kocamın kredi takıntısı

1 yil sonra borclar bitsin alsin diyorsunda limoncu 1 yil sonra kim ole kim kala,yarina cikacagimiz belli degil.bence gayet mantikli toplu kredi cekip hem borcu kapatip hem isini gormek.hemde biraz daha rahat edersin.sende kullanirsin havan olur.cocuk oluncada rahat edersiniz.
ben borcu ne kadar engellesem o kadar kar cünkü esim simdi kapatıcak 1 yıla varmadan baska borc alıcak biliyorum ben malımı yani

valla güzelde dedim cirkinde laftan anlamayınca en son aglama numarası cekicen 7 senelik esim beni pek aglarkan görmemistir aglamaya zafı var sanırım bi anasının aglamasına dayanımıyor bide survıvırde berna acım diye aglayınca ayyy yazık bu kızı sevmıyorum ama cok acki aglıyo diyo bende bu kozu kullanıcam en son
Sende öyle yap iyi fikirmis. Bernaya agliyosa :KK48::KK48:

bide bankalar ese sormadan kredi veriyor sanki bu sene söyle bisey duydum ese sormadan yüklü kredi verilmez diye esime dedim git cık evden arıcam genel müdürlügünü dicem ese sormaan siz nasıl kredi verrisiniz es imsazı gerek sanki diye sizi dava edicem dedim esime
umarım kuru sıkı olmaz
Limoncu korkulur senden kız nasil geldi aklına bunlar..

Gün geçmesinki bi dert yaşamasın limoncu ben okurken daralıyorum sen bi de yaşıyorsun. Artık günlük dualarıma ekleyeceğim Allahım limoncu ailesine merhamet eşine akıl fikir eşinin ailesine insaf ver diye ne diyelim sabırdan başka..

allah imtihanı bu insallah gecicek esim ii aslaında ama iste su sacma takıntıları yokmu
Gecer canım geçer de seni yipratip geçiyor işte..
Eşinde gerçekten çok takintiliymis..
Ya limoncu yanlış anlama ama sanki eşinin annesi gibisin sanki bi anne gibi haber anlatiyosun yıpratma kendini bu kadar bosverrrrrr .... Sana da yazık arkadasimm

Gecer canım geçer de seni yipratip geçiyor işte..
Eşinde gerçekten çok takintiliymis..
Ya limoncu yanlış anlama ama sanki eşinin annesi gibisin sanki bi anne gibi haber anlatiyosun yıpratma kendini bu kadar bosverrrrrr .... Sana da yazık arkadasimm
eee nasıl anlatcaktım be cnm

O değilde ben bu gün gün gezip para biriktirdiğini idda edenleri anlamıyorum bizim bi tanıdıkta çocuğuna sünnet düğünü yaptığını idda ediyordu işi gücü bırakıp günlere mi girsek acaba sana toplu para geliyor tamamda e sende götürüyosun her ay o parayı kenara koysanda aynı şey.

en son bir konunda babam arabayla beni almadı çok kırıldım demiştinya içten içe bunu dert etmiş olabilir, kimseye muhtac olmamanınz için arabaya heveslenmiştir. bir kısmıyla borçlarınızı kapatacaksanız bence çok kötü fikir değil. şart koş araba olduğu surece baska borc istemiyorum diye. arabanızında zorunlu vergileri ve benziniyle ayda en az 500 lira yiyeceğini unutmaa sevgiler

Seninki alismis kredi burcuna heralde.
Biri bitmeden ötekini istiyor.
Bence mantikli düsünüyosun,
Ona uyarsan ömrü billah böyle devam Eder
Borctan kurtulamassin

en son bir konunda babam arabayla beni almadı çok kırıldım demiştinya içten içe bunu dert etmiş olabilir, kimseye muhtac olmamanınz için arabaya heveslenmiştir. bir kısmıyla borçlarınızı kapatacaksanız bence çok kötü fikir değil. şart koş araba olduğu surece baska borc istemiyorum diye. arabanızında zorunlu vergileri ve benziniyle ayda en az 500 lira yiyeceğini unutmaa sevgiler
işte bizim ona ayrıca vericek 500 liramız yok bide araba alırsakta tüplü alıcam benzin cok pahalaı

O değde ben bu gün gün gezip para biriktirdiğini idda edenleri anlamıyorum bizim bi tanıdıkta çocuğuna sünnet düğünü yaptığını idda ediyordu işi gücü bırakıp günlere mi girsek acaba sana toplu para geliyor tamamda e sende götürüyosun her ay o parayı kenara koysanda aynı şey.
normal sekilde para toplayamıyosun ufak miktarlar cünlü 100 liradan 15 kisi güne girince direk 1500 ü alıp 2 tam lira alabilirsin eger esin bozdurur kafasındaysa üstüne senin tırıkladıhın bi 500 üde koy 2000 bilk bielzik yap

normal sekilde para toplayamıyosun ufak miktarlar cünlü 100 liradan 15 kisi güne girince direk 1500 ü alıp 2 tam lira alabilirsin eger esin bozdurur kafasındaysa üstüne senin tırıkladıhın bi 500 üde koy 2000 bilk bielzik yap
Aksama kadar evde yat, adamın Parasını tırtıkla, araba alicam desin verme bi de üstüne dünya laf say. Ne güzel dünya

Adam çalışıyor, s4'ünü sen mi alıyorsun?:KK53:
Ben şaşıyorum senin refah içinde yaşamana. Gözüm yok yanlış anlama, valla biz yapamıyoruz böyle tasarruf :KK51:
Tavsiyem bileziklerinin varlığından eşinin haberi olmasın. Böyle gazlara çabuk gelen adam bileziklere acımaz.

X