Kocamın kız arkadaşı olsun istemiyorum

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.

Valla kim ne derse desin ben de bu kadar samimi istemezdim. Evet kız arkadaşları olabilir ama bir mesafesi olmalı
Evlendikten sonra aralarına mesafe girer umarım. Fb tarzı biri olabilir mi acaba

Siz bu adamla neden evleniyorsunuz ki?

Ahlak anlayışınız farklı, hayata bakışınız farklı, arkadaşlık anlayışınız farklı..

Ortak ne gördünüz de evlenmeye karar verdiniz?

Görücü usulü hem de. Yani gayet de mantığınızı öne koyup böyle biri bana uymaz diyip ayrılma zamanı siz ne yaptınız?

Adam hep böyleymiş önce evliliğe he diyip de sonra o bana uymaz bu bana uymaz diyip darlamayın adamı. Size uymuyorsa evlenmeyeceksiniz bu kadar!

Keşke düğün noktasına gelmeden bu konuyu iyice çözmeye çalışsaydınız. Siz bu adamın hayatını bilerek evlilik yoluna girmişsiniz. İleride iş yerinde de farklı arkadaş ortamında da sizi rahatsız edecek davranışlar olabilir.

Alkollü ortamların hepsinde kesinlikle cinsellik olmaz hanımefendi. Yanlış düşünüyorsunuz. Ki 15 yıllık arkadaşıymış. Görücü usulü tanışıp evlenmeye kalkan da sizsiniz. Ya olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da etmeyeceksiniz. İnsanların hayatlarına sonradan müdahil olup bu şekilde darlamamalısınız bence. Hayat görüşünüz de aynı değilmiş zaten. Şimdiden neresinden tutarsanız orasından elinizde kalan bir ilişki.

Ayrıca arkadaşlar birlikte kampa tatile gidebiliyor eğlenebiliyor alkol alabiliyor. Ne demek kesin cinsellik yaşamıştır. İnsanları bu şekilde itham etmeniz çok çirkin.

Ve yine aynı şeyi söylüyorum arkadaşım dediği biriyle cinsellik yaşamış olabileceğini düşündüğünüz adamla neden evleniyorsunuz?

Siz böyle girmediğiniz her ortamda seks yapıldığını düşünür müsünüz hep yoksa bu saçmalık sadece bu konuya mı özgü?

Görüseceklerse birlikte görüşün ama bende çok kıskancım istemzdim

Bu kadar farklıysanız değiştirmek yerine kendiniz göre birini bulun. Ben bu insanlardaki değiştirme amacını anlamıyorum.
Ha açık kadın alıp kapatmaya çalışan baskıcı erkek ha siz.
Benim de samimi erkek arkadaşım var. Evlendikten sonra ayrı şehirlerde yaşıyoruz mesaj da atar arar da. Onun olduğu şehire gidersek görüşürüz de. Yaptığınız çok çirkin.
Arada cinsellik olmadan da karşı cinsle bağ kurabilip sevebiliriz.
Değiştirmeye çalışmak yerine kendinize göre birini bulun

Ayrıca alkol bazı insanlar için ayran içmek kadar doğaldır. Biz arkadaşlarımızla buluşunca içecek olarak alkol tercih ediyoruz. 37 yıldır da hiç öyle içip arkadaşlarımızla sevişmedik. Eşime de bu kadar hayatıma karışma hakkı vermezdim ben ne münasebet.
Alkol almayan, karşı cinsle arkadaşlık kurmayacak biri istiyorsanız ki bu en doğal hakkınız öyle dünya kadar insan var onları tercih edin. Kimsenin hayatını değiştirmeye hakkınız yok

Valla kim ne derse desin ben de bu kadar samimi istemezdim. Evet kız arkadaşları olabilir ama bir mesafesi olmalı
Evlendikten sonra aralarına mesafe girer umarım. Fb tarzı biri olabilir mi acaba
Mesafe koydum dedi sevgilimde memleket olarak benden uzakta zaten koydum desede bir kız için bu kadar hayır asla silemem demesi felan FB olabileceğini düşündüm

O kadar doğru söylemişsiniz ki yorum yapamadım

Mesafe koydum dedi sevgilimde memleket olarak benden uzakta zaten koydum desede bir kız için bu kadar hayır asla silemem demesi felan FB olabileceğini düşündüm
Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.

Ben böyleyim sen de böyle olacaksın, olmazsan... yine de evlenirim. İyi misiniz siz?
Kampa gitmek ters, alkol almak ters, yakın arkadaş olmak ters, sohbet etmek ters niye evleniyorsunuz? Kesin cinsellik yaşanmıştır diye itham ediyorsunuz bir de. Güvenmediğiniz ve yaşam tarzi size 180 derece ters bir adamla evlenme ısrarınız niye? Adam sizle niye evlenmek istiyor o da ayrı konu. Ben bunları kabul etmem diyorsanız sizinle aynı düşünen davranan biriyle evlenin. Bu kişi sizi değiştirmeye çalışsa hoşunuza gider mi, siz niye adamı değişime zorluyorsunuz?

Benim aklıma perde evlilik ihtimali geldi. Kampta şüphelendiğiniz kişi o kız olmayabilir dikkat edin. Sizinle bir iki sene evli kalıp sonra hiç yüzünden boşanabilir.

Değiştirmeye çalışmadım fakat bana yanlış gelen şeyler var onun için de bana karşı yanlış gelen şeyleri var anlayışlı olmamız gerektiğini düşünüyorum ahlak olarak bakış açılarımızın farklı olduğunu farketmemiz biraz zaman aldı herkesin karşı cinsten arkadaşı olabilir fakat bana göre bu tarz olmamalı.

Ne kadar iftiracısınız ya. Ben de en yakın erkek arkadaşımla alkol alırım samimi konuşurum. Ama bu adamla görüşmeyeceksin diyen olursa da devam etmem. Ne münasebet. Benim aklım yok mu? Bu benim arkadaşımla yattığımı göstermez. Saygısızlık etmeyin

Konuya da 3.mesajım olacak taramalı tüfek gibi ama sinirlendim yahu. Ki biz öyle alkol alan ortam gezen insanlar da değiliz ama bizim de bi sosyal hayatımız var. Eşten önce de sonra da. Şu tavrın bana gösterildiğini düşündüm baya baya cinlerim tepeme çıkıyor. Hayatımın her döneminde yakın erkek arkadaşlarım oldu. Eşim de bunu biliyordu ta en başından. Bana artık az mı görüşen dese hop derim yani. Benim erkek arkadaşlarım bulunuğum şehre gelse benden önce eşim gider karşılar kalacak yer arama sakın bizde kalacaksın der. Aynı şey benim için de geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…