- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
- 198
- Konu Sahibi Darknesrises
-
yani bence de sorun etmeyin. Eğer aralarında bir şey olacak olsaydı şimdiye kadar yüz kez olurdu. Yani sizi aldatacak adam hiç tanımadığı biri ile de aldatır. Fotografları silmesi iyi olmuş çünkü çevre tarafından farklı yorumlanabilir ama normal bir arkadaşlık bu benim anladığım kadarıyla. Eğer karşı cins ile arkadaşlık size çok ters geliyorsa birbirinizle çok zıt düşünceler içerisinde iseniz bu konularda o zaman sorun yaşarsınız. Sırf bu kız değil yani sorun. O zaman genel anlamda (siz yaşadıklarınızı bizden iyi bilirsiniz, onu da en iyi siz tanıyorsunuz) evlilik kararınızı gözden geçirin derim.Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şe,y yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.nkü
Ne bu samimiyetYakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Az mantıklı olun neolur ,onlar aynı yerde ve kampa gidincemi cinsellik oldu kesin ?yani bunun için kampa ihtiyaclari yok.hadi diyelim ilişkileri var siz karşınızdaki kadını ne sanıyorsunuz kendini hiçe sayıp sizinle evlenmesine niye razı olsun .sizin yaşamınız farklı diye kimseyi bu şekilde itham edemezsiniz he okadar içinize sinmiyorsa niye ayrilmiyorsunuz.Derdiniz onların arasına girip heyy artık ben varım deyip egonuzu tatmin etmek başka birsey değil.Belki sizde çok iyi anlasacaksınız kızla evlendiginizde yoldaş olacak size sonuçta kocanızi sizden iyi tanıyor çok faydasını görürsünüz fikir anlaminda.Kuruntularinizi bırakıp ilişkinize yogunlasin mutlu olmayi deneyin mutsuzluk en çok sizi üzerYakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
tipik bağnaz kafa yapısıYakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Keşke kocanız çüksüz olsaydı. O zaman bir tehlike kalmazdı sizin açınızdan.
Evlerden ırak siniz. Keşke adam bunları görse de sizinle evlenmeseYakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Yorumlara bakınca daha çok siz kendinizden işi bilmişsiniz gibi olmuş ama demek ki siz iki erkekle kampa falan gidip içseniz kesin biriyle aranızda bir şey olacak aklınıza ilk gelen buSiz kendinizden biliyorsunuzdur işi sayfamdan uzak durun
Alkolsüz ve evde de cinsellik yaşanabilir , ya zaten kampta kim sevişir çok konforsuzBende cinsellik yasadiklarini dusunuyorum. Alkol ve kamp
BenAlkolsüz ve evde de cinsellik yaşanabilir , ya zaten kampta kim sevişir çok konforsuz
Bende cinsellik yasadiklarini dusunuyorum. Alkol ve kamp
Hayatınızda kaç kere bir erkekle başbaşa kaldınız da ateşle barut birbirinizin dudaklarına yamuldunuz acaba?Şuan hareketlerini çok gozlemleyemiyorum benden uzakta çünkü sizin de yorumunuzu çok beğendim ateşle barut sonuçta kimse bunu normallestirmemeli
Deme öyle kız, hiç de konforsuz değil. Romantik tarafı da cokAlkolsüz ve evde de cinsellik yaşanabilir , ya zaten kampta kim sevişir çok konforsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?