- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi Darknesrises
Zihniyetiniz iğrenç. Umarım adam sizinle evlenme yanlışından döner.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğiniz evlilik türü nedir anlayamadımBen böyleyim sen de böyle olacaksın, olmazsan... yine de evlenirim. İyi misiniz siz?
Kampa gitmek ters, alkol almak ters, yakın arkadaş olmak ters, sohbet etmek ters niye evleniyorsunuz? Kesin cinsellik yaşanmıştır diye itham ediyorsunuz bir de. Güvenmediğiniz ve yaşam tarzi size 180 derece ters bir adamla evlenme ısrarınız niye? Adam sizle niye evlenmek istiyor o da ayrı konu. Ben bunları kabul etmem diyorsanız sizinle aynı düşünen davranan biriyle evlenin. Bu kişi sizi değiştirmeye çalışsa hoşunuza gider mi, siz niye adamı değişime zorluyorsunuz?
Benim aklıma perde evlilik ihtimali geldi. Kampta şüphelendiğiniz kişi o kız olmayabilir dikkat edin. Sizinle bir iki sene evli kalıp sonra hiç yüzünden boşanabilir.
Seks yazmayı bile utanma sebebi gören birine laf anlatmaya çalıştığım için çok özür diliyorum.Her ortamda s.x olmayacağının farkındayım oldu diye bir kural da yok zaten uzak durmasini istiyorum sadece
“Cinsellik yaşadıklarını düşünüyorum çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim.” cümlesini bir kere daha düşünün öyleyse.Her ortamda s.x olmayacağının farkındayım oldu diye bir kural da yok zaten uzak durmasini istiyorum sadece
Benim eski erkek arkadaşımın böyle kankası vardı kız sevgilisinden ayrılmış bunu aramış bende git görüş yazık kafası dağılsın falan dedim yani benim için bu tarz normal arkadaşlık sorun değil ama sonrasında üzerinden aylar geçtikten sonra telefonuna baktım kızla sürekli bebeğim ,minik kuşum falan hitabetler sonrasında hikayesine çok güzel olmuşsun iştr keşke beraber spor yapsak seni öyle bir çalıştırırdım ki bilmem ne . Beraber yurtdışına çıkalım( ikisi) yazmış en son dedim ki onunla olmak istiyorsan gidebilirsin neden benimle birliktesin yok benim arkadaşım erkek kankamdan farkı yok bilmem ne affetmedim ailesi üzerine yemin etti sonrasında toparlanmadı başka konudan bitirdim.Mesafe koydum dedi sevgilimde memleket olarak benden uzakta zaten koydum desede bir kız için bu kadar hayır asla silemem demesi felan FB olabileceğini düşündüm
Saygısızsınız.Mesafe koydum dedi sevgilimde memleket olarak benden uzakta zaten koydum desede bir kız için bu kadar hayır asla silemem demesi felan FB olabileceğini düşündüm
Kadınların evde gördüğü baskının yanında erkeklerin ki bir hiç bence siz yinede güzel temenniler de bulunun ya da bulunmayın isterseniz bu sizin tercihiniz huzursuz da olursak emin olun bu sizin işinize yaramayacak zaten.İlk cümleniz ne öyle ya. Bence siz de fırlatmalısınız zaten.
Ayrıca herkesin yüzük çıkarma hakkı var. Siz yapmıyorsunuz diye o da yapamaz diye bir şey yok. Tak ederse bu tavrınız bugün yüzük atmaz da yarın boşar.
Bu ülkede erkekler 50 yaşında bile aile baskısı görüyor siz nerede yaşıyorsunuz?
Nefret söylemi yapan sizin gibi düşünmeyen kişilere cinsellik yaşamamıştır fb dir diye iftira atan sizsiniz.
Biz sadece sizin yanlış bir evlilik yolunda olduğunuzu göstermeye çalışıyoruz. Ama görmemekte fazlasıyla direniyorsunuz.
Yaşayın ve görün o zaman. Sizin bu adamla mutlu evlilik yaşamayacağınıza %100 eminim.
Evinizde ağlarken burada siz yazılanları hatırlarsınız.
Şuan hareketlerini çok gozlemleyemiyorum benden uzakta çünkü sizin de yorumunuzu çok beğendim ateşle barut sonuçta kimse bunu normallestirmemeliBenim eski erkek arkadaşımın böyle kankası vardı kız sevgilisinden ayrılmış bunu aramış bende git görüş yazık kafası dağılsın falan dedim yani benim için bu tarz normal arkadaşlık sorun değil ama sonrasında üzerinden aylar geçtikten sonra telefonuna baktım kızla sürekli bebeğim ,minik kuşum falan hitabetler sonrasında hikayesine çok güzel olmuşsun iştr keşke beraber spor yapsak seni öyle bir çalıştırırdım ki bilmem ne . Beraber yurtdışına çıkalım( ikisi) yazmış en son dedim ki onunla olmak istiyorsan gidebilirsin neden benimle birliktesin yok benim arkadaşım erkek kankamdan farkı yok bilmem ne affetmedim ailesi üzerine yemin etti sonrasında toparlanmadı başka konudan bitirdim.
