İş arkadaşım 'Kocan seninle evlendiğine pişman mı' diye sordu

Yani bu kadar ozelinizi bilmeleri sacma olmus ama kusura bakmayin da boyle densiz bir adamin lafitla kocanizi da oraya getirmeniz sacma olmus yani su an siz herkesin gozunde o adamino kadar kaale aldiniz ki bundan sonra sizin uzerinize daha cok gelmelerine hazirlikli olun

Yani bu kadar ozelinizi bilmeleri sacma olmus ama kusura bakmayin da boyle densiz bir adamin lafitla kocanizi da oraya getirmeniz sacma olmus yani su an siz herkesin gozunde o adamino kadar kaale aldiniz ki bundan sonra sizin uzerinize daha cok gelmelerine hazirlikli olun

S Sabir_tasi
Önemli olan duyulması değil, karşınızdakine prim vermemeniz. Sonuçta hersey kişinin kendisinde bitiyor bence. Gücenmeyin ama, karşınızdaki bi kere konusmaya başlamış zamanında ve engel olamamışsınız. Asıl sorunun kaynağı bu bence. :KK43:

Bu arada nerede yaşıyorsunuz? Küçük bir yer dediğiniz neresi?
söyleyemem ama merkez çok küçük, kocamın hangi gün hangi şöförle hangi ile iş seyahatine gittiğini bile söylüyor bu adam.peki nasıl, kocamın şöförü bu adamın arkadaşıymış

Bence sendwn kaynaklanan sikintilar da var sanirim. Onceki konularina baktim.Biraz takıntılısin. Hic arkadasin yok. Evde mutsuz, iste mutsuzsun. Belki cok sağlıklı düşünemiyor iletişim kuramiyorsun.

Daha önceden boyle sert bir tutum sergilemediginiz icin basiniza gelmis. Kucuk yer her sey cok cabuk duyulur anliyorum sizi. Ama eger biri sizin evliliginiz hakkinda konustugunda net bir tavir ortaya koysaydiniz cesaret edemezdi kimse. Bence cok iyi yapmissiniz boyle davranmakla. Insanlar haddini bilmeli

Sanane deseydiniz ilk seferde bunlar uzamazdı

Ayrıca siz boşanmıyor muydunuz

Adam bunu da duymuştur sizden teyit almak istemiştir

Özelinizi bu kadar açarsanız olacağı budur. Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksiniz bu kadar basit.
Benim özelimden millete ne...adama hala açıklama yapıyorsunuz. Şaştım kaldım valla

HİÇ SORMA DAMDAN, BOŞANIYORDUK AMA FLÖRT ETMEYE BAŞLADIK, AYRI EVLERDEYİZ AMA KOCAMLA FLÖRT EDİYORUM, SAÇMA BİLİYORUM AMA BÖYLE, VE AYRI EVLERDE YAŞIYORUZ KOCAMLA BUNUNDA DEDİKODUSUNU YAPMASINLAR İSTİYORUM YARIN BOŞANMA SÜRECİM DE OLABİLİR, ARTIK ÇOK BUNALDIM SIKILDIM

Valla elin 55 yaşındaki tipi, aile içi konularınıza nasıl bu kadar hakim, niçin anlattınız şaşkınlıkla okudum.
Şu başlıkta sorduğunuz soruyu, bana 25 senelik arkadaşım soramaz ki elin herifinin ne haddine.
Nasıl anlattınız ya cidden?

Neyse.
Olaylar rezillik boyutuna varmış zaten; bunu hayat dersi gibi alın ve aile içini, alakasız tiplere-iş arkadaşlarınıza anlatmayın. Aynı şekilde sataşılar devam ederse, benzer telden lafınızı söyleyip üzerine onun hayatını bi deşin bakalım. "Çocuklarınız sizin gibi babası olduğu için pişman mı? Yoksa yalanlarınızı onlar karşısında da eşim karşısında yeminler ettiğiniz gibi gizleyip, kıvırıyor musunuz?" gibi gibi... Çok düşüncesiz davranmışsınız yav.

Güçsüzdüm damdan, o kadar çok kişiyle müzdele ettim ki, hepsi it sürüsü gibi geldiler üzerime, hep de bel altı vurdular ve o adama anca sıra geldi.

Amerikalıların kullandıkları bir tabir var "drama queen" işte tam busun üye. Her olayı her şeyi abartılı yaşamak senin hayat tarzın olmuş. Açıkçası ben karakolluk olsam (Allah büyük konusturmasin) o adamla evli kalmam. Böyle bir şey var mı ya? Tabi konuşacaklar, küçük yer tabiri bağıl dedikodu yüksek demek siz de biliyorsunuz. Ne demek bir adamın lafiyla kocanızı getirmek? O adamın ağzına öyle bir pay verin ki selamı da kessin. Bu kadar uzun yazıyorum ki yeni evlenenler yaptığınızı doğru sanmasinlar. Yoksa sizin aa yoruma bak hataliymisim diyeceğiniz pek sanmıyorum. Size tavsiyem hayatı daha sakin yasamaya bakın.

