- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Çok iş arkadaşım S Sabir_tasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söyleyemem ama merkez çok küçük, kocamın hangi gün hangi şöförle hangi ile iş seyahatine gittiğini bile söylüyor bu adam.peki nasıl, kocamın şöförü bu adamın arkadaşıymışBu arada nerede yaşıyorsunuz? Küçük bir yer dediğiniz neresi?
???öncelikle hadsiz bir insanla karşı karşıyasınız,eşler arasındaki konuya kimse karışamaz öncelikle özel değilse müdürünüzü neden şikayet ettiniz ? Yalnız kalma korkunuzu yenip bu şekilde tavır almanız çok doğru olmuş bnce...
HİÇ SORMA DAMDAN, BOŞANIYORDUK AMA FLÖRT ETMEYE BAŞLADIK, AYRI EVLERDEYİZ AMA KOCAMLA FLÖRT EDİYORUM, SAÇMA BİLİYORUM AMA BÖYLE, VE AYRI EVLERDE YAŞIYORUZ KOCAMLA BUNUNDA DEDİKODUSUNU YAPMASINLAR İSTİYORUM YARIN BOŞANMA SÜRECİM DE OLABİLİR, ARTIK ÇOK BUNALDIM SIKILDIMSanane deseydiniz ilk seferde bunlar uzamazdı
Ayrıca siz boşanmıyor muydunuz
Adam bunu da duymuştur sizden teyit almak istemiştir
Güçsüzdüm damdan, o kadar çok kişiyle müzdele ettim ki, hepsi it sürüsü gibi geldiler üzerime, hep de bel altı vurdular ve o adama anca sıra geldi.Sanane deseydiniz ilk seferde bunlar uzamazdı
Ayrıca siz boşanmıyor muydunuz
Adam bunu da duymuştur sizden teyit almak istemiştir
ben anlatmadım hiçbirini, bu şiddet olayının olduğu yerle ilgili, eşimin iş yerinin misafirhanesinde oldu ve eşimin şöförü bu adamın kankası.saçma biliyorum ama bu olayları ben anlatmadım ve her zaman ısıtıp ısıtıp önüme getirdiler bişi diyemedim, kapatmak istedim kaçtım.ancak yeni cesaretimi topladımValla elin 55 yaşındaki tipi, aile içi konularınıza nasıl bu kadar hakim, niçin anlattınız şaşkınlıkla okudum.
Şu başlıkta sorduğunuz soruyu, bana 25 senelik arkadaşım soramaz ki elin herifinin ne haddine.
Nasıl anlattınız ya cidden?
Neyse.
Olaylar rezillik boyutuna varmış zaten; bunu hayat dersi gibi alın ve aile içini, alakasız tiplere-iş arkadaşlarınıza anlatmayın. Aynı şekilde sataşılar devam ederse, benzer telden lafınızı söyleyip üzerine onun hayatını bi deşin bakalım. "Çocuklarınız sizin gibi babası olduğu için pişman mı? Yoksa yalanlarınızı onlar karşısında da eşim karşısında yeminler ettiğiniz gibi gizleyip, kıvırıyor musunuz?" gibi gibi... Çok düşüncesiz davranmışsınız yav.
benim bu adama nasıl tepki vermem gerekirdi bundan sonra ne yapıyım, ben de sizin gibi düşünürdüm ama büyük konuşmamak gerek, olabiliyor herşey insanlar için.Amerikalıların kullandıkları bir tabir var "drama queen" işte tam busun üye. Her olayı her şeyi abartılı yaşamak senin hayat tarzın olmuş. Açıkçası ben karakolluk olsam (Allah büyük konusturmasin) o adamla evli kalmam. Böyle bir şey var mı ya? Tabi konuşacaklar, küçük yer tabiri bağıl dedikodu yüksek demek siz de biliyorsunuz. Ne demek bir adamın lafiyla kocanızı getirmek? O adamın ağzına öyle bir pay verin ki selamı da kessin. Bu kadar uzun yazıyorum ki yeni evlenenler yaptığınızı doğru sanmasinlar. Yoksa sizin aa yoruma bak hataliymisim diyeceğiniz pek sanmıyorum. Size tavsiyem hayatı daha sakin yasamaya bakın.
ben anlatmadım hiçbirini, bu şiddet olayının olduğu yerle ilgili, eşimin iş yerinin misafirhanesinde oldu ve eşimin şöförü bu adamın kankası.saçma biliyorum ama bu olayları ben anlatmadım ve her zaman ısıtıp ısıtıp önüme getirdiler bişi diyemedim, kapatmak istedim kaçtım.ancak yeni cesaretimi topladım
arkadaşım ben anlatmadım onlar biliyorlar olay buNe kadar kucuk bi yerde olsa sizin evinizdeki seyler evinizde kalsaydi boyle bi durum olmazdi