• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kız arkadaşı olsun istemiyorum

Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Bişey yapacaksa yapar evet ama bu kadar iciiize sinmiyorken bişey yapması için ona fırsat vermiş olmaz misiniz ? Epeydir arkadaslarmis evet 15 yıl uzun süre silip atmada bile bı tık mesafe koyabilir. Ailesi mi önemli arkadaşı mi ? Bide ben senin erkek arkadaşlarına karismayacagim sende bana karışma kafası beni rahatsız etti açıkçası. siz alkollü bı ortamda erkek arkadaşlarınız kampa gitseniz aaa ne güzel iyi yaptın diyecekse ayakta alkışlarim. Sizin öyle bı ortamınız yok diye blöf yapiyor ben karışmam diye. Mecbur değilsiniz bence olmuyorsa zorlamayın evlenince daha zor olur şimdi bı şeyden rahatsız olduysaniz o zaman bin olacak size eziyet olur yani.

Ben görücü usulü tanıştım ama o da benimle bu şekilde tanışmak istedi yinede görüşlerimize saygısız olmayı gerektirmez bu en azından hayatım seni şüpheye sokacak hicbirsey yok demesi ve o güveni bir şekilde vermesi lazimdi kavga etmemesi lazimdi
Hayır benim hayatıma bu kadar karışamazsın ben böyle biriyim diyip yüzüğü kafanıza fırlatması lazımdı. O da bi garip.

Muhtemelen aile baskısı yüzünden sizinle evleniyor. Sizi evde oturur beni bekler kafasında gördü. Anam babam sussun evlendi desin. Ben de hayatıma devam edeyim diye düşündüğü için sizinle evleniyor.

O yüzden siz hayatına karışınca orta yol bulmak istemiyor(ki bunun orta yolu olur mu bilemedim) kavga ediyor.

Çok komiksiniz.

Siz sorunun özü olarak kızı görmüşsünüz. Ama kız olmasa da adam alkol alıyor tatile gidiyor geziyor tozuyor. Siz kıza odaklandığınız için diğer sorunları görmüyorsunuz.

Ne sanıyorsunuz gerçekten. Adam kızla görüşmeyi bırakıp azaltsa evlendiğinde evde mi oturacak? Kız arkadaşı varken yaptıklarını erkek arkadaşlarıyla yapmak istemeyecek mi?
Yapabilir bu ona engel değil zaten bende farkındayım bunun umarım o da bazı şeylerin normal olmadığını farkeder bu konuda kavga etmenin yersiz olduğunu biliyorum

Hepsinde illa cinsellik olmaz ya da illa olmasi için illa kamp ortamı da gerektirmez değil görücü usulü biriyle konuşmak erkek arkadaşım da olsa böyle bir ortama girse huzursuz olurdum
Kendi görüşünüze göre biriyle evlenmeyi düşünün o zaman hanımefendi. Kimse sizin düşüncelerinize göre hayat yaşamak zorunda değil.

Haklısınız birbirimizi değiştirmeye çalışmıyoruz zaten sadece düşünce yapılarımıza saygı göstermemiz gerekiyor öyle bir arkadaşlık ortamı bana değil kimseye normal geleceğini sanmıyorum bir gün o da normal olmadığını farkeder umarım.
Siz saygı göstermiyorsunuz ama karşıdan saygı bekliyorsunuz. Evleneceğiniz kişi ben böyleyim işine gelirse dedi, ne yapacaksınız? Evlenmiş olmak için evleniyorsunuz, aman bir kocam olsun elalem görsün istiyorsunuz. Böyle düşünen bir kadın böyle bir erkekle asla evlenmez.

Dedikoduya mahal veren hatta bizzat yapan sizsiniz. Ben de içki içmem ama içen olur diye bulunur evde. Aklınız fikriniz kadın erkek beraber olursa sadece sevişilir modunda. Adam da sizinle evlenmiş olmak için evleniyor haberiniz olsun.

