kocamın kredi takıntısı

esin cokta mantiksiz davranmiyor sanki? Tv ve diger kredi borcunu kapatip, toptan yeni bir borc yapmak istiyo ve asagi yukari su an odediginiz miktari odemek istiyor.

Lakin araba su icmiyor. Sigortasiydi, benziniydi, vergisiydi, bakimiydi.. Almak sorun degilde sonrasi daha onemli. Araba alirken bu unsurlari goz ardi etmeyelim.

Adam çalışıyor, s4'ünü sen mi alıyorsun?:KK53:
Ben şaşıyorum senin refah içinde yaşamana. Gözüm yok yanlış anlama, valla biz yapamıyoruz böyle tasarruf :KK51:
Tavsiyem bileziklerinin varlığından eşinin haberi olmasın. Böyle gazlara çabuk gelen adam bileziklere acımaz.
s4 sorun degil ki canm simdide yurt dısında gelen yakın akrabasından 6 yeni cıktı iphoen siparis etti 1300 den anlastılar sneeye vercek parasını yani esimde borc bitmez ben yine tasaffru yapıyorum bilezikler evde degil zaten bankada benim adıma bide arsa alıcak meblaya gelmedi en az 30 bin olsunki alıcam

gözü görmesin diye esim benden tüm bileizkleri degil 2 tane istiyor 4400 falan ediyo 2 si
ama veremem yani ben onları tutup yaa-pana kadar

1700 maasla bilezik nasil biriktiriyorsun.Bize de soyle sirrini.Araba konusuna gelince de araba artik ihtiyac ya.Cocuk olunca falan rahat edersiniz.

Gunde 3 ogun ilac/ konu acmak.
Doktor boyle bi tavsiye verdi sanirim.

Bizim bir televizyonumuz bile yok :KK53: Allahım limoncuya şapur şupur bize yarabbi şükür :confused:.Araba lazım ama. İstediğin zaman satabilirsin de hemde işini de görür. yatırım gibi düşün. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :21:

şu araba diye ölenleri anlayamıyorum..Benim eşimde istiyor araba 2 yıldır ama almıyorum istesin dursun..Önce ev alacağım tmm diyor artık baş edemediğinden.

Bence siz önce başka bir alacak birşey bulun da vazgeçsin..Sizinde emeğiniz geçiyor sonuçta

pardon esınız sızı dınlıyor ve anmıyor mu çok uyumlu esınız varmış benım esım eger kafaya koyduysa hıc dinlemez ve yapar

araba almakla bıtmıyor kı ıs vergısı sıgortası gıbı mecrubu ıslmelerı var yılda ortalama BİN tl gibi bir rakama denk geliyor ve benzını var yada tüpü bınmem dursun dıyorsun ama ılla bınıyorsun.
arada arıza verıyor ne yazıkkı 1.5 yılda 2 kere gıttı. bırı genel bakımdı bırıde bır arıza verdı ve ben yaklaşık İKİ bin tl yakın harcama yaptım.
evet bır araba gereklı ama mecburı getırdıklerınıde unutmamak gerek

Adamin keyfi harcamalarini odemeye mi evlendiniz yahu. Tek basina olsa alabilecek mi onca lüzumsuz seyi?

pardon esınız sızı dınlıyor ve anmıyor mu çok uyumlu esınız varmış benım esım eger kafaya koyduysa hıc dinlemez ve yapar

kafaya koyduğu şey araba gereksiz birşey.. Babamın 40 yıldır arabası var masraftan başka birşey değil.. ihtiyacı olunca ondan alıyoruz ztn..

Şu ana kadar en az 5 milyar telefona para yatırdı. aldı düşürdü aldı çaldırdı. Kafaya koyduğunu yapıyor.. Ama küçük şeyler için..

Araba bizim için lüks çocuk olunca da almak isteyecek ama almayacağım birikimim var istesek anında 2 araba alırız ama gerek yok.

kafaya koyduğu şey araba gereksiz birşey.. Babamın 40 yıldır arabası var masraftan başka birşey değil.. ihtiyacı olunca ondan alıyoruz ztn..

Şu ana kadar en az 5 milyar telefona para yatırdı. aldı düşürdü aldı çaldırdı. Kafaya koyduğunu yapıyor.. Ama küçük şeyler için..

Araba bizim için lüks çocuk olunca da almak isteyecek ama almayacağım birikimim var istesek anında 2 araba alırız ama gerek yok.

farklı herkes için tabi.

su an itibariyle kararını durdurdum ama 1 ay daha beklemem lazım cünkü o kredi cıktımı 1 ay alma hakkın var bekliyorum ay gecsin de öyle rahatlıycam

limoncu28, eşin aynı benim babam gibi.. Borç yapmadan duramıyorsa, şöyle çözüm üretebilirsin.. Zaten kendi evinizdesiniz, kira da ödemiyorsunuz.. Birikimin, altının da var.. İkinci evinizi alın.. Kiraya verin.. Kiranın üstünü de eşin tamamlar. Böylece her ay borç ödemiş olur..

limoncu28, eşin aynı benim babam gibi.. Borç yapmadan duramıyorsa, şöyle çözüm üretebilirsin.. Zaten kendi evinizdesiniz, kira da ödemiyorsunuz.. Birikimin, altının da var.. İkinci evinizi alın.. Kiraya verin.. Kiranın üstünü de eşin tamamlar. Böylece her ay borç ödemiş olur..
maasımız o kadar degil 2600 net falan olsa alırımda 1800 2000 arası giremem keske girebilsem

Merhaba limoncu öncelikle ailenle ilgili bir sorun hakkında konu acmamana sevindim çünkü ne zaman okusam çok üzülüyorum valla :KK43: Ben eski konularinada dayanarak söylüyorum esin bence iyi bi adam, eğer sen bu konuda tavrını çok net gosterirsen seni uzucegini uzaticagini pek sanmıyorum. DirenLimoncu :))))

X