öncelikle 2 .çocuk olayın unutun asla ve asla böyle bir adamla yeniden evlat düşünmeyin öncelikle neden el kaldırıyor doktora gittiniz mi ne sıklıkla oluyor gerçekten psikolojik bir durumu varmıArkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin
Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin
bir de bazilari diyor kendinden büyük adamla evlen kiymet bilir felan.. alin buyrun bunlarin yasla alakasi yok iste, Allah sabir versin cogu zaman vurur demissin ve 2.cocuk icin herhangi bir korunmaya ihtiyac duymamissinsimdi mi verdin bosanma kararini daha önceleri öyle bir düsüncen yok muydu?
öncelikle 2 .çocuk olayın unutun asla ve asla böyle bir adamla yeniden evlat düşünmeyin öncelikle neden el kaldırıyor doktora gittiniz mi ne sıklıkla oluyor gerçekten psikolojik bir durumu varmı
Boşanma kararı vermedim cesaretim yok
yas kac senin ve kocanin meslegi nedir?
İçinde bulunduğu durumu değiştirmek isteyen kadın ikinci çocuk için faaliyete başlamaz. Kusura bakmayın bu durumdan kurtulmak istediğinize inanmadım. O çocuklara yazık...
Yaşı benden büyük hep olsun benim yasimdakilerin çocukları okula gidiyorlar diyordu her defasnda sözler yeminler tövbeler ama değişen bişey yok gitmeyi düşünüyorum gerçekten çok caresizim ikinci çocuk varmı onu da bilmiyorum çocuğuna çok düşkün bi baba ama asla ona karşı sevgisizligi yok ilgisizligi sadwce bana
Yaşı sizden büyükse ne olmuş? Benim de eşim benden büyük. Zaten bir çocuk yapmışsınız bu adama ikincisi niye? Eğer hamileyseniz hiç bir şey yapamayacak oturacaksınız oturduğunuz yerde. Bilşyorsunuz değil mi?
peki mesleği nedir birlikte gidelim deyin siz o zaman belki ona ikna olur peki tam olarak sorunlar ne mesela ne oluyor nasıl kavga ediyorsunuz da size el kaldırıyor tabi anlatmak isterseniz belki dediği gibi sizle alakalı bir durumda olabilir[/QUOTE]Ya ben mesleginden dolayi olduğunu düşünüyorum ikna etti beni bi şekilde ama gerçekten artık kaldiramiyorum psikolojik tedavi teklif ettim ama sorun bende deil sen bir görün diyor