Kocamin kocaman sorun ailesi! !!

Öyle bir insanlar ki ben konustugumda beni dinlemezler. Kötülük olmasın diye sustum. Anlasilabilecek Insanlar değiller. Çocuk gibi arkamdan kocama şikayet yağdırdılar
Kotuluk olmasin diye susmakla hata etmissin kardesim.
Sesini kocana degil teyzesine yengesine amcasina dayisina vs vs onlara cikartsaydin bu sekilde sorun yasamazdin.

Alirlardi agizlarinin payini susarlardi..

Hakliysan hakkini ara her zaman
Kocan ne derse desin isterse tartissin seninle ama soylemek istedigini icine atma soyle..

Sonra bizler keske soyleseydim keske soyle yapsaydim diyoruz

işte insan ailesinden geçemiyor. eşinizi de anlamak lazım... annesi yokken büyük ihtimal onlar aile olmuştur onlara. aynen canım. tetikte ol

Isin enteresan tarafı sıkı bir bağları yoktu evlendikten sonra kıymetli oldu. Dedesi dugunumuze gelmedi memleketine gitti . Böyle bağları vardı

Konuştuğum zaman anlayabilecek insanlar değil. Yanlarına gittim bir gün daha destur Merhaba de hemen başladı noldu ne yaptık sana neden gelmiyorsun kapıyı caliyoruz axmiyorsun da artik(tiklatma sadece zil çalma değil ) arkamdan konuşma yüzüme konuş söyle diye cemkirmeye başladı laf arasına girmeye çalışıyorumaciklama yapmaya çalışıyorum fırsat vermiyor baktım baş edilecek gibi değil kurmayin kafanızda artık yok birsey dedim gittim dinleme potamsiyelleri yok

:)) ben bu yuvayi kurmak için birtek anneme cenemi açtım ona cemkirdim ona bak haklıydın dedirttim dahasini da yapmak istemiyorum. Evlendikten sonra salaklastim ben bu kadar hassas değildim noldu bilmiyorum :)))

Valla ben esine sasiyorim seni bu insanlarla polemige defalarca soktugu icin..

Ben daha sozluyum benimkinin ailesindde sevmedigim teyzesi var. Hic isinamadim.

Her olaya kendini katmanin derdinde alttan alttan laf vurmanin derdinde..

Bastan agirligimi koydum. Konusmak gorusmek zorunda degilim gerilmek istemiuorim dedimm ben gerilirsem siz de gerilirsiniz dedim noktayi koydum. O gun bugundur hic sohbetim mubabbetim yok

Bunlari.nisanliyken bende yapmıştım evlendikten sonra sülalesi ve eşim kiymete bindi

Ne degisti ki ? Bunlari en basinda yaptiysaniz suan durumun degismemesi gerekmez miydi ? Direnmeniz gerekirdi sonuna kadar. Pes eden onlar olurdu belki..

Eger işin başında esiniz sizi kollamiyorsa pes eden siz oluyorsunuz ben bir gün evden gittiğimde bana dediği sen habire gidiyorsun kusura bakma seni savunamam ben iki gün sonra kendimi gulduremem ben demişti. Dedigim cevap beni ezdiren bir koca savunmayan sürekli benimle ugrasan insanlar bu evliliğin neresinden tutunayim sen söyle? Dedikten sonra gözlerini açmaya baslamasi

Esin seni koruyup kollamasa bile sen kendi karakterini onurunu gururunu aklina gelebilecek herseyi kendin korumalisin.
Esin , senin onu her an birakabilecegini dusunuyor ki rezil olurum dertlerinde..
Halbu ki seni kazanmayi denese, dinleyip objektif bakarak hak verse sana tum bu sorunlar toptan cozulecek ama hala millet bana guler ne der falan filanin derdinde esin..

Allah yardimcin olsun

Beni kaileye almıyorlar dinlemiyorlar kuruyorlar kendini ben o zaman konuşmuş olsaydım eşimin gözünde ben haksız olacaktım sende yaptın diyecekti. Şimdi konusabiliyorsa onlara buna dayanarak konuşuyor. En son o ortalığı karıştıran teyzesinin yalanini daha duydu kopardı artık bağları. Yılan başı o zaten.

Ugrasmasinlar bizimle yaa( beni eşim savunuyor artık ufak ufak sebebi ise benim onlara karşı hiç saygisizligimin olmayışı ve kötü laf etmryisim. Kendisi de diyor kaldiramadilar benim evlenmemi diye anlamadım ben.
Ne Saçma halbuki eşin mutlu olduğu için onlarında mutlu olması Lazım ama şimdiki insanlar kötülükle besleniyor maalesef

Kapını kilitle kimseye de acma. Telefonu da acma.
Kimseye de gitme.

Esin gidiyorsa birak gitsin, sen gitme.
Annem beni, senin ailen uzsun diye dunyaya getirmedi de. Ben dayanamiyorum sen gidip gorusuyosan gorus konusuyosan konus beni karistirma artık de.

Olayların disinda kalirsan seni de suclayamazlar, canını da sikamazlar.

Allah kolaylik versin.
Bi bitmiyorlar

Ne Saçma halbuki eşin mutlu olduğu için onlarında mutlu olması Lazım ama şimdiki insanlar kötülükle besleniyor maalesef
Saçma ama malesef şimdi çoğu kişi mutlu güzel anlaşan eşleri görünce kıskançlıktan pislik yapmaya çalışıyor, iftira atıyor daha neler neler oluyor.. Allah böyle insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın

Valla gidip gelmiyorum zaten o gidiyor uzaklaşmaya çalışınca kıyamet koptu zaten . 2 ay kaldı teyze burada sadece 2 gün cikmadim yanına canım sikkindi suratim asikti dedim ki hani üzerlerine alinmasinlar. Bundan cikarttiklari anlam şu :"senin karın bizim hicbirimizi istemiyor gelip gidiyordu artık gelmiyor. Senin için çok üzülüyorum "demiş kocam a . Yani öyle cirkeflerki ne yaparsam batıyor

Bizim tek kavgamiz onun ailesi. Başka hiç birseyden kavga etmedik. Öyle şeyler yazmış ki zaten eşime yuh dedim bu ben miyim. Yapsın onunda evli nişanlı kızı var onunda var evlenecek oğlu beni unutturacak biri gelir ona da

Bütün yazdıklarını okudum da canım tek bir kelimen çok dikkatimi çekti BEN ONLARA FAZLA GELDİM..
Evet bencede sen onlara çok çok fazla gelmişsin baksana yaptığın onca iyiliğe karşı sana yaptıkları ne kadar çirkin.. Ama ancak vicdansız merhametsiz olan eşlerin arasını bozmak ister bunun başka açıklaması yok.. Ayrıca eşinde seni savunacağı yerde sesini çıkarmıyor ve bütün aileye sırtımımı döneyim diyor.. Eeee onlar ailesi e sen nesin iskele babası mısın. Eşinin önceliği sen olmalısın.. İşin çok zor Rabbim yar ve yardımcın olsun

İşte bende bunu anlamıyorum ailesi size çok iyi davransa eşinizin böyle davranmasını kavga etmesini anlarımda bu durumda hiçbir anlam veremiyorum

Allah zaten verecek onun canını yakacak.. sende bir annenin evladısın eğer hiç düşünmeden bu kadar kötülük yapılıyorsa Rabbim karşılıksız bırakmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…