- 3 Temmuz 2015
- 147
- 40
- 36
-
- Konu Sahibi Esraaaamasya
eşin neden seni suçluyor?
Bu durumlarda, olayları eşine yansıtmadan, ona anlatmadan diğerleriyle aranda çözmek en iyi yol oluyor sanırım. Gerekli cevapları ver ama, öyle pasif görmesinler seni. Karşılıklı laf sokuşun gerekirse sen kazanana kadar, eşinin ruhu duymadan ama.
Eşini al karşına konuş deki bu evlilik böyle yürümez ben mutlu olmak için
evlendim .
Senin ailenle savaşmak için evlenmedimde.
Eyer ailen bu şekilde üzerime gelmesine izin verirse bu evlilik yürümez diyin.
Hiçte üzülmeyin hayat böyle insanlarla geçmez.
Erkekler odun kafalı oldukları içinde 100 kere söylemen gerek anlaması için.
bütün sülalesini arkasına almamak için sizi karşısına alabiliyor ama ? eşine yansıtmadan restleşin o saygısızlarla..elbette çirkin bu tarz oyunlara girmek ama naparsınız size başka çıkar yol bırakmıyorlar
aileniz ne diyor peki bu duruma ? bir de çok özel olmayacaksa örneğin siz onlardan daha fazla sesinizi yükseltip susturabilmeyi başardığınız an eşinizin size şiddet eğilimi olur mu ?Dün 80 yaşındaki anannesi çaldı kapıya içeri dahi girmeyip benim konusmama fırsat vermeden kurmuş kendini söyledi söyledi gitti. Şimdi siz söyleyin böyle insanlarla nasıl restlesyim?
1 yıl boyunca kaç sefer evi terkettim biliyor musunuz? Ben evlilikten hicbirsey anlamadım. Yeni gelin nasıl oluyor heyecanı nasıl olur bilmiyorum
aileniz ne diyor peki bu duruma ? bir de çok özel olmayacaksa örneğin siz onlardan daha fazla sesinizi yükseltip susturabilmeyi başardığınız an eşinizin size şiddet eğilimi olur mu ?
Valla canım nette bi yazı gördüm adam karısından ayrılmış ve bunu sitede paylaşmış aynı sizin durumunuz gibi adam çok pişman olmuş ama nafile .
Acaba bir buyugünüz gidip konuşsa olmaz mı ibret alcağı biri
siz çok iyi niyetli ve terbiyeli yetiştirilmiş bi kadınsınız,ne var ki karşınızdakiler bu tarz insanlar değil ,bazen insanlara anladıkları dilden konuşmak gerekiyor ,siz alttan aldıkça onlar daha fazla üzerinize gelecek ,evliliğiniz bitme noktasına gelecek,e madem bu noktaya taşıyacaklar siz cevaplarını esirgemeyin bitecekse de bu sebepten bitsin ..Ailem şuan Susma taraftarı. Çünkü onlar konusursa son konuşurlar bunu eşime de söylediler. Bunu sen halledeceksin dediler. Sesimi yukseltmem zaten ama laflarim ağır olur eşim tabiki buna tepki gösterir ama şiddet olmaz bu. Ben aile apartmaninda oturuyorum zaten her kavga da apartman yerinden oynuyor.