Kocamin şiddet sorunu

Eşim 32 ben 22 mesleği polis
canım benim eşimde polis meslekle alakalı değil hem kendi eşim hemde yakın arkadaşlarımın eşleri de örnek gösterebilirim polislikle alakalı bir durum değil bunu bil mutlaka önceden gelen bir sıkıntı olabilir aranızdaki yaş farkı buna sebep değil aynı yaşta olsaydınızda bunları yaşabilirdiniz bence tam olarak sorunların kaynağı ne onu öğrenmelisin

Evet biliyorum kaç defa henüz erken olduğunu söyledim bi görseniz çocuk gibi seviniyor istiyor bi hataydi biliyorm hiç bir zaman değişmeyecek

Değişmeyecek tabi ki. Adam bir de 32 yaşında. Onunla yaşıt insanlar şu an evlensem mi evlenmesem mi diye düşünüyorlar, sen adamın yaşı geçiyor diye çocuk yapıyorsun. Neyse umarım hamile değilsindir.

İlk eli havada kalmadığında, bunun düzelmeyeceğini gün be gün artacağını hiç düşünmediniz mi?
O evde durduğunuz kabahat.
Kusura bakmayın ama herkes kaderini kendi yazar.
Boşanmaya cesaretim yok ne demek, cesaretiniz yoksa dayak yemeyi kabul etmiş oluyorsunuz.
Kabul de ediyosanız, serzenişte bulunmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum.
Çünkü bunu 'siz' kabul etmişsiniz.
Ne bu saatten sonra kocanızın karakteri değişir, ne de hayatınız güllük gülistanlık olur.
İfadelerim sert olabilir ama gerçekler bunlar!

Evet size katılıyorum haklısınız ama ailem boşanmayi çok büyük bişey olarak görürler çevredeki tepkilerden korkarlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum

canım benim eşimde polis meslekle alakalı değil hem kendi eşim hemde yakın arkadaşlarımın eşleri de örnek gösterebilirim polislikle alakalı bir durum değil bunu bil mutlaka önceden gelen bir sıkıntı olabilir aranızdaki yaş farkı buna sebep değil aynı yaşta olsaydınızda bunları yaşabilirdiniz bence tam olarak sorunların kaynağı ne onu öğrenmelisin

Aileden de kaynaklaniyor olabilir k.b da kv sürekli şiddet uygularmis aklinizin alamayacağı şekilde eşimin de babasının yolundan gittiğini düşünüyorum benim psikoloji yok artık zaten olan oğluma oluyor

Evet size katılıyorum haklısınız ama ailem boşanmayi çok büyük bişey olarak görürler çevredeki tepkilerden korkarlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum

aileniz kızlarının dayak yemelerinden cok cevreyi düsünüyor olabilir,
fakat siz onlardan gordugunuz tekrarlamayın, oglunuzu ve kendinizi düsünün.
siz kararlı olduktan sonra onlara söz düsmüyor.

ayrıca cevreden gelecek olumsuz tepkiler ancak eşiniz gibi insanlar tarafından olur, dolayısıyla kayda deger insanların düsüncesi olmaz, umursanacak hicbir yanları yok.

Sizinle ayni durumdayim.esim hemen siddete basvururdu.ailem desteklemedigi icin artik kaderim deyip cektim 7 yil.simdi babaevindeyim iki cocukla.yine siddetle biten tatismanin ardindan.bosanmak istiyorum ama ikicocukla cok zor galiba geri d9necegim o cehenneme...

Polisler eşlerini döverlermi yani?? Bu saçma düşünceden sıyrılın, tamamen karakter meselesi, ilgisizliği bana sadece diyorsunuz ama bu ilgisizlik değil saygısızlık, umursamazlık, sevgisizlik. DÖVÜYOR SİZİ!!!

O dayağı aileniz ve çevreleri yemiyor.
Bir insanlık suçudur bu!
İleride minnacık bebeğiniz de şiddet mağduru olacak.
En kötüsünü söyleyeyim, eşiniz başkasını rol model almış ya; sizin o kıyamadığımız yavrunuz da babasını örnek alacak ve kendini ifade etmeyi şiddetle öğrenecek.
Kendinizi geçtim, bebeğinize nasıl yapıyorsunuz bunu?
Kimse durmasın arkanızda mühim değil.
Kendi hayatınızı kendiniz kurun, benim tuzum kuru diye konuşmuyorum bunları.
Benim de başıma gelebilir yaşadığınız şey.
Eşiniz zaten nafaka vermek, sizi geçindirmek durumunda.
Siz de çalışır, evladınıza bakarsınız.
Çok zor değil, yapan birçok kadın var.
Sizin neyiniz eksik?

