Kocamin kocaman sorun ailesi! !!

Zaten daha da işin içinden cikamayacak duruma gelirsem annemle babamı devreye sokcam. Korkuyorum da annemde şeker var en ufak sıkıntıda hemen fenalasiyor eşim kalp hastası stres yasak(

Canım seni tek caren aile büyükkerinin her iki tarafla güzelce konusup sakinlelmeleri
Önce eşinle konuş işin ciddiyetini anlasın sonra Anne ve babanla konuş deki böyle böyle ben evliliğim bitmesini istemiyorum ama çok üstüme geliyorlar
Yani ailenizde durumdan daha iyi haberdae olsunlar ve kimse değişmeye niyeti yoksa kendileri bilir.

Bu evden taşınmak istiyorum artık zaten. Dediginiz doğru benim hatam sinirim geçince eşime dönmem. Zaten bu saatten sonra daha da susarsam daha neler yaparlar. Eşim onlara birsey söylediğinde ben soyletiyorum sanıyorlar. Hala farkına varamadilar o artık evli ve başka hayatı var .

Ailemin olan biten herseyden haberleri var konuşacak hickimsem yok çünkü. Teyzesiyle bir kere dertlestim lanet olsun o güne. Üzerine bin katarak kelimelerle oynayarak gitmiş sulalesine yetistirmis ve hala da geldi yemegimi yedi suyumu içti. 1 yıl boyunca anaanesi dedesi hasta oldu ben kosturdum ben pisirdim evde yaptım onlara götürdüm. Kendileri de söylüyor benim kadar hiçbir Gelinleri yapmamış bunlara.fazla geldim sanırım

e yapma be güzelim ? bakın zaten zorunuza giden bu oluyor,iyi niyetinizin karşılığını alamamak yıpratıyor sizi asıl ,eşiniz sizi zora koşmuyorsa hele hiiiiiiç iyilik falan yapmayın ,size ne ? yok öyle bi dünya artık,bakın iyiliğe kötülükle karşılık veriyorlar madem yeteri kadar saygı kafi..
bak arkadaşım ,amaçları sizi strese sokup üzmek mi bunların ,evet ? başarmışlar mı ? kesinlikle... kapınıza geldiklerinde sakın alttan almayın ,hatta açmayın kapıyı ,eşinize de nazla niyazla o da çok zor durumda kalırsanız anlatın ,bakın siz anlatmayın ,onlar şikayet ederse konuşun sadece ..evlisiniz,yuvanız var ,belli ki evliliğinizden de vazgeçmek istemiyorsunuz,o zaman azıcık sakin olmaya çalışacaksınız,istediklerini vermeyeceksiniz,apartman da kavgalarınız değil kahkalarınız çınlayacak ki istedikleri olmasın ..it ürür kervan yürür misali kapınız açmayın ,melek timsali ona buna yardıma da koşmayın

Sonunda o salak çok pişmanım üzülüyorum seni özledim diyeceği günler gelecek üzme canını Allah onların rezilliklerini gördü ne yapsalar sana zarar veremezler

Benim salakligim. Aman yaşlı insanlar aman teyzesi yılda 1 sefer geliyor diye diye ben yaptım. Kendimi aralarına katmak istedim. Ama ben böyle cehalet görmedim. Zaten 1 aydır çektim kendimi onlardan. Bihaber im herkesten. Azıcık canım yanmasa devam ettirmem bu evliliği ama .... amalar var işte.

Aslında diğer zoruma giden benim bütün hayatımın sadece onlardan ibaret sanmalari. Suratim asik biz kötü birsey soylemedik bebek istiyorum olmuyor neden tedavi olmuyorum sıkıntımız yok ama benim midem rahatsız ondan olmuyor çocuk. Sosyal medya da birsey paylasirim üzerine alınırlar. Sadece onlar için yaşıyorum sanki. Benim kendi ailem ve sikintilarim yok sanıyorlar.

Sonunda o salak çok pişmanım üzülüyorum seni özledim diyeceği günler gelecek üzme canını Allah onların rezilliklerini gördü ne yapsalar sana zarar veremezler

Allah a havale ediyorum onların da var evli çocukları evlenecek çocukları. Size detaylari anlatsam varya bu kadar basitlik bu kadar ucuzluk olamaz.

benimkinin sulaleside ayni,seni en iyi ben anlarim ama esim kesti muhabbeti bir ay sonra mecburi bir araya gelicez,esim samimi olmaz gordu ne mal oldukralini

benimkinin sulaleside ayni,seni en iyi ben anlarim ama esim kesti muhabbeti bir ay sonra mecburi bir araya gelicez,esim samimi olmaz gordu ne mal oldukralini

Esimde tavır koydu sonunda ama yine de bazen benim Susup birsey olmamış gibi davranmami istiyor. Korkuyorum biraraya gelince eşim yelkenleri indirecek. Çünkü sülalesi bütün islerini ağlayarak yaptırıyor.

