- Konu Sahibi Darknesrises
Bence evlenmeyin. Siz bu kadar daraltırsanız, aldatacağı yoksa da aldatır zaten. Kendi kafa yapınıza göre birini bulun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşlerinize saygım var fakat ben bu şekilde davranamiyorumDayatıyor ve kabul ettiriyor işte. Söylenmiş yetmemiş kavga etmişsiniz, cevabınızı almış oturmuşsunuz aşağı. Ya o kız ya ben restinizi de görmüş. E ne bu ısrar kıyamet? Niye başınızı yakmakta bu kadar kararlısınız?
Eşimin en yakın arkadaşı geldi bulunduğumuz yere, yazın da düğününe gitmiştik. Eşi izin alamamış kendisi tek gelmiş. Son iki gün de eşimin yurt dışına çıkması gerekti. Sabah çocuklar okula gittikten sonra oteline gidip aldım, gezdik önemli yerleri gösterdim. Ertesi gün de eşine ailesine yerel hediyeler almaya gittik. Her iki günde de çocukların okuldan geliş saatine yakın ayrıldık. Son gün de iyi yolculuklar bir sorun olursa ara beni diye mesaj attım, gitti. Bu çocuk eşimin spor eğitmeni, ben de bir süre spor yapmıştım onunla. Kıvanç bey hazırola geçer yakışıklılıkta. Heykel gibi vücutlu kuzey Avrupalı bir tip. Ben O'nu kardeşim yerine koydum O da beni aile dostu yerine koydu. Karısı da aradı konuştular, kadın kızmayı bırak senin için çok mutlu oldum hep görmek istediğin yerdesin, bir dahaki sefere beraber gidelim dedi.
Benim kız arkadaşım olsaydı eşim de can-ı gönülden ilgilenir gezdirir, yemeğe falan götürürdü. Herkesin aklına belden aşağısı gelmiyor haberiniz olsun.
Konuştuk mesafeliyim seni üzecek hiçbir şey yapmayacağım dedi ben de kabul ettim olay bundan ibaret.Zaten kendisi de dedi haklısın ben senin telefonunda görsem ben de yanlış anlardım . Yanlış anlaşılmaya müsait yazışmalar dedi ama bir kere iğrendim işte.
Herkesin ahlak anlayışı kendisine. Bana göre doğru size göre olmayabilir. Bana normal gelen seni rahatsız edebilir .
Siz bir şey görmüşsünüz ki hoşlanmamışsınız nişanlınızın tek kadın arkadaşı o değil heralde neden ayşe fatma değilde o kızı sorun ettiniz yorum yapanlar bununda düşünsün.
Ama gereçkten görüş ayrılığınız varsa , evlilik zor bir olay baştan konuşulması lazım.
Umarım mutlu olursunuz
Olur söylerim gitsin sizin gibi aydın fikirli birini alsinZihniyetiniz iğrenç. Umarım adam sizinle evlenme yanlışından döner.
Tabii öyle zaten de madem bu kadar yakın arkadaşı neden nişan yapıldıktan sonra asla bizimle ilgilenmedi niye yani ?Görüseceklerse birlikte görüşün ama bende çok kıskancım istemzdim
Tanımadığınız insanları nasıl böyle bir şeyle itham ediyorsunuz?Mesafe koydum dedi sevgilimde memleket olarak benden uzakta zaten koydum desede bir kız için bu kadar hayır asla silemem demesi felan FB olabileceğini düşündüm
Beni rahatsız eden sadece bir kız zaten geri kalan şeylere saygı duyuyorumO zaman evlenip birbirinizin başını yakmayın.
ileride çocuklarınız olunca kimin ahlak kuralına göre büyüyecekler?
Evlilikte bu kadar farklılık olmaz.
Yapmamış da olabilir içime sinmiyor arkadaşlığıTanımadığınız insanları nasıl böyle bir şeyle itham ediyorsunuz?
Nişanlım bu yoldan dönebilir kimse onu zorla tutmuyorKendi görüşünüze göre biriyle evlenmeyi düşünün o zaman hanımefendi. Kimse sizin düşüncelerinize göre hayat yaşamak zorunda değil.
