adeta eşinizi ödüllendiriyorsunuz...
kendinizi ve cocuklarınızı stres topu olmasını kabul mu ediyorsunuz yani? 2cocukla neresi zor?
bir kez ayrılmıssınız o evden... 7yıl ardından yasadıklarınıza ragmen kendi isteginizle geri donerseniz tümüyle saygıyı yitirmis olacak, bir de o zaman gorun yasayacaklarınızı. sizi el üstünde tutacagını düsünmek gibi bir hataya düsmüyorsunuzdur umarım...
Bakın dayak yiyormuşsunuz, bu adam bildiğimiz manyak. Psikolojisi normal değil, zaten siz de farkındasınız.
Böyle bir manyak istiyor diye çocuk yapılır mı? Neden sizi döven, ezen bir psikopatı mutlu etmek adına 2. çocuğu yapmaya çalışıyorsunuz? Neden bu adamı mutlu etmek istiyorsunuz, o sizi hiç düşünüyor mu? Çocuk istiyorsa, önce iinsan olsun.
Oğlunuzda aynı manzaraya maruz kalıp babasının yolundan gitmesin. Mesleği stresliyse psikolojik destek alsın. Çocukluğundan kalma travmaları varsa yine aynı şekilde... Şimdi diyeceksiniz ki gelde bunu ona anlat. Haklısın anlamaz. İnsan olsa şiddet uygulamaz zaten. Böyle adamları evire çevire dövmek geliyor içimden. Şiddet karşıtlığıma ters düşüyor işte.Aileden de kaynaklaniyor olabilir k.b da kv sürekli şiddet uygularmis aklinizin alamayacağı şekilde eşimin de babasının yolundan gittiğini düşünüyorum benim psikoloji yok artık zaten olan oğluma oluyor
Bosanirsam bir donem öyle hissedip toparlaniriz belki.ama bu cocuklar babasiz büyüyecek ,o sevgiyi dedesi,dayisi ne kadar verir ya da vermez?Ben sizi kesinlikle çok iyi anlıyorum gerçekten bizim gibi herşeye inanan insanlar bu şekilde hayatı zindan olmaya mahkum ben bosanirsam ölürüm gibi hissediyorum
Yahu illa ki neden bir erkeğin boyunduruğu altına girmek zorundasınız?Asla degismeyecek biliyorum.o evde benim hicbir kiymetim yok.bes liranin hesabini sorar bana.ama babaevi de cok zor hele cocuklarla.babamda gitmem icin bekliyor.cok zor durumdayim.
Asla degismeyecek biliyorum.o evde benim hicbir kiymetim yok.bes liranin hesabini sorar bana.ama babaevi de cok zor hele cocuklarla.babamda gitmem icin bekliyor.cok zor durumdayim.
bence tıkanacak yer orası değil zaten eşiniz babalık veya kocalık yapmıyor ki verdiği sevgiden bahsedelim bence eşinizden daha çok dede ve dayından aldığı sevgiyle mutlu olur çocuklarınız sonuçta ortamın mutlu huzurlu olması önemli aile ortamınız problemliyse ne kadar severse sevsin çocuklarını o çocuklar baba sevgisi olmadan büyüyücek yanında olması birşeyleri değiştirmeyecek tabi sizin çektikleriniz dışındaBosanirsam bir donem öyle hissedip toparlaniriz belki.ama bu cocuklar babasiz büyüyecek ,o sevgiyi dedesi,dayisi ne kadar verir ya vermez?
Yoksa ben calisirim ve cocuklarimi iyi bakarim Allah'in izniyle ama manevi anlamda kizlarim krndini hep eksik hissedecek.iste burda tikaniyorum...
Bosanirsam bir donem öyle hissedip toparlaniriz belki.ama bu cocuklar babasiz büyüyecek ,o sevgiyi dedesi,dayisi ne kadar verir ya da vermez?
Yoksa ben calisirim ve cocuklarima iyi bakarim Allah'in izniyle ama manevi anlamda kizlarim kendini hep eksik hissedecek.iste burda tikaniyorum...
Ben aslinda tam bosanmanin kiyisindan döndüm .bir avukata vekaletimi ve dilekcemi vermisken.ve bu adamin ikinci karisiyim.ilk karisi da dayaktan kacmis...ama ben cevrenin iki kizin var babasiz olmaz laflarina kaniyorumkendinizi kandırmayın,
ilgili bir baba ayrı da olsanız cocuklarına yoklugunu hissettirmez, sevgisini de her daim belli eder.
o evde annesi dayak yerken "aa babamız sevgi dolu" mu diyecek sanıyorsunuz?
