Kocamın öfke sorunu lütfen bakar mısınız

Evden şutlayın gitsin . Vıdeolarını çekin sağlam bi tazmınat ve nafaka davası açın . Zaten çalışıyormuşsunuz kirayı kreşi halledebilirseniz nafakayla da gecınırsınız . Kendınız içinde tazmınat ve nafaka isteyin lütfen . Bişey istemem diyip cekılmeyın .

Abartmiyorsunuz. Kocanizin acil bir uzman desteği alması lazım. Allah yardımcınız olsun.

Öfke sorunları varsa doktora gitsin ne demek çocuga araba firlatmak

Çocuğuma oyuncak firlatsa herhalde evi başına indiririm . İçimden herkül çıkar , gözüm döner . Asıl şımarık olan senin kocan bence .
Aaahh ahhh evi başa indirmek öyle kolaymi babam bize neler ederdi annem ağzını açamazdi bişey yapacak diye bazı adamlara kadının lafı sözü geçmiyor malasef bunlara anca boşanmak yakışır

Başka konulara yazdığım huzursuz/ kavgalı aile ve öfke sorunu olan ebeveynimin yetişkin hayatıma etkilerini belki okumak istersiniz. Lütfen ama lütfen eşiniz bu davranışlarının çocuğunuz üzerinde gelecekteki etkilerini düşünün!

Çocuğuma babasıda olsa kimse dokunamaz ama buda demek değil ki çocukta her şeyi yapabilir sakince uyarabilirdi bu oyuncak benim canımı acıtabilirdi böyle yapmamalısın vs ama oyuncak fırlatmak filan kafasında kırarım o arabayı bir gün birinden okkalı bir dayak yer trafikte aklı başına gelir

Boşanmak istediğinizi söyleseniz buna ne tepki verir olay çıkarır mı , size şiddet uyguluyor mu

gitsin bi dr a görünsün hap mı içececek nasıl sakınlesecekse bı dur u bilsin. oyle 3 yasında bebekle inatlasıp sen bana vurdun ben sana vurdumlarla ısın cırkı cıkar. o nası bı sacmalık ne bıcım yetişkin bu nasıl babalık. var oyle 2 yas bebegıne yumruk atmıs öldürmüş. yok yemek yemedı vurmus ölmüş.. ölür ya. yanlıs ters bi hareketle ölür. ya boşan ya sakınlessın! sonradan aglanmanın bı faydası olmaz. herkes bıseylere kızıyor... ofke kontrolu dıye bısey olcak. karsısındakı bebek ben cocuk demem 3 yasa. 13 kg oglum 3 yas... canı ne ki. daha kendını zor ıfade edıyorlar. daha yenı konusuyorlar. ay cıldırcam . gucu gucu yetene dıyıp bı dalarım allah yarattı demem o kocayı.

Eşim kızıma şunu yapsa ne yaparım hiç kestiremiyorum, böyle baba olmaz olsun ...

Eşim bu dediğinizi çocuğuma yapsa boşanma davası + görüşme zamanlarına kısıtlama hatta hıç görüştürmeme + maddi manevi tazminat ve nafaka + hem benden hem kendi anne babasından hemde benim ailemden dayak hediye ederim.

O çocuk .Siz yetiskinsiniz ne yapacaksınız.Niye idare ettiğinizi oturup dusuneceksiniz .Kaç yıldır cozemediginiz sorun elinizi taşın altına sokmazsaniz duzelmeyecek.Siz rol modelsiniz ilerde çocuk bakacak anne hep idare etmece.Ya oda idare edecek kocayı yada size saygı duymayacak.Genelde böyle olur sonuç .

3,5 yaşındaki bebekle mi kavga ediyor ruh hastası!
3,5 yaşında kızım var yanımda uyuyor. İçimden geçiyor sıpa. Bir kere öfkelenmedim. Bazen sesimi yükseltip uyarıyorum. Bazen hatasını anlasın diye odasına gönderiyorum. Maksimum bu. Altı üstü birkaç saat çocuğu görüyordur onda da şiddet mi uyguluyor? Yazık çocuğun da psikolojisini bozacak. Gidip tedavi olsun.

3.5 yaşındaki bebeyi mi şımartmışsınız bebeğe yaptıkları kabul edilir bir şey değil ne diyeyim ben size şimdi bu adamla konuşunca anlar mı pek sanmam

Size yaptığı her şeye katlanmamakla başlayabilirsiniz mesela.

Sizin yanınızda çocuğa bunu yapan siz yokken daha kötülerini yapar, gizli kamera koyun, şiddet hâllerini videoya çekin ve tazminatla birlikte boşanma davası açın yapabiliyorsanız.

Size yapılana niye katlanıyorsunuz? Siz katlandığınız içim dün kızınız babasından resmen şiddet görmüş.

kanım çekildi çocuğa araba fırlattığını okuyunca ama
siz de ne kolay yazmışsınız cart cart :)
video diyorsunuz bildiğim yasak ses kaydı yasak

bunları mahkemeye sunması vs için sağlam avukat lazım
nafaka iste tazminat diyorsunuz vermeyen süründürenler var kendinize de isteyin diyorsunuz isteyemez sigortalı çalışıyor

konu sahibi aileniz nerede onların yanına gidin ve çalışmayı bırakmayın
tek mantıklı yol bu görünüyor ve sağlam korunun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…