Aileden de kaynaklaniyor olabilir k.b da kv sürekli şiddet uygularmis aklinizin alamayacağı şekilde eşimin de babasının yolundan gittiğini düşünüyorum benim psikoloji yok artık zaten olan oğluma oluyor
canım bunu düzeltebilmek senin elinde olabilir şansını dene olmuyorsa sonuç belli biliyorsun ama biraz daha çabala ortada çocuk var ve asla 2 . çocuk olmasın lütfen buna dikkat et

Sizinle ayni durumdayim.esim hemen siddete basvururdu.ailem desteklemedigi icin artik kaderim deyip cektim 7 yil.simdi babaevindeyim iki cocukla.yine siddetle biten tatismanin ardindan.bosanmak istiyorum ama ikicocukla cok zor galiba geri d9necegim o cehenneme...
zor diye bir şey yok arkadaşım ama yuvanı yıkmak istemiyorsan çabalarsın baktın olmuyor düzelmiyor birşeyler mecbur kalır ayrılır yoluna bakarsın belki 1 sene belki 2 sene zor günler geçirirsin ama sonunda istemediğin hayatını yaşamaz kendi ayaklarının üstünde durursun

neden döneceksiniz ki?
babanızın evi o zalimden ne kadar kötü olabilir?
adeta eşinizi ödüllendiriyorsunuz...
kendinizi ve cocuklarınızı stres topu olmasını kabul mu ediyorsunuz yani? 2cocukla neresi zor?
bir kez ayrılmıssınız o evden... 7yıl ardından yasadıklarınıza ragmen kendi isteginizle geri donerseniz tümüyle saygıyı yitirmis olacak, bir de o zaman gorun yasayacaklarınızı. sizi el üstünde tutacagını düsünmek gibi bir hataya düsmüyorsunuzdur umarım...

zor diye bir şey yok arkadaşım ama yuvanı yıkmak istemiyorsan çabalarsın baktın olmuyor düzelmiyor birşeyler mecbur kalır ayrılır yoluna bakarsın belki 1 sene belki 2 sene zor günler geçirirsin ama sonunda istemediğin hayatını yaşamaz kendi ayaklarının üstünde durursun

Nasıl düzeltecegimi bile bilmiyorum gerçekten ben çok saf bi insanım o çok kurnaz işini bilen biri her lafına inanıyorum sonra yine rezil olan ben oluyorm ailesine o kadar düşkün ki asla sesimi bile çıkaramam gitmeye bile korkuyorum sizce napaym gideyim mi

Nasıl düzeltecegimi bile bilmiyorum gerçekten ben çok saf bi insanım o çok kurnaz işini bilen biri her lafına inanıyorum sonra yine rezil olan ben oluyorm ailesine o kadar düşkün ki asla sesimi bile çıkaramam gitmeye bile korkuyorum sizce napaym gideyim mi
git veya gitme diyemem ama çabalamanı isterim olur ya belki düzelir sonuçta bir çocuk var ortada bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta bundan yapıcı olmaya çalış onun seni değil sen onu ikna edecek potansiyele bürün biraz bakalım değişen bir şey olacak mı

Cocuklar cok kucuk biri 4 digeri 10 aylik kiz cocuklari.onlarin babasiz kalmasini istemedigim icin dönmek istemesem de dönůyorum.o adam beni düsmani gb görüyor.

adam belli eşini garantilemek icin 2 ci çocük istemiş cocugu seviyor ama onu doğuran anneye saygı yok sevgi hiç yok oldu tamam sizi evinin hhizmetlisi çocuklarına dadı yani annesi gibi görmüyor sadece o baba yazıklar olsun adam bile diyemıyorum ona kurtulun yaşın okadar genck ki çürümeyın o evde

Bakın dayak yiyormuşsunuz, bu adam bildiğimiz manyak. Psikolojisi normal değil, zaten siz de farkındasınız.

Böyle bir manyak istiyor diye çocuk yapılır mı? Neden sizi döven, ezen bir psikopatı mutlu etmek adına 2. çocuğu yapmaya çalışıyorsunuz? Neden bu adamı mutlu etmek istiyorsunuz, o sizi hiç düşünüyor mu? Çocuk istiyorsa, önce iinsan olsun.

Cocuklar cok kucuk biri 4 digeri 10 aylik kiz cocuklari.onlarin babasiz kalmasini istemedigim icin dönmek istemesem de dönůyorum.o adam beni düsmani gb görüyor.
Annelerini döven bir baba olduğunu eklemeyi unutmuşsunuz.
Allah yaşatmasın da, annemi o halde görseydim eğer; ben 'katil' olurdum.
Çocuklarınızı çok düşünüyorsunuz bahanesinin altına rica ediyorum saklanmayın, komik oluyor.
Bir annenin görevi evlatlarını korumaktır, bu kişi 'babaları' olsa bile...

Ben sizi kesinlikle çok iyi anlıyorum gerçekten bizim gibi herşeye inanan insanlar bu şekilde hayatı zindan olmaya mahkum ben bosanirsam ölürüm gibi hissediyorum

o adam seni düşman gibi görüyorsa gitme tabi aranızdaki meseleler çözülecek gibi onu düşünüp hareket et sorunlar neden kaynaklı nasıl düzeltilir bunları düşün eşim düzelir mi eğer bu tarz bir durum söz konusu değilse gitme olayını biraz daha düşün

X