Konu sahibi de ben gibi Arkadaş olmasında sıkıntı görmemiş ama onu rahatsız eden şeyler olmuş işkillenmiş ben de bu durumdan rahatsız olmasını haklı görüyorum
Ama eşiniz tamam mesafe koydum diyip en son sen beni bunaltıyorsun, sıkıyorsun bana karışamazsınn falan diyip aranızda tartışma çıkarabilir. Bu tarz anlaşmazlıklar varsa detaylı oturup konuşun derim
Ahlak dediginiz şey 2 erkekle bir yerde baş başa alkol almak mı ? Ahlaki neyle ölçüyorsunuz siz dinden günahtan bahsediyorsunuz alkol olmanın ve iki erkekle kalmanın normalligini savunuyorsunuz asıl siz kurtlanmis zihniyetleri izle bakın ayrıca köylü kadını dediğiniz asagilanabilecek bir şey midir ki bunla küçümsemeye çalışıyorsunuz köylü kadınını şehirli kadına tercih ederim.Gün yüzü görmemiş, eğitimsiz köylü kızlarından bile daha aydın yorumlar gelir.
Bu ne? Bu ahlak anlayışının neyiyle övünüyorsunuz? Alkol alan 3 kişi grup seks yaptı öyle mi? İnancınızda buna suizan deniyor. Nasıl bir günah olduğunu anlatmama gerek yok.
Ne buldu da görücü usulünü kabul etti bu adam, hayret içindeyim.
Hayatını, kurtlanmış ahlak anlayışınızla zehir edeceksiniz.
Umarim çok geç olmadan uyanır uykusundan
Keşke fakat bu kız dışında başka beni rahatsiz edecek birşeyini görmedim
Benimki de benden uzakta o kızla aynı şehirdeyler. Normal kahve içmelerine çık alarına bişey demiyordum ama konuşma tarzları hoşuma gitmedi bende bana uygun olmadığını ve aklıma şüphe düştüğünü söyledim sonrasında zaten şüpheyle başka sorunlar patladı (aile konuları) olmadı .Şuan hareketlerini çok gozlemleyemiyorum benden uzakta çünkü sizin de yorumunuzu çok beğendim ateşle barut sonuçta kimse bunu normallestirmemeli
Seyran Ferit Pelin üçgeni gibi
Evet farkındayım zaten ins bazı şeyler biz birbirimizi kırmadan yoluna girer nediyim.Kuzum, olay bu kız değil. Olay bu adamın yaşam tarzı. Sen onun hayatını bilmiyordun ama o bunu bilerek seninle evlilik yoluna girmiş.
Sadece bu kız için değil daha birçok şey için tartışacaksınız.
Valla emin ol aralarında bir şey vardır yani öyle konuşmayı hangi erkek kabul eder ki biz edelim ? Yorumlarda ki ahlak anlayışına hayretle bakıyorumBenimki de benden uzakta o kızla aynı şehirdeyler. Normal kahve içmelerine çık alarına bişey demiyordum ama konuşma tarzları hoşuma gitmedi bende bana uygun olmadığını ve aklıma şüphe düştüğünü söyledim sonrasında zaten şüpheyle başka sorunlar patladı (aile konuları) olmadı .
Dayatıyor ve kabul ettiriyor işte. Söylenmiş yetmemiş kavga etmişsiniz, cevabınızı almış oturmuşsunuz aşağı. Ya o kız ya ben restinizi de görmüş. E ne bu ısrar kıyamet? Niye başınızı yakmakta bu kadar kararlısınız?Size 2 erkek 1 kızın dağa kampa gitmesi normal geliyor olabilir başkası da bana normallerini dayatmamali o halde.
İyi de o da benim goruslerimin farkında neden bu yoldan ayrılmıyor ? Bunların normal olduğuna kim karar veriyorHala normal olmadığını farkeder diyorsunuz pes.
Hanımefendi bu normal. Eş adayınızın hayatı da bu normale uygun.
O normale uygun olmayan sizsiniz. Buna rağmen evlenmek için direten de sizsiniz.
Adam sizin beklediğiniz şekilde bir farkındalık aydınlanma falan yaşamayacak unutun onu.
Evlenince sihirli değnek değmiyor kimseye.
Rezil bir evlilik hayatı nasıl oluyor yaşayın ve görün.
Olurdu da adı ustunde görücü usulü çok mantık çerçevesinde yapılmadı aniden gelişti ve olduYahu adamla hayat görüşünüz taban tabana zıt. Kendinize daha uygun biriyle evlenseniz daha iyi olmaz mıydı?
Zaten kendisi de dedi haklısın ben senin telefonunda görsem ben de yanlış anlardım . Yanlış anlaşılmaya müsait yazışmalar dedi ama bir kere iğrendim işte.Valla emin ol aralarında bir şey vardır yani öyle konuşmayı hangi erkek kabul eder ki biz edelim ? Yorumlarda ki ahlak anlayışına hayretle bakıyorum