kocamın kredi takıntısı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar esime cocuk akıllı her seyde hemen gaza gelen biri dedim diye bana yüklendiniz ama bide böyle dinleyin
iki gün önce arkadasının yanında ugramıs kirada oturdugu halde arabası var simdi yine degistirip üst model alıcakmıs benimki geldi ulan o alıyoda ben neden alamıyım iste bü sürü saydu saydı saydı beni delirttii

esimde bide söyle bi huy var herseyi cabuk ister gecen sene s4 tutturdu onu aldım o bitmeden 3500 lük tv istedi onu aldık simdide tv bin borcu bitmeden araba istiyor

suan bi kredi borcumuz var 300o kaldı aylık taksidi 350 lira tv nın borcuda aylık 350 750 ee faturalar 350 geliyo digitürk dsmart internet cep faturaları ev faturaları 600 700 de bize kalıyo anca gidiyoruz beni bilenler bilir iste günlere girip bilezik yapıyorum falan neysee

simdi bu 20 bin kredi cıkartmıs kendine 36 ay vadeli 750 lira
16 binlik araba alıcakmıs 3 binle kredi borcunu kapatıcakmıs kalan 1bin tloyide tv nin borcunu kapatıcakmıs

delirdim tabi sürekli 6 ayda bi en fazla 9 ayda bi ille yüklü miktarka kredi cekmesi bisey alması cıldırttı dünden beri küsüm bugun bankaya gitmedi bakalım napıcak
sizce daha ne demeli ne yapmalıyız

ilk yıllara aynı seyi 2 kere yasadık bi kere 7 bin bi keraede 9 bin kredi borcu ödedik tabi benim bileizklerde gittik ödedik o yüzdne simdi ne taksidini ne arabasına vermiyorum ben onları geri yapana kadar göbegim catladı

verme limoncu altınlarını
ne yapıyorsa yapsın eşin de bir alem
eviniz kendinizin mi?
bide çocuk istemiyor musunuz yoksa olmuyor mu
düşünmüyor musunuz çocuk?

ayağını yorganına göre uzatmak gerek..eşin çocuk gibi gerçekten ne görse istiyor ve istediği herşey pahalı...birlikte karar vermeniz lazım..maddi olarak sarsacaksa kabul etmeyin..
zaten bileizk vermem ama bosu bosuan 3 bin kredi kapatıcak 1 bin tl tv borcu japatıcak ne gerek var 1 sene bekle bitsin borcun öyle al alemden sanane yanii

bu seneyi bir atlatalım bakarız de güzel güzell

verme limoncu altınlarını
ne yapıyorsa yapsın eşin de bir alem
eviniz kendinizin mi?
bide çocuk istemiyor musunuz yoksa olmuyor mu
düşünmüyor musunuz çocuk?
cocuk istiyoruz artık insallah
ev esimin ailesinin cnm
cocuk icin olsun nolcak kredi cekerim param olmazsa diyor ama bebegim icin bilezik feda olsun ama bu sacma istekleri diyorum sen benden nasıl bıkmadın 6 ayda bi ille bisey almak cesaret güzel ama bu kadar olmaz ben diyroumya 3 bin maasımız olsa kimbilir ne olcaz

bu seneyi bir atlatalım bakarız de güzel güzell
valla güzelde dedim cirkinde laftan anlamayınca en son aglama numarası cekicen 7 senelik esim beni pek aglarkan görmemistir aglamaya zafı var sanırım bi anasının aglamasına dayanımıyor bide survıvırde berna acım diye aglayınca ayyy yazık bu kızı sevmıyorum ama cok acki aglıyo diyo bende bu kozu kullanıcam en son

bide bankalar ese sormadan kredi veriyor sanki bu sene söyle bisey duydum ese sormadan yüklü kredi verilmez diye esime dedim git cık evden arıcam genel müdürlügünü dicem ese sormaan siz nasıl kredi verrisiniz es imsazı gerek sanki diye sizi dava edicem dedim esime
umarım kuru sıkı olmaz

ah be limoncu nolcak senin bu adam böyle

kredi çekecek diyosun altınlarımı vermem diyosun?? kredimi altın mı bacım anlamadım

Alsın; özenmiş krediyi öderim diye de düşünüyormuş.

Eve daha az misafir çağırır; seni babana rahat bırakır; gelen misafire 4 4 lük sofra beklemez; elimizde olan bu dersin.

Ayrıca hem babam beni gelip almadı diye üzülüyorsun; hem eşin araba alayım karımı elegüne muhtaç etmeyim dedi diye küsüyorsun.

Bazı şeylerden vazgeçmek lazım; bir süre sıkışık olursun sen kenara bilezik koymazsın ama eşinde rahat rahat ulaşımı sağlar; seni de getirir götürür.

Bir de ne o öyle digitürk d smart internet cep tel ev tel vs. o faturalar çok değil mi ya ; onları kıssa zaten araba alırsınız ki

bi macı varmıs onlardan vazgecmezmis ya sigara iciyo olsam diyo aylık digi ve dsamrt 110 lira zaten elektirk 100 yaz kıs hep böyle cep telleri 30 30 su 30 dogalgaz simdi düstü 50 ye kısın 150 200 arası

bi anda ciddi ciddi okurken kahkaha attım..
ahh be limoncu...Bu kredi üstüne kredi çekme olayından çok evli arkadaslarimin başı yandı .borcun üstüne borç...hic arkası kesilmiyo nedense.istemedigini bi şekilde kabul ettirmen gerekiyo yoksa hep borç odeyerek gecicek yıllarınız. anladigim kadarıyla arabaniz varmis zaten ne gerek var şimdi daha çok borca...olanlar bitsin gerekirse değiştirirsiniz.

İlla birinden biri savurgan oluyo eslerin. sen harcamadigin icin hsrciyo esin kuzum. kocanin iki kasigi varsa birini kiricaksin demisler

anladım
diyo ki nasıl olsa kiram yok bişeyim yok
alayım canım ne isterse
Allah yardımcın olsun
sende çalışıyo olsan eve para verme diyeceğim etkili yöntem ama
işte insan ne diyeceğini de bilemiyo

şu araba diye ölenleri anlayamıyorum..Benim eşimde istiyor araba 2 yıldır ama almıyorum istesin dursun..Önce ev alacağım tmm diyor artık baş edemediğinden.

Bence siz önce başka bir alacak birşey bulun da vazgeçsin..Sizinde emeğiniz geçiyor sonuçta

cnm kirada olan alabiilir neden almasın o esimin lafları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…