Yapabilir bu ona engel değil zaten bende farkındayım bunun umarım o da bazı şeylerin normal olmadığını farkeder bu konuda kavga etmenin yersiz olduğunu biliyorum
Hala normal olmadığı diyorsunuz.
Tek bir normal yok.
Sizin hayatınız da bana normal gelmiyor.
Kendi tercih ettiğiniz hayat tek doğru değil normal bu diye dayatamazsınız

Bana geliyor diyorum hala kimseye gelmez diyorsunuz.
Bu sene yakın arkadaşlarımızla tatile çıkacağız mesela iki çift. daha rahat etmek için her şey dahile gidiyoruz ki bol bol içelim mesela. Kalkıp bunda art niyet mi arayacaksınız?
Sizden Farklı yaşamı seven insanlar var.
Mesela ben sizin gibi bir eş istemem.
Eşim de arkadaşına içmesine kampına karıştırmaz.
Eyvahlar olsun şimdi sizi de grup seks yapmakla suçlayacak sksksksk

Bişey yapacaksa yapar evet ama bu kadar iciiize sinmiyorken bişey yapması için ona fırsat vermiş olmaz misiniz ? Epeydir arkadaslarmis evet 15 yıl uzun süre silip atmada bile bı tık mesafe koyabilir. Ailesi mi önemli arkadaşı mi ? Bide ben senin erkek arkadaşlarına karismayacagim sende bana karışma kafası beni rahatsız etti açıkçası. siz alkollü bı ortamda erkek arkadaşlarınız kampa gitseniz aaa ne güzel iyi yaptın diyecekse ayakta alkışlarim. Sizin öyle bı ortamınız yok diye blöf yapiyor ben karışmam diye. Mecbur değilsiniz bence olmuyorsa zorlamayın evlenince daha zor olur şimdi bı şeyden rahatsız olduysaniz o zaman bin olacak size eziyet olur yani.
Anlatmaya çalıştığım şey bu durum aslında kendisinin hoşuna gitmeyen bir şeyi kendisinin yapmış olması ben kız arkadaşı olmasın da demiyorum fotoğrafları görünce düğün tarihim aşırı yakındı uyardım baktım olmuyo kavga ettim o da olmuyor sustum yani saygı duyuyorum dedim sadece kocama nasıl yaklaşabilirim onu bilmiyorum

Hala normal olmadığı diyorsunuz.
Tek bir normal yok.
Sizin hayatınız da bana normal gelmiyor.
Kendi tercih ettiğiniz hayat tek doğru değil normal bu diye dayatamazsınız
Size 2 erkek 1 kızın dağa kampa gitmesi normal geliyor olabilir başkası da bana normallerini dayatmamali o halde.

Hala normal olmadığını farkeder diyorsunuz pes.

Hanımefendi bu normal. Eş adayınızın hayatı da bu normale uygun.

O normale uygun olmayan sizsiniz. Buna rağmen evlenmek için direten de sizsiniz.

Adam sizin beklediğiniz şekilde bir farkındalık aydınlanma falan yaşamayacak unutun onu.

Evlenince sihirli değnek değmiyor kimseye.

Rezil bir evlilik hayatı nasıl oluyor yaşayın ve görün.

Size 2 erkek 1 kızın dağa kampa gitmesi normal geliyor olabilir başkası da bana normallerini dayatmamali o halde.
Ben dayatmıyorum. Siz dayatıyorsunuz.
Bence normal evet gidilebilir. Evlenince de ben de katılırım gayet de eğlenirim.
Ama siz hala ahlaksızlık olarak görüp anormal buluyorsunuz. Dayatma budur

Evet aynen öyle. O da size dayatmamalı.

Yani ayrılmalısınız hanfendi. Siz ikiniz mutlu bir evlilik yapamazsınız.

Hayır benim hayatıma bu kadar karışamazsın ben böyle biriyim diyip yüzüğü kafanıza fırlatması lazımdı. O da bi garip.