Aslında daha önceki görücü görüşmeler de bunlar saygı çerçevesinde konuşuldu fikirler uyuşmayinca yollar ayrıldı yine aynı şey konuşulduğunda sevgilim içimi rahatlatmıştı fakat sonra fotoğrafları düğüne yakın bir zamanda gördüm nasıl yapacağımı bilemedimSamimi mıç mıç karşı cins kanka benim kabul edebileceğim bir şey değil,
Benimde kankalarım oluyor mıç mıç değiliz hele ki partner yanında mıç mıç olmak görgüsüzlüktür.
Siz de madem kabul edemeyeceksiniz yüzük yüzük diye gitmeyin.
Ben böyle samimi kanka olan biriyle olamam bu da benim yapım diyin. Böyle kafanızda kuracağınıza.
Sizde bu adamdan ayrılabilirsiniz zorla tutmuyor lar. Şunu unutmayın erkekler değişmez, kocaman adamın düşüncelerini değiştiremezsiniz. Bırakın şunu nedir bu ısrarNişanlım bu yoldan dönebilir kimse onu zorla tutmuyor
Benim adıma neden karar veriyorsunuz zaten öyle demiş olsaydı yollarımı ayirirdimSiz saygı göstermiyorsunuz ama karşıdan saygı bekliyorsunuz. Evleneceğiniz kişi ben böyleyim işine gelirse dedi, ne yapacaksınız? Evlenmiş olmak için evleniyorsunuz, aman bir kocam olsun elalem görsün istiyorsunuz. Böyle düşünen bir kadın böyle bir erkekle asla evlenmez.
Dedikoduya mahal veren hatta bizzat yapan sizsiniz. Ben de içki içmem ama içen olur diye bulunur evde. Aklınız fikriniz kadın erkek beraber olursa sadece sevişilir modunda. Adam da sizinle evlenmiş olmak için evleniyor haberiniz olsun.
Benim tahminim perde evlilik. Evlendim mi evlendim, kimse bir şeyden şüphelenmez. Sadece aile baskısı olsa tamam evlenicem ama bu kızla olmaz başka bulun derdi. Kainatın yapısına ters bu kadar zıt kutupların bir arada olması.Ne buldu da görücü usulünü kabul etti bu adam, hayret içindeyim.
Tamam o da gidebilir onu diyorum ben ayrılmak istemiyorum fakat onu da kimse tutmuyor fakat siz evli misiniz bilmiyorum kocanız böyle davranırsa sırtını sivazlayabilirsinizSizde bu adamdan ayrılabilirsiniz zorla tutmuyor lar. Şunu unutmayın erkekler değişmez, kocaman adamın düşüncelerini değiştiremezsiniz. Bırakın şunu nedir bu ısrar
Sizin zihniyetiniz sıkıntılı. Kimse size zaten mecbur değil. Sizden daha düşünceli ve saygılı zibilyon tane insan var dışarılarda. Bence de oğlan için en hayırlısı dönmek ama siz anlamak istemiyorsunuz. Siz o ve ailesi için sus payından öteye gidemeyecesiniz bu zihniyetle. Sonra burada yine konu açacaksınız şöyle oldu ben kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum yardım diye. Umarım hayırlı olur sizin sonraki hayatınız.Nişanlım bu yoldan dönebilir kimse onu zorla tutmuyor
Cehalet size göre neyi ifade ediyor cidden komiksiniz ya bu görüşlere saygıdan bahsedip insanlara hakaret etme hakkını size kim veriyor acaba tercihlere saygı duymaktan bahsedip en büyük saygısızlığı siz yapıyorsunuzBenim tahminim perde evlilik. Evlendim mi evlendim, kimse bir şeyden şüphelenmez. Sadece aile baskısı olsa tamam evlenicem ama bu kızla olmaz başka bulun derdi. Kainatın yapısına ters bu kadar zıt kutupların bir arada olması.
Konu sahibi o kadar cahil ve tecrübesizsiniz ki yüzük atacak adam anasının karnından doğmadı diye efeleniyorsunuz. Atmaz yüzüğü güzel kardeşim, bulmuş sizin gibi ille de evlenicem inadına evlenicem tipini. Amacına ulaşana kadarsınız, ondan sonra sizle işi bitince çıkarır verir elinize yüzüğü. Uyarmışsınız olmamış, kavga etmişsiniz olmamış, rest çekmişsiniz o da tutmamış Niye bıraksın sizi?