- 3 Temmuz 2015
- 147
- 40
- 36
- Konu Sahibi Esraaaamasya
Allah sanada nasip eder inşallah canım aslında bizim için erken değil biz isteyerek yaptık ama ben çalıştığım için Kv ona bırakacak sanıyor çocuğu o Yüzden dertleniyor ayni sitede oturuyoruz biz maalesef. Bende aslında takıntılıyım sürekli düşünüyorum neden öyle oldu meden böyle dedi diye eşimede söylüyorum oda artık sıkıldı bu muhabetlerden Kv sürekli şikayet ediyor beni istediği gibi ev kızı Değilim onun dediklerini Yapmıyorum diye bu arada eşim ve aileside Karadenizli buranın kadını çok çalıştığı için benden de aynısını istiyor ama ben ilk zamanlarda yumuşak davrandım şimdi tavrımı koydum
Bende sürekli bahsediyorum eşime annem diyor sürekli bahsedip çocuğu biktiracaksin. Sanırım biraz haklı çünkü tavirlarda belli ediyor ama konuşacak insan yok ele anlatsam arkami döndüğümde bir ton laf. Hayır birde gelin olan benim içlerine giren benim onlar bana sıcak davranmalari lazım. Esimde anne olmadığı için bizim oglumuzsun diyorlar ama esine saygı gostermiyorlar nasıl şey anlamadım. Bende çok yumuşak davrandim. Aileme yapmadiklarimi yaptım. Hep onu istediler. 1 kere yapmayinca sulalede düşman ilan edildim