Kocamin kocaman sorun ailesi! !!

Bende sürekli bahsediyorum eşime annem diyor sürekli bahsedip çocuğu biktiracaksin. Sanırım biraz haklı çünkü tavirlarda belli ediyor ama konuşacak insan yok ele anlatsam arkami döndüğümde bir ton laf. Hayır birde gelin olan benim içlerine giren benim onlar bana sıcak davranmalari lazım. Esimde anne olmadığı için bizim oglumuzsun diyorlar ama esine saygı gostermiyorlar nasıl şey anlamadım. Bende çok yumuşak davrandim. Aileme yapmadiklarimi yaptım. Hep onu istediler. 1 kere yapmayinca sulalede düşman ilan edildim

offf okurken içim daraldı bu yuvalarla gelinlerle ugraşan aileleri allah bildigi gibi yapsınn eşinizde en büyük hata ama sizi ezdirmemesi gerekir valla uzak olmaya bak canım çünkü huzursuzluk bitmez çünkü karşındaki insnalar sen melekte olsan değişmez karakter değişmiyor malasef ya eşin yola gelecek yada o insnalarla elindne geldiğince görüşmeyecek küseceksin

bende çok huzursuz oldum kaynım ve görümcelerm yüzünden şuan görüşmyrm hzuruluyum eşimle yuvamla ömür boyuda görüşmem inşallah nefret ettirdiler nevardı iyibir kardeş abla abi olsalardı ama yok içlerindne gelmiyor insan huyu değişmez

Öyledir canım aynılarını bende Yaptım emin olki ama yaranamazsın. Benimde tek anlatacak eşim var çünkü birine anlatsan hep dedikodu oluyor ama oda sıkılıyor bir gün dolup taşıcak diye düşünüyorum. Sen eşinle aranı iyi tut güzel dille şikayet etmeden dertleşir gibi Konuş ben artık öyle yapıyorum oda hak veriyor bana önceden şikayet eder gibi konuşurdum ama annesi sonuçta ne yapabilir ki ama şimdi öyle yapmayı bıraktım eşimde anlıyor onlara karşı koyduğum tavrı hak veriyor bana yoksa bizim de aramızda çok sorunlar oldu ailesi Yüzünden

ne hakla sana böyle çemkirebiliyorlar? kapına mı dayanıyorlar, açma kapıyı. sana söylenenlere pısmadan korkmadan cevap ver. bu ne ya, millet gelin mi alıyor ezecek kadın mı belli değil. kocanda da iş yok..eh be güzelim..

Vay be ben de kv olmasa koca ailesi sorunsuz olur saniyodum tum cadiliklar kadindan cikiyo sonucta ama oyle olmuyomus demek ki diger kadinlar bosluk dolduruyomus

Bende gorusmuyorum artık kimseyle görsem bile suratsizlik had safhada. Alışkın değiller bu halime daha çok uğraşıyorlar o yüzden. Valla bende daraliyorum artik( birinin suratini görmeyi bırak adını duyunca suratimin şekli değişiyor :))

Vay be ben de kv olmasa koca ailesi sorunsuz olur saniyodum tum cadiliklar kadindan cikiyo sonucta ama oyle olmuyomus demek ki diger kadinlar bosluk dolduruyomus

Ben hep Diledim Allah'tan kV olmasın diye eşimle de bu sebepte etkili evlenmem de. Ben yine de olmadığına seviniyorum annesi olsa laf soyletmezdi yine bunlara az da olsa söylüyorum

en iyisi uzak olmak aynen bende adlarını duymak bile istemyrm görümcemle aynı isimde yengem var adını değişik kaydettim tele o deerece en başta çok sevmiştim onları ama huylarını öğrennce nefret ettim akraba kardeş değilde düşmanlar sanki

Artık yavaş yavaş esimde başlıyor konuşmaya ama onlar diyorki Esra dolduruyor gönderiyor Oysaki adam istemeden hiçbirşey yapmaz. Zamanını kolluyorum kara kutuyu açmak için az kaldı.

Ben hep Diledim Allah'tan kV olmasın diye eşimle de bu sebepte etkili evlenmem de. Ben yine de olmadığına seviniyorum annesi olsa laf soyletmezdi yine bunlara az da olsa söylüyorum
benm rahmetli kv çokk iyi bir kadındı allah rahmet eylesin çok seviyodum onu ama çocukları sanki okadından doğmamış herşeyn hayırlısını istemek lazımmış

Taş uzaktan gelmez hiçbir zaman işte. Ilk başlarda bunlarda sevdirdi sonra anladım ki is böyle değilmiş.

Artık yavaş yavaş esimde başlıyor konuşmaya ama onlar diyorki Esra dolduruyor gönderiyor Oysaki adam istemeden hiçbirşey yapmaz. Zamanını kolluyorum kara kutuyu açmak için az kaldı.

işte insan ailesinden geçemiyor. eşinizi de anlamak lazım... annesi yokken büyük ihtimal onlar aile olmuştur onlara. aynen canım. tetikte ol

Ugrasmasinlar bizimle yaa( beni eşim savunuyor artık ufak ufak sebebi ise benim onlara karşı hiç saygisizligimin olmayışı ve kötü laf etmryisim. Kendisi de diyor kaldiramadilar benim evlenmemi diye anlamadım ben.

Taş uzaktan gelmez hiçbir zaman işte. Ilk başlarda bunlarda sevdirdi sonra anladım ki is böyle değilmiş.
benmkiler sevilecke bişey yapmadılar ama ben hep pozitif ve eşimin ailesi diye sevgiyle yaklaştm ufak tefek şeyleir görmezden gelmeye calıştım amn iyi olalım diye saygıda kusur etmedim

benm asıl problemim eşime can ciğer olmamaları bize 40 kat yabancı gibi düşmanca tavırları hisleri eşimi beni çekememeleri doğmamış coucugumu çekememeleri (düştü sevnsinler artık ) bir kardeş abisini çekemyiorsa üzüntüsüne üzülmüyor mutluluguna sevinmyorsa benm için olmasınlar daha iyi tartışma kavga olsa affedilir ama vefasızlık haksızlık saygısızlık sevgisizlk kabuledeceğim bişey değil çünkü dost olmayan insna güvenemem iyigün dostu olana güvenemem bana gerçek kardeş akraba lazım yüzeysel insanlar uzak olsun

:))aynısı bizde de var . Aile apartmanı burası büyük dayisinin niyeti bizim otirdugimuz kata yerlesmekmis biz dedik buraya yerlesicez diye kıyamet koptu heryerde. Evin taksidini de biz oduyoruz yani. Eve tadilat yaptirdik 30 yıldır çivi bile cakilmamis dünyanın en zengin insanı ilan ettiler bizi yosunlasmis balkona evden artan taşlardan dosettik eve artık napacagimizi şaşırdık olduk. Soba kurmadim klima aldık diye vay klima da alabiliyormusuz olduk. ... sürekli herseyimizde gözleri var herkesin

Sen eşinle kötü olma ben bunu bilir bunu söylerim. O insanları her gün görmüyorsundur ama eşinle öyle değil. Aranız bozuldu mu hiç huzurun kalmaz.
Eşine yansıtmadan o insanlarla savaşıcaksın, ha yer yutar susarmısın, laflarına lafla karşılık verir misin sen bilirsin. Eşini sokma araya sokturtma da.Ama bence Amazon kadını ol, sürün savaş boyalarını :) Görelim seni hadi. Güçlü ol biraz yav o yuvayı beleşten mi kurdun? Al kocanı yanına, göster kadının gücünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…