kocamın kredi takıntısı

Sen ve şu konuların olmassa nasıl vakit geçer bu kk daa maaş kaç sen çalışıyormusun nasıl altın biriktirebiliyorsun ver bize şu tiyolarıı bacımm
bastaki yazıları tam okumamısın heralde günlere giriyorum yada esim aptal saptal seyler icin kredi cekerden 1 lira fazla alıyorum madem 1 yada 2 sene borc ödicem bari karim olsun derim

araba yok cnm daha önce vardı suan yok

Katılıyorum

Bîr de limoncu daha geçen babam beni yağmurda arabası ile almadı diye konu açtı

Eşi de limoncu içerliyor kira da yok niye almayalım diyor

Çocuk vs olunca daha lazım babandan beni getir götür diye rica mı edeceksin limoncu

Eşin arabayı alsın bir daha da her gördüğünü alamaz zaten 3500 e tv alan adam araba almak için geç kalmış bence tv ye o parayı veriyorsanız 15000 e araba alınır

sekerim esimin hevesleri bitmiyorki araba alınır ama suan yanlıs zamanda en azından eylüle kadar bekle dedim ki tv nin borcu bitsin ayda 350 lira az degil o bitsin o zaman cekersin dedim oyalamak icin

canlar kırk yılda bi yagmur yagdı yede 10 gibi taksi bulamadım diye arabamı alınır suan yanlıs zamanda sayfanın hepsini okuyun öyle yazın anlamadıan yazıyosunuz

cnm anlamadıgınız su iste esim icin zor borc yok 1700 1800 maasla evde 4 tv varken bi tanede gözlüklü olsun hd olsun diye 3500 e tv aldı s3 ü varken s4 aldı o bitmedne tv o bitmeden araba yani esimin bu borctan korkmaması beni deli ediyo insan cesaretli olur ama bu kadar degil

vay anasınıı bırak alsın bacımm ödeniyo bir şekildee.. neee 4 tvmiii ne dedin senn

gene bir limoncu konusu beni utandırdın ama pazar konu açmıştın çarşamba oldu anca konu açtın
bide birşey sorucam konu açıyorsun okadar insan yazıyor neden doğru düzgün cevap vermiyorsun mesela bi önceki konunda

yaaaa öyle doyumsuz iste elektronik hastası yaa evde sürekli degisik uydurlar 3 canak balkonda oturamıyorum nerdeyse
bazı erkekler öyledir her yeni çıkan teknolojiye sahip olmak isterler allah sağlık versinn gençken yapılıyor bazı şeylerr bırak alsın araba lazım bacımm

canlar kırk yılda bi yagmur yagdı yede 10 gibi taksi bulamadım diye arabamı alınır suan yanlıs zamanda sayfanın hepsini okuyun öyle yazın anlamadıan yazıyosunuz

Hepsini okudum

Adam diğer kredilere ek bunu çekeceğim dememiş çektiğim kredi ile onları kapatacağım kalanı ile araba alacağım demîş

Bunu baştan yazsan bir de demek ki gerçekten ihtiyaç olmayan şeylere zamanında kazan kaldırmak gerekiyormuş

Gereksiz şeyler almasın fazlasını da satın valla 4 tv nedir ya

isin zor vallahi
artik evdeki hesap defter isleri sana düstü desene..

arabaniz yoksa alsin..ama tabi düsünerek oyle borc kredi vs kücümsenecek seyler degil bence
bir bakmissin borc batagindasin cik cikabiliyorsan
insanin üstünde yük oluyor resmen

bi önceki konumda evde degildim 2 gün ceptende girmiyorum hafıza olayı var sürekli diye esime girer o bakar bu bakar diye

bazı erkekler öyledir her yeni çıkan teknolojiye sahip olmak isterler allah sağlık versinn gençken yapılıyor bazı şeylerr bırak alsın araba lazım bacımm
ben araba almasına karsı degilim ama suan yanlıs zaman neden gesen sene cektigi krediyi 1 sene önce kapatıyım ki onun üstüne bide 3500 lük tv olayını ayptı en azından eylüle kadar bekle diyorum tv nun borcu bitsin diye yoksa araba alsın tabi ama suan an yanlıs esimin birinden gör,p hemen gazlanması beni deli ediyo mesea bankalar arara su kadar faizle 1 bi tl kredi var der mesela bu alır millet kredi cekmek icin gecelerce düsünür bizimki kredi kartına girmiyim üstüme basıam yazlık alıcam diye 1000 tl kredi ceker yani cocuk oyunu gibi yapıyo ki 2 kerede borc ödedik

1 yil sonra borclar bitsin alsin diyorsunda limoncu 1 yil sonra kim ole kim kala,yarina cikacagimiz belli degil.bence gayet mantikli toplu kredi cekip hem borcu kapatip hem isini gormek.hemde biraz daha rahat edersin.sende kullanirsin havan olur.cocuk oluncada rahat edersiniz.

Bu gercek mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…