senin bide k.validen yok bende oda var .onunla olan her sorun hop sulalenin agzinda,dengesizlerde hemen triplere girdiler...bizimkilerde aglama modunda,el kizi aramiza girdi,sen bana ne kadar duskundun diye aglayanlarmi dersin neler neler kiyamet kopucak ve ben girip kocamin koluna onlarin suratina bakmayip havami aticem catlasinlar ....sabirsizlikla bekliyorum onlarin suratlarini gormeyi...sizinde teyze senede bir mi geliyor bizimkisi senede bir geliyor olmadigi zamanlarda telden isini yurutuyor...

sende kaynana 1 değil ki 5 tane bu ne böyle

rahmetli yaşasaydı ne olurdu acaba

Durduk yeremi oluyor bunlar merak ettim bu insanların seninle Alıp veremediği nedir neden takmışlar sana hepsi birlikte kayınvaliden olsa diyecem kaynanalık yapıyor nedensiz de sorun çıkarırlar peki diğerleri niye böyle bişeyler Yaşanmış deöelki

Teyze yurtdışında sağolsun o da yapacağını internet yoluyla yaptı tabi gitmeden burayı bir karistirmis doldurmuş herkesi . Bunları gördükçe Allah günah yazmasın iyiki kayinvalide yok diyorum . Anannesi de bana öyle dedi sen dur daha yeni geldin o bizim oglumuz aramizi açma dedi koca 80 yaşındaki insan kapima geldi de . Teyzesi yazıyor yazıyor sonunda da ağlarken fotoğraf çekip gönderiyor bak bunları yazarken agliyorum diye :))))

Ben torunlarinin esiyim. Diğerleri çocuklarının eşi. Büyük Gelinleri bunları insan yerine bile koymaz farklı şehirde anne baba demek yok arayıp sormak yok kocası da onun sözünden çıkmaz. Diğer Gelinleri ise yıllardır beraberler yan komşu kızlarını almışlar hepsi birbirini tanıyor çocukluktan beri. Bende kaynana olmadığı için herkes kaynanalik yapmaya başladı yüzüme hep dediler rahmetli hep isterdi Karadeniz den kız nasipte sen varmissin diye. Karadenizli bunlar. Eşimin sülalesi büyük bir fabrika batirmis. Şimdi de dayisiyla beraber bir işyeri açınca işler de şükür yolunda gidince üzerine de evlenince noluyor dediler. Eşim anaaneyle dedeyle yasiyordu annesi 2. Evliliği yapınca. Bana sürekli herseyin var neyin eksik deyip duruyorlar. Herşey maddiyat bazıları için. Bunlar 7/24 istediler hep güleryüzlü olayım yedireyim icireyim ki yaptım da fazlasıyla 2 gün canım sıkkın oldunsuratim asik oldu arkamdan denmedik laf kalmadi

Öyledir canım bu iller benimde eşimin annesi hep onları çağırıyım akrabalarını çağırıyım sürekli onunla ziyaretlere gidiyim ister bende çalıştığım için yapamıyorum o Yüzden oda bana tavırlı aklı sıra bende hamileyim üstelik arkamdan bebek bile erken geldi Demiş ki biz tüp bebek yaptırdık ama kimsenin haberi yok aileden bu Sıkıntılar ne yaparsan yap bitmez iyi de olsan bitmez kötü de olsan bitmez o Yüzden senin kafan nasıl rahatsa öyle yap ben öyle yapıyorum artık

Calistigin için daha bir sanslisin bence . Ben is bulamıyorum evde oldukça beni daha da çok sarsıyor. Benim eşim sağolsun geçen sene 2 haftalik evliyken beni aglata aglata akrabasini iftara aldirtmisti. Calissam bahanem olacaktı takintiliyim ben biraz bu konularda sürekli beynimde yankilaniyor ama atlaticam bunları inşallah. Allahım bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. Allah aratmasin kimseye bebek hasreti. Bende istiyorum hamile olmak. Ben 12 aydır deniyorum bana da demişlerdi ne o hemen çocuk yapıyorsun diye .

Allah sanada nasip eder inşallah canım aslında bizim için erken değil biz isteyerek yaptık ama ben çalıştığım için Kv ona bırakacak sanıyor çocuğu o Yüzden dertleniyor ayni sitede oturuyoruz biz maalesef. Bende aslında takıntılıyım sürekli düşünüyorum neden öyle oldu meden böyle dedi diye eşimede söylüyorum oda artık sıkıldı bu muhabetlerden Kv sürekli şikayet ediyor beni istediği gibi ev kızı Değilim onun dediklerini Yapmıyorum diye bu arada eşim ve aileside Karadenizli buranın kadını çok çalıştığı için benden de aynısını istiyor ama ben ilk zamanlarda yumuşak davrandım şimdi tavrımı koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…