- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.911
- 35
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Kucuknyerler dedıkodu kazanudır berbattır hıc sevmem bu yonunu cok hadsız bır adammıs bence de muhattap olmyn ayrıca az bıke yapmıssınız dıyecektım ama sız bısey yapmammıssınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz olsanız bu adama nasıl bir tepki verirdiniz, az bile olmuş dediniz ama ben sanki fazla bağırdım adama, tepkim orantısızdı sanki bunu hata olarak görüyorum esasenKucuknyerler dedıkodu kazanudır berbattır hıc sevmem bu yonunu cok hadsız bır adammıs bence de muhattap olmyn ayrıca az bıke yapmıssınız dıyecektım ama sız bısey yapmammıssınız
aynen böyle, ama bu benim işyerimdeki dedikodu eşimin çevresi kaynaklıydı ve boşanacak olsak bile yan yana olabiliriz, boşandıktan sonra da görüşürüm eşimle biz düşman değiliz yaşanmış güzel anlarımız da var üstelik ben oğlumuzun annesiyim o da babası ve bu değiştirilemez bir gerçekken tabi ki her an yanımda olacak sevgili kocamKonu sahibi müdürü daha üstüne, eşini karakola, 55 yaşındaki adamı eşine şikayet etmiş:)))) Seviyor demek ki şikayet etmeyi.
siz olsanız bu adama nasıl bir tepki verirdiniz, az bile olmuş dediniz ama ben sanki fazla bağırdım adama, tepkim orantısızdı sanki bunu hata olarak görüyorum esasen
odada sadece biz vardık, orada tepki veremem, açığımı arıyorlar zaten, adam bağırarak üste çıkıyorlar, dolayısıyla dışarıyı tercih ettim ben de istediğim gbii tepkimi verdim, iş yerinde sınırlı kalıyor verdiğim tepkiler, sadece konu o olayda değildi, adam sürekli mlaf sokuyordu bu detaylı konuşmayı gerektiriyordu.merak etme rezil ettim, herkesin yanında kocam diyor ki'benim ve evliliğim hakkında konuşmasın' dedi ve küplere bindi ayrıca seninle telefonda öğle arası görüşmek istiyor dedim.daha ne diyimValla bagırmak ıcın ben esımı beklmezdım syledıgı an lafı agzına skarım daha oracıkda bu hadsızlık sen kım oluyosun bana bunu sorıysun ! bu ne lakayıtlık dıye bagırırdım sıcagı sıcagına oldugu ocın ınkar da edemezdı herkesın ıcınde rezıl ederdım
odada sadece biz vardık, orada tepki veremem, açığımı arıyorlar zaten, adam bağırarak üste çıkıyorlar, dolayısıyla dışarıyı tercih ettim ben de istediğim gbii tepkimi verdim, iş yerinde sınırlı kalıyor verdiğim tepkiler, sadece konu o olayda değildi, adam sürekli mlaf sokuyordu bu detaylı konuşmayı gerektiriyordu.merak etme rezil ettim, herkesin yanında kocam diyor ki'benim ve evliliğim hakkında konuşmasın' dedi ve küplere bindi ayrıca seninle telefonda öğle arası görüşmek istiyor dedim.daha ne diyim
Canım ben 3500 nüfuslu ilçede yaşadım bir Allah’ın kulu bilmedi özelimi. Küçük yerde yaşayan tek insan sen değilsin.. bu kadar ortalıkta yaşama hiçbir zaman ilişkileriniburası küçük bir yer ve dezavantajlarını yaşadık
ayrıca kocan pişman diyorsun dedim, bildiğin bişi mi var, kocam beni aldatıyor mu açık konuş doğru söyle dedim, kısacası bayağı üzerine gittim...gerekenı yapmıssın bunun ıcın vıcdan azabı duymak sacma olr
ben ilişkilerimi göz önünde yaşamadım, bu küçücük ilçede bu adamı herkes tanır, adamın çevre manyak geniş, bu kavga konusu bizden çıkmadı ama bir şekilde öğrenmişler.göz önünde kesinlikle yaşamıyorum evliliğimi...Canım ben 3500 nüfuslu ilçede yaşadım bir Allah’ın kulu bilmedi özelimi. Küçük yerde yaşayan tek insan sen değilsin.. bu kadar ortalıkta yaşama hiçbir zaman ilişkilerini
Tam da bunu yazmaya geldim konu sahibi sizi hiç tanımıyorum ve tek konunuzdan böyle düşünüyorumBende bıraktığınız izlenim geçimsiz biri olduğunuz !
tahmininiz xdoğru ama ben bunları yaşamak zorunda mıyım, adamın terbiyesizliğiyle benim geçimsizliğmin ne ilikşkisi olabilirTam da bunu yazmaya geldim konu sahibi sizi hiç tanımıyorum ve tek konunuzdan böyle düşünüyorum