Kocamin şiddet sorunu

ember: 638514"]dayan arkadaşım....
iş bakıyor musun?
[/QUOTE]
O eve dönmek istemiyorum.fiziksel ,psikolojik ve ekonomok şiddettin yaşandigi.hiçbir hakkim olmayan bir ev orasi.kendimi evin hanimi değil,siğinti gibi hissetirildiğim yer...

ember: 638514"]dayan arkadaşım....
iş bakıyor musun?
O eve dönmek istemiyorum.fiziksel ,psikolojik ve ekonomok şiddettin yaşandigi.hiçbir hakkim olmayan bir ev orasi.kendimi evin hanimi değil,siğinti gibi hissetirildiğim yer...[/QUOTE]
bu hissi çok iyi anlıyorum ben de aynen bu hisler yüzünden o evde kalamadım daha fazla..

O eve dönmek istemiyorum.fiziksel ,psikolojik ve ekonomok şiddettin yaşandigi.hiçbir hakkim olmayan bir ev orasi.kendimi evin hanimi değil,siğinti gibi hissetirildiğim yer...
bu hissi çok iyi anlıyorum ben de aynen bu hisler yüzünden o evde kalamadım daha fazla..[/QUOTE]
O eve şunu alalim dersem kavga.kiyafet,gezmek veya bir davete götürülmek yok.tam bir köle hayati.para istemeye hakkim yok,verilse de son kuruşuna kadar hesap veririm.ben ekonomik anlamda cok yiprandim artik.

bu hissi çok iyi anlıyorum ben de aynen bu hisler yüzünden o evde kalamadım daha fazla..
O eve şunu alalim dersem kavga.kiyafet,gezmek veya bir davete götürülmek yok.tam bir köle hayati.para istemeye hakkim yok,verilse de son kuruşuna kadar hesap veririm.ben ekonomik anlamda cok yiprandim artik.[/QUOTE]
Çalışıyo muydun? Ben çalışıyodum üstelik ondan yüksek maaş alıyodum bişey istesem kavga çıkardı ne gerek vardı isteklerim fazlaydı hep ona göre.. Gezmek tozmak zaten yok zorla bişeylere bakınıp gelirdik bazen.. Öyle de hayat geçmiyo işte.

O eve şunu alalim dersem kavga.kiyafet,gezmek veya bir davete götürülmek yok.tam bir köle hayati.para istemeye hakkim yok,verilse de son kuruşuna kadar hesap veririm.ben ekonomik anlamda cok yiprandim artik.
Çalışıyo muydun? Ben çalışıyodum üstelik ondan yüksek maaş alıyodum bişey istesem kavga çıkardı ne gerek vardı isteklerim fazlaydı hep ona göre.. Gezmek tozmak zaten yok zorla bişeylere bakınıp gelirdik bazen.. Öyle de hayat geçmiyo işte.[/QUOTE]
Eski konularima bakarsan çok problemliydi bu evlilik ben çok çabaladim ama olmadi.

Eski konularima bakarsan çok problemliydi bu evlilik ben çok çabaladim ama olmadi.[/QUOTE]
olmayınca olmuyo tek taraflı çaba yetmiyor..

Eski konularima bakarsan çok problemliydi bu evlilik ben çok çabaladim ama olmadi.
olmayınca olmuyo tek taraflı çaba yetmiyor..[/QUOTE]
İki çocukla babaevi de cok zor.bebegim var 10 aylik,biraz daha büyüsün işe başlarim...

Allah yardim etsin .cocukla baba evi cok zordur .iki ucu ... değnek

Amin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…