Babam gecen gun cocuklara bakmak zorunda miyim?neden seni gelip almiyorlar deyip cözüm olarak cocuklarimi geri gönderip benim dönmemi hizlandirmak isteyen bir adam...neymis o harika damadi bir kadin bulup o evime getirirmis...babanız size fiziksel siddet uyguluyor mu?
psikolojik olarak evet su an blundugunuz ortam da iyi hissettirmeyebilir fakat en azından gururunuzu o kadar zedelemez.
anneniz yasıyor mu bilmiyprum ama en azından baba evinde cocukları bırakıp calısmaya baslayabilirsiniz,
sonrasında nafakalar ve kendi maasınızla belki ayrı bir hayat kurarsınız
şu an bir şansınız varken bile bile lades diyip aynı zulme geri dönmeyin...
degismeyeceginizden emin oldugunuz ortam sizin icin hic iyi olmayacagı gibi cocuklarınız icin de kotu olacak.
sizin babanızında kocanızdan kalır yani yok maşallah kızının o kadar eziyet çekmesine göz yumup tekrar nasıl göndermek isteyebilir onu anlamış değilim eğer eşinizin düzeleceğini düşünüyor pişmanlık duyduğuna inanıyorsanız gidin yoksa şayet gitmeyi aklınıza bile getirmeyin derimBabam gecen gun cocuklara bakmak zorunda miyim?neden seni gelip almiyorlar deyip cözüm olarak cocuklarimi geri gönderip benim dönmemi hizlandirmak isteyen bir adam...neymis o harika damadi bir kadin bulup o evime getirirmis...
Ben aslinda tam bosanmanin kiyisindan döndüm .bir avukata vekaletimi ve dilekcemi vermisken.ve bu adamin ikinci karisiyim.ilk karisi da dayaktan kacmis...ama ben cevrenin iki kizin var babasiz olmaz laflarina kaniyorum
Bosanirsam bir donem öyle hissedip toparlaniriz belki.ama bu cocuklar babasiz büyüyecek ,o sevgiyi dedesi,dayisi ne kadar verir ya da vermez?
Yoksa ben calisirim ve cocuklarima iyi bakarim Allah'in izniyle ama manevi anlamda kizlarim kendini hep eksik hissedecek.iste burda tikaniyorum...
Babam gecen gun cocuklara bakmak zorunda miyim?neden seni gelip almiyorlar deyip cözüm olarak cocuklarimi geri gönderip benim dönmemi hizlandirmak isteyen bir adam...neymis o harika damadi bir kadin bulup o evime getirirmis...
Ozaman çok duâ et Allah inşallah eşini senin istediğin gibi biri yapsın güzel huylu tatlı dilli amin
Bence de bana gram acinmaz.böyle bir adamla evlendigim icin...Benim babam ben kucukken annemi doverdi bazen ve buna sahit oldum okadar kotu birsey ki benim canima yetti biraz daha buyuyunce ,anneme sen bosanmiyorsan ben bu evden gidiyorum ne haliniz varsa gorun deyip gittim taa neden sonra duzeldi ama benim hafizam silinmedi babamdan nefret etmiyorum suan ama bende izleri var bosanmis olsalardi keske ve ben o yasananlari gormeseydim keske
Hicbir cocuk annem ,babamdan dayak yesin ben baba sefkatiyle buyuyeyim demez
Kendi sacma dusuncelerinizi cocuklarin ustune atmayin artik babasiz mi buyusun diye cidden komik ve acinasi oluyorsunuz dediklerine kendin inaniyor musun acaba
Yaptiginiz kendi korkakliginiz ,kendi koca yanindan ayrilamayisinizdan ibaret bunu gordum bunu bilirim oyuzden siz ve sizin gibiler ne haliniz varsa gorun cidden ama o cocuklarin gozu onunde siddet gorursen bigun onlara iyilik degil en kotu seyi yasatmis olursun kendi korkakligin yuzunden yoksa hicbirinize uzulmuyorum cocugun olmasaydi bu yaziyida yazmadim umrumda degil cunku size gram acınmaz