Valla elin 55 yaşındaki tipi, aile içi konularınıza nasıl bu kadar hakim, niçin anlattınız şaşkınlıkla okudum.
Şu başlıkta sorduğunuz soruyu, bana 25 senelik arkadaşım soramaz ki elin herifinin ne haddine.
Nasıl anlattınız ya cidden?

Neyse.
Olaylar rezillik boyutuna varmış zaten; bunu hayat dersi gibi alın ve aile içini, alakasız tiplere-iş arkadaşlarınıza anlatmayın. Aynı şekilde sataşılar devam ederse, benzer telden lafınızı söyleyip üzerine onun hayatını bi deşin bakalım. "Çocuklarınız sizin gibi babası olduğu için pişman mı? Yoksa yalanlarınızı onlar karşısında da eşim karşısında yeminler ettiğiniz gibi gizleyip, kıvırıyor musunuz?" gibi gibi... Çok düşüncesiz davranmışsınız yav.
ben anlatmadım hiçbirini, bu şiddet olayının olduğu yerle ilgili, eşimin iş yerinin misafirhanesinde oldu ve eşimin şöförü bu adamın kankası.saçma biliyorum ama bu olayları ben anlatmadım ve her zaman ısıtıp ısıtıp önüme getirdiler bişi diyemedim, kapatmak istedim kaçtım.ancak yeni cesaretimi topladım

Amerikalıların kullandıkları bir tabir var "drama queen" işte tam busun üye. Her olayı her şeyi abartılı yaşamak senin hayat tarzın olmuş. Açıkçası ben karakolluk olsam (Allah büyük konusturmasin) o adamla evli kalmam. Böyle bir şey var mı ya? Tabi konuşacaklar, küçük yer tabiri bağıl dedikodu yüksek demek siz de biliyorsunuz. Ne demek bir adamın lafiyla kocanızı getirmek? O adamın ağzına öyle bir pay verin ki selamı da kessin. Bu kadar uzun yazıyorum ki yeni evlenenler yaptığınızı doğru sanmasinlar. Yoksa sizin aa yoruma bak hataliymisim diyeceğiniz pek sanmıyorum. Size tavsiyem hayatı daha sakin yasamaya bakın.
benim bu adama nasıl tepki vermem gerekirdi bundan sonra ne yapıyım, ben de sizin gibi düşünürdüm ama büyük konuşmamak gerek, olabiliyor herşey insanlar için.

Ne kadar kucuk bi yerde olsa sizin evinizdeki seyler evinizde kalsaydi boyle bi durum olmazdi

ben anlatmadım hiçbirini, bu şiddet olayının olduğu yerle ilgili, eşimin iş yerinin misafirhanesinde oldu ve eşimin şöförü bu adamın kankası.saçma biliyorum ama bu olayları ben anlatmadım ve her zaman ısıtıp ısıtıp önüme getirdiler bişi diyemedim, kapatmak istedim kaçtım.ancak yeni cesaretimi topladım

Her ne ise yaşanmış geçmiş, siz de kabul etmişsiniz, demek bu sorun aşılmış ya da siz "Katlanırım"ı tercih etmişsiniz hayatınızı kendi tercihleriniz doğrultusunda yaşıyorsunuz. Elbette şiddet lafı geçince bi tuhaf olmadım değil ama neyse diyorum. Devam etmeyi tercih etmişsiniz. Bu sizin aileniz, aile anlayışınız, hayatınız, aile bağlarınız vs vs... Sizin, size özel bir şey.
Dedikodunun hızına yetişemez, kimsenin ağzını da tek tek dikemezsiniz ancak yeri geldiğinde affedersin ama o ağızlara etmeyi de bilmek gerekiyor ki en azından sizin yanınızda sussunlar.

Dediğim gibi, aynı telden cevabını verin. "Sana ne? Bu kadar mı boş bir hayatın var hayırdır, niye bana sardın?! Kendi işine bak" vb cümleleri de kullanmaktan çekinmeyin. Sert çarpın ki kapansın. Anlatabilmişimdir umarım.

Kucuknyerler dedıkodu kazanudır berbattır hıc sevmem bu yonunu cok hadsız bır adammıs bence de muhattap olmyn ayrıca az bıke yapmıssınız dıyecektım ama sız bısey yapmammıssınız

X