Kocamin kocaman sorun ailesi! !!

bütün sülalemi karşıma mı alayım demiş. gerekiyorsa alacak tabiki ztn öyle yapsaydı kimse sana sesini çıkamazdı. eşinde iş yok karısını sauvnamayan erkekten koca olmuş ne yazar
canm ben konu actim esimin sulalesiyle samimi olmasini istemiyorum diye ooo tepkiler sen karisamazsin oldu...millet bana saygisizlik yapicak esimde hic bisey yok gibi davranicak yok ole bir dunya adam olup koruyacak karisini bak bir daha aciyolarmi cenesini

Bütün sülaleyi karşısına almaktan korkuyor madem , o zaman aileyle sınır koysun arasına. Bunu yapabilir herhalde.

Neden sinir krizi geçiriyorsunuz anlayamıyorum. Kesin muhabbeti, soylenilenleri duymayın, cvp.vermeyin, hiçbir açıklama yapmayın. İllaki birşey söylemek gerekirse "X , eşim oyle istiyor" deyin.

Eşinize de fazla taviz vermeyin. Aynısı kendi başına gelse ne yapardı ?
Şikayet etmek yerine " artık tek bir kelime duymak istemiyorum, duyarsamda pat pat çıkarırım hayatımdan , son noktam " deyin..
Sanki sürekli şikayet ediyorsunuz gibi bir hava sezinledim. Bu çok yanlış.

Ay benim de esimin ailesi sorun ama en büyüğü kaynanam senin o da yokmus ne bicim insanlar var canım benim kocanı seviyorsan sabret Kırma ailelerine karşı ezik oluyorlar benim esim daha yeni kendine geldi 1 yılın sonunda ;(

X