- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
s4 sorun degil ki canm simdide yurt dısında gelen yakın akrabasından 6 yeni cıktı iphoen siparis etti 1300 den anlastılar sneeye vercek parasını yani esimde borc bitmez ben yine tasaffru yapıyorum bilezikler evde degil zaten bankada benim adıma bide arsa alıcak meblaya gelmedi en az 30 bin olsunki alıcamAdam çalışıyor, s4'ünü sen mi alıyorsun?
Ben şaşıyorum senin refah içinde yaşamana. Gözüm yok yanlış anlama, valla biz yapamıyoruz böyle tasarruf
Tavsiyem bileziklerinin varlığından eşinin haberi olmasın. Böyle gazlara çabuk gelen adam bileziklere acımaz.
şu araba diye ölenleri anlayamıyorum..Benim eşimde istiyor araba 2 yıldır ama almıyorum istesin dursun..Önce ev alacağım tmm diyor artık baş edemediğinden.
Bence siz önce başka bir alacak birşey bulun da vazgeçsin..Sizinde emeğiniz geçiyor sonuçta
pardon esınız sızı dınlıyor ve anmıyor mu çok uyumlu esınız varmış benım esım eger kafaya koyduysa hıc dinlemez ve yapar
kafaya koyduğu şey araba gereksiz birşey.. Babamın 40 yıldır arabası var masraftan başka birşey değil.. ihtiyacı olunca ondan alıyoruz ztn..
Şu ana kadar en az 5 milyar telefona para yatırdı. aldı düşürdü aldı çaldırdı. Kafaya koyduğunu yapıyor.. Ama küçük şeyler için..
Araba bizim için lüks çocuk olunca da almak isteyecek ama almayacağım birikimim var istesek anında 2 araba alırız ama gerek yok.
yok kızlara cvp yazıyım dedim sonra cvp yazmadın merak ettik diye sitem edolariyMerhaba limoncu. Yine cok dertlisin
maasımız o kadar degil 2600 net falan olsa alırımda 1800 2000 arası giremem keske girebilsemlimoncu28, eşin aynı benim babam gibi.. Borç yapmadan duramıyorsa, şöyle çözüm üretebilirsin.. Zaten kendi evinizdesiniz, kira da ödemiyorsunuz.. Birikimin, altının da var.. İkinci evinizi alın.. Kiraya verin.. Kiranın üstünü de eşin tamamlar. Böylece her ay borç ödemiş olur..