Muhtemelen aile baskısı yüzünden sizinle evleniyor. Sizi evde oturur beni bekler kafasında gördü. Anam babam sussun evlendi desin. Ben de hayatıma devam edeyim diye düşündüğü için sizinle evleniyor.

O yüzden siz hayatına karışınca orta yol bulmak istemiyor(ki bunun orta yolu olur mu bilemedim) kavga ediyor.
Yüzüğü kafama fırlatacak insan daha anasının karnından doğmadı ben firlatmiyorsam onun bunu yapmaya zaten hakkı yok saygıdan bahsedip bir kadının kadına yapabileceği en gereksiz tavrı takiniyorsunuz baskı görecek yaşı çoktan geçmiş kendisi istemesek zaten evlenmezdik beni rahatsız eden bir durumu paylastim sizde nefret söylemlerinizle daha fazla sayfamı işgal etmeyin.

Anlatmaya çalıştığım şey bu durum aslında kendisinin hoşuna gitmeyen bir şeyi kendisinin yapmış olması ben kız arkadaşı olmasın da demiyorum fotoğrafları görünce düğün tarihim aşırı yakındı uyardım baktım olmuyo kavga ettim o da olmuyor sustum yani saygı duyuyorum dedim sadece kocama nasıl yaklaşabilirim onu bilmiyorum
Hayata bakış açılarınız çok farklı aslında. Siz sürekli biseylerden rahatsiz olacaksınız o da sürekli gozardi edecek gibi geldi bana. Aram bozulmasın diye de her şeye göz yummak olmaz tabiki rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyeceksiniz. Soylemezseniz ilerde diyecek ki eeee ben şöyle yapmistim sen sesini çıkarmadın ki. İşte o zaman en büyük hatali siz olursunuz . Ama sürekli onu düzeltmeye calisiyor ya da hep göz yummak zorunda kalıyorum diyorsanız tekrar gözden geçirin hiç bişey için geç değil

Gün yüzü görmemiş, eğitimsiz köylü kızlarından bile daha aydın yorumlar gelir.

Bu ne? Bu ahlak anlayışının neyiyle övünüyorsunuz? Alkol alan 3 kişi grup seks yaptı öyle mi? İnancınızda buna suizan deniyor. Nasıl bir günah olduğunu anlatmama gerek yok.

Ne buldu da görücü usulünü kabul etti bu adam, hayret içindeyim.

Hayatını, kurtlanmış ahlak anlayışınızla zehir edeceksiniz.

Umarim çok geç olmadan uyanır uykusundan

Yüzüğü kafama fırlatacak insan daha anasının karnından doğmadı ben firlatmiyorsam onun bunu yapmaya zaten hakkı yok saygıdan bahsedip bir kadının kadına yapabileceği en gereksiz tavrı takiniyorsunuz baskı görecek yaşı çoktan geçmiş kendisi istemesek zaten evlenmezdik beni rahatsız eden bir durumu paylastim sizde nefret söylemlerinizle daha fazla sayfamı işgal etmeyin.
İlk cümleniz ne öyle ya. Bence siz de fırlatmalısınız zaten.

Ayrıca herkesin yüzük çıkarma hakkı var. Siz yapmıyorsunuz diye o da yapamaz diye bir şey yok. Tak ederse bu tavrınız bugün yüzük atmaz da yarın boşar.

Bu ülkede erkekler 50 yaşında bile aile baskısı görüyor siz nerede yaşıyorsunuz?

Nefret söylemi yapan sizin gibi düşünmeyen kişilere cinsellik yaşamamıştır fb dir diye iftira atan sizsiniz.

Biz sadece sizin yanlış bir evlilik yolunda olduğunuzu göstermeye çalışıyoruz. Ama görmemekte fazlasıyla direniyorsunuz.

Yaşayın ve görün o zaman. Sizin bu adamla mutlu evlilik yaşamayacağınıza %100 eminim.

Evinizde ağlarken burada siz yazılanları hatırlarsınız.

Back