- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
canım benim eşimde polis meslekle alakalı değil hem kendi eşim hemde yakın arkadaşlarımın eşleri de örnek gösterebilirim polislikle alakalı bir durum değil bunu bil mutlaka önceden gelen bir sıkıntı olabilir aranızdaki yaş farkı buna sebep değil aynı yaşta olsaydınızda bunları yaşabilirdiniz bence tam olarak sorunların kaynağı ne onu öğrenmelisinEşim 32 ben 22 mesleği polis
Evet biliyorum kaç defa henüz erken olduğunu söyledim bi görseniz çocuk gibi seviniyor istiyor bi hataydi biliyorm hiç bir zaman değişmeyecek
İlk eli havada kalmadığında, bunun düzelmeyeceğini gün be gün artacağını hiç düşünmediniz mi?
O evde durduğunuz kabahat.
Kusura bakmayın ama herkes kaderini kendi yazar.
Boşanmaya cesaretim yok ne demek, cesaretiniz yoksa dayak yemeyi kabul etmiş oluyorsunuz.
Kabul de ediyosanız, serzenişte bulunmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum.
Çünkü bunu 'siz' kabul etmişsiniz.
Ne bu saatten sonra kocanızın karakteri değişir, ne de hayatınız güllük gülistanlık olur.
İfadelerim sert olabilir ama gerçekler bunlar!
canım benim eşimde polis meslekle alakalı değil hem kendi eşim hemde yakın arkadaşlarımın eşleri de örnek gösterebilirim polislikle alakalı bir durum değil bunu bil mutlaka önceden gelen bir sıkıntı olabilir aranızdaki yaş farkı buna sebep değil aynı yaşta olsaydınızda bunları yaşabilirdiniz bence tam olarak sorunların kaynağı ne onu öğrenmelisin
Evet size katılıyorum haklısınız ama ailem boşanmayi çok büyük bişey olarak görürler çevredeki tepkilerden korkarlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
O dayağı aileniz ve çevreleri yemiyor.Evet size katılıyorum haklısınız ama ailem boşanmayi çok büyük bişey olarak görürler çevredeki tepkilerden korkarlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
canım bunu düzeltebilmek senin elinde olabilir şansını dene olmuyorsa sonuç belli biliyorsun ama biraz daha çabala ortada çocuk var ve asla 2 . çocuk olmasın lütfen buna dikkat etAileden de kaynaklaniyor olabilir k.b da kv sürekli şiddet uygularmis aklinizin alamayacağı şekilde eşimin de babasının yolundan gittiğini düşünüyorum benim psikoloji yok artık zaten olan oğluma oluyor
zor diye bir şey yok arkadaşım ama yuvanı yıkmak istemiyorsan çabalarsın baktın olmuyor düzelmiyor birşeyler mecbur kalır ayrılır yoluna bakarsın belki 1 sene belki 2 sene zor günler geçirirsin ama sonunda istemediğin hayatını yaşamaz kendi ayaklarının üstünde durursunSizinle ayni durumdayim.esim hemen siddete basvururdu.ailem desteklemedigi icin artik kaderim deyip cektim 7 yil.simdi babaevindeyim iki cocukla.yine siddetle biten tatismanin ardindan.bosanmak istiyorum ama ikicocukla cok zor galiba geri d9necegim o cehenneme...
Sizinle ayni durumdayim.esim hemen siddete basvururdu.ailem desteklemedigi icin artik kaderim deyip cektim 7 yil.simdi babaevindeyim iki cocukla.yine siddetle biten tatismanin ardindan.bosanmak istiyorum ama ikicocukla cok zor galiba geri d9necegim o cehenneme...
Sizinle ayni durumdayim.esim hemen siddete basvururdu.ailem desteklemedigi icin artik kaderim deyip cektim 7 yil.simdi babaevindeyim iki cocukla.yine siddetle biten tatismanin ardindan.bosanmak istiyorum ama ikicocukla cok zor galiba geri d9necegim o cehenneme...
zor diye bir şey yok arkadaşım ama yuvanı yıkmak istemiyorsan çabalarsın baktın olmuyor düzelmiyor birşeyler mecbur kalır ayrılır yoluna bakarsın belki 1 sene belki 2 sene zor günler geçirirsin ama sonunda istemediğin hayatını yaşamaz kendi ayaklarının üstünde durursun
git veya gitme diyemem ama çabalamanı isterim olur ya belki düzelir sonuçta bir çocuk var ortada bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta bundan yapıcı olmaya çalış onun seni değil sen onu ikna edecek potansiyele bürün biraz bakalım değişen bir şey olacak mıNasıl düzeltecegimi bile bilmiyorum gerçekten ben çok saf bi insanım o çok kurnaz işini bilen biri her lafına inanıyorum sonra yine rezil olan ben oluyorm ailesine o kadar düşkün ki asla sesimi bile çıkaramam gitmeye bile korkuyorum sizce napaym gideyim mi
Cocuklar cok kucuk biri 4 digeri 10 aylik kiz cocuklari.onlarin babasiz kalmasini istemedigim icin dönmek istemesem de dönůyorum.o adam beni düsmani gb görüyor.zor diye bir şey yok arkadaşım ama yuvanı yıkmak istemiyorsan çabalarsın baktın olmuyor düzelmiyor birşeyler mecbur kalır ayrılır yoluna bakarsın belki 1 sene belki 2 sene zor günler geçirirsin ama sonunda istemediğin hayatını yaşamaz kendi ayaklarının üstünde durursun
Annelerini döven bir baba olduğunu eklemeyi unutmuşsunuz.Cocuklar cok kucuk biri 4 digeri 10 aylik kiz cocuklari.onlarin babasiz kalmasini istemedigim icin dönmek istemesem de dönůyorum.o adam beni düsmani gb görüyor.
Cocuklar cok kucuk biri 4 digeri 10 aylik kiz cocuklari.onlarin babasiz kalmasini istemedigim icin dönmek istemesem de dönůyorum.o adam beni düsmani gb görüyor.
o adam seni düşman gibi görüyorsa gitme tabi aranızdaki meseleler çözülecek gibi onu düşünüp hareket et sorunlar neden kaynaklı nasıl düzeltilir bunları düşün eşim düzelir mi eğer bu tarz bir durum söz konusu değilse gitme olayını biraz daha düşünCocuklar cok kucuk biri 4 digeri 10 aylik kiz cocuklari.onlarin babasiz kalmasini istemedigim icin dönmek istemesem de dönůyorum.o adam beni düsmani gb görüyor.