- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
- Konu Sahibi Darknesrises
Bu insan belliki hayat tarzınıza uygun değil. Ne diye evleniyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinden geldiği gibi ötede davransın mesela. Senin özgürlüğün benim sınırıma girdiğin yere kadardır. Gerisi laçkalık.Normal şartlarda tabi ki kabul edilemez bir durum kadın erkek farketmez bunu kimse istemez benim bahsettiğim arkadaşi herkes o şekilde kabul etmişti içinden geldiği gibi davranan bir kızdı. Herkesin yapabileceği yada kaldırabileceği bir davranış değil çünkü.
Benim dikkat çekmek istediğim kısım, bu o kızın toplumdaki belirlenmis yeri "kötü kadın" yaftasinin yapıştırılması ve hep kadınlar üzerinden gidilmesi. Konu sahibi direk cinsellik yaşanmıştır diyor ve kızı tanımadan sırf kampa gidilmiş ve alkol alınmış diye
Evliyim hemde çok uzun zamandır ve sizden daha fazla tecrübem olduğunu düşünüp yazdım. Bu evlilik size göre değil. Yinede siz bilirsiniz benim eşimin kız arkadaşı yok hiç siz gerekirse kendi eşinizi sıvazlarsınız. İyi günlerTamam o da gidebilir onu diyorum ben ayrılmak istemiyorum fakat onu da kimse tutmuyor fakat siz evli misiniz bilmiyorum kocanız böyle davranırsa sırtını sivazlayabilirsiniz
Müslüman birine bunlar normal şeyler değil. Kendi inandığınız açıdan genellemeyiniz lütfenAyrıca arkadaşlar birlikte kampa tatile gidebiliyor eğlenebiliyor alkol alabiliyor. Ne demek kesin cinsellik yaşamıştır. İnsanları bu şekilde itham etmeniz çok çirkin.
Ve yine aynı şeyi söylüyorum arkadaşım dediği biriyle cinsellik yaşamış olabileceğini düşündüğünüz adamla neden evleniyorsunuz?
Ben bunların olabildiğini söyledim. Ben Müslümanım diye bunlar olmuyor değil. Yapanlar da tü kaka değil.Müslüman birine bunlar normal şeyler değil. Kendi inandığınız açıdan genellemeyiniz lütfen
Önemli olan ne biliyormusun seni bunlar ile muhattap etmeyecek biri ile evlenmek. Kocana göre sana ahlaksızlık olarak gelen şeyler normalse ve seni umursamadan yapacağını söylüyorsa burada oturup senin düşünmen gerekiyor. Ancak senin derdin sadece koca anladığım kadarıyla ile dizini kır otur o zaman elin kadınlarına bulaşıp iftira atmaO zaman el ele göz göze fotoğraf da cekinsin yarın bir gün kocamın koynuna da girsin normal diyelim umarım sende evlenince ya da evli misin bilmiyorum kocana hatunları ellerinle sunarsin nasıl olsa normal olabilir demi ?
Mesele doğruluk ve yanlışlık değil de daha herşeyin kadın üzerinden ilerlemesine benim tepkim, bı harekete bakarım birde kimin yaptığına ona göre tepki veririm. Bazı insanların üzerinde siritmaz, aynı hareketi bir Yıldız Tilbe nin yaptığını düşünün birde Ebru Gündeş in, Yıldız da güler geçeriz çünkü o kadını öyle kabul etmişiz yaptığı hareket onun kötü olduğunu göstermez, kötü gözle bakmayız, diğer insanda düşünürüz rahatsız oluruz benim dikkat çekmek istediğim nokta burası.Yok siz ve eşiniz olarak degil genel olarak yorumlamaya calistim zaten. 19-20 yaşlarimda tabi ki farkli yaptigim seyler vardi ama şuan farkli dusundugum ve ben bunu nasil yaptim dedigim şeyleri dogru yapmişim diye yazmam.
Kaldi ki konu sahibi universitede degil, adamin kiz arkadasiyla ev arkadasi degil kizi hic tanimiyor ve evlilik yolunda.
Hayat tarzinizin arkadasliklar konusunda bile bu kadar farkli oldugu biriyle neden evleniyorsunuz, bence bunu sorun kendinize.Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Ne kadar kirli bir zihniyet ateş barut falan nisanliniza güvenmiyorsanız evlenmeyeceksiniz bu kadar basit. Aileniz abiniz hakkında başlık acmistiniz ama sizin de bir farkınız yok bu ne art niyet kötü kalplilik fesatlikdir, siz şimdi iftira günahta dersiniz! Ailenizle aynı zihniyettesiniz o zaman niçin şikayet ediyorsunuz.Şuan hareketlerini çok gozlemleyemiyorum benden uzakta çünkü sizin de yorumunuzu çok beğendim ateşle barut sonuçta kimse bunu normallestirmemeli
Bu soruya cevap vermek istiyorum. Evet. Güzellik her şeyin olmasa bile çoğu şeyin anahtarıdır. Güzelseniz ve aşırı yanlış seçimleriniz yoksa bir yerlere gelirsiniz. Güzellik ayrıcalıktır, hayata önde başlamak demektir. Yaş 27 görünüyor ama hiç hayat tecrübeniz yok yav. O nasıl oldu peki?Yok Rihanna olmadığımı biliyorum da firtlatmamasi için çok mu güzel olmak lazım anlayamadım kimse kimseye yüzük firlatamaz hanımefendi! zaten o kim ki fırlatacak demek istiyorum??
Saçmalıyorsunuz. 32 yaşındayım. 21 yıllık erkek arkadaşlarım var. Hepsi çocukluk arkadaşım. Karşılaştığımız zaman sarılırım da. Eski sevgililerimle de tanıştırdım. Hiç kimse için de onlardan vazgeçecek değilim. Evlendi çoğu. Düğünlerine gittim, altın taktım, yengelerimle de çok samimiyim. Sağ olsunlar görümce değil bacı gözüyle gördüler beni.Mesafe koydum dedi sevgilimde memleket olarak benden uzakta zaten koydum desede bir kız için bu kadar hayır asla silemem demesi felan FB olabileceğini düşündüm