Kocamın kız arkadaşı olsun istemiyorum

Yorumunuza atladım affola :) çok sevdiğim bir arkadaşımın nişanlısı da beni kıskanıyordu ben fark ettim mesafe koydum ama arkadaşım benim karakterimi bildiği için görüşmeye devam etmek istedi ben de o da şimdi evli benim eşim sorun yapmıyor onun eşi yaptığı için bende kendisi ararsa konuşuyorum sırf huzurları kaçmasın diye kaldı ki benim de eşim benim için eşsiz biri zaten sanki milletin kocasına çok meraklıyız :) mesafe iyidir ama aşırı kıskançlık da resmen hastalık

Mesafe koydum dedi sevgilimde memleket olarak benden uzakta zaten koydum desede bir kız için bu kadar hayır asla silemem demesi felan FB olabileceğini düşündüm
Hayat görüşleriniz farklıysa evlenmeyin, mutsuz olursunuz. Zaten görücü usulü adamda sizin için ölüp bitmiyor. Siz istemiyorsunuz diye kaç yıllık dostundan vazgecermi hiç? Benimde eşimin kiz arkadaşı, benimde erkek arkadaşım vardı biz evlenirken. Biz saygı duyduk birbirimize karismadik. Hayat goruslerimiz farklı değildi oyuzden uyum sağladık.

Hahahhh tek oturan Gülşen olsa keşke

Nedense kadinlardan duyuyorum hep eşim/ sevgilim onu opebilir, bunu yapabilir ama erkeklerde o kadar serbest dusunce gozlemlemiyorum. Hatta BAZİ kadinlar esine/ sevgilsine gosterdigi serbestligi kendisi yaşamiyor ve tercih etmiyor bile.

Eşinizin kucaga oturmayi tarz haline getirmiş arkadasi var ve hepinizce normal ama eşiniz oyle biriyle ilişki yaşar miydi?

Sevgilisini/ eşini ortamda adamin/adamlarin kucagina oturtan ve oturtcak bir adam tanimadim sadece Turk degil yabanci da pek tanimadim bazi ilişki türleri disinda.

görücü usulü evleneceğiniz birisinden sizi sevmesini ve sadık olmasınımı istiyorsunuz,eğer öyle bir beklentiniz vardıysa huyunu suyunu bildiğiniz sevdiğiniz birisiyle evlenseydiniz ya,bu şekilde olurmu hiç,bide adam sosyal bir tip anlattıgınıza göre peki ama neden görücü usulu evlensinki bu adam ben çok şaşırdım kamp yapan,samimi kız arkadaşı olan aktif bir insan neden bunu yapar yani,bide 15 yıllık kız arkadaşını neden kıskandınızki onu anlamadım zaten birlikte olacak olsaydı olurdu şimdiye kadar,dur evleneyim sonra birlikte olalım heyecanlı olur fln demediyse eğerben görücü usulu fln öyle şeylere çok karşıyım,bence iki insan birbirinden hoşlanıp sonra sevip sonrada evlenmeye karar verince o ilişki daha sağlam oluyor,görücü usulunde en son yapılacak şeyi en başından yapıyorsunuz,evlenip sonradan tanıyorsunuz,belkide tanıyacağınız kişiyi sevmiceksiniz,kıskançlık bence bu konuda komik durmuş,sorulması gereken daha ciddi sorular var,mesela bu kadar sosyal bir erkek neden görücü usulu evleniyor,evlenip çocuğu olsun geride kalmim ama hayatımada bakim diye olabilirmi sonuçta şimdiden karıstırmıyormuş hayatına,sevgili olsaydınız hesap sorardınız ama şuanda soramıyorsunuz çunku o samimiyet yok sonrasındada fazla bise beklemeyin derim...

Normal şartlarda tabi ki kabul edilemez bir durum kadın erkek farketmez bunu kimse istemez benim bahsettiğim arkadaşi herkes o şekilde kabul etmişti içinden geldiği gibi davranan bir kızdı. Herkesin yapabileceği yada kaldırabileceği bir davranış değil çünkü.
Benim dikkat çekmek istediğim kısım, bu o kızın toplumdaki belirlenmis yeri "kötü kadın" yaftasinin yapıştırılması ve hep kadınlar üzerinden gidilmesi. Konu sahibi direk cinsellik yaşanmıştır diyor ve kızı tanımadan sırf kampa gidilmiş ve alkol alınmış diye

Kotu kadin deyip dişlamazlar tabi ki ama ortamdaki bir cok erkek onun gibi davranan birini belli seviyedeki bir ilişkide istemeyeceklerdir bu da yeterli ne dusunuldugu konusunda.

Kotu kadin deyip dişlamazlar tabi ki ama ortamdaki bir cok erkek onun gibi davranan birini belli seviyedeki bir ilişkide istemeyeceklerdir bu da yeterli ne dusunuldugu konusunda.
İstemezler tabiki maalesef dünya erkeklerin etrafında dönüyor olan hep kadınlara oluyor. Kendini koruması gereken kadın, belli kalıplar çerçevesinde davranması gereken kadın yoksa dediğiniz gibi belli bir seviyedeki ilişki de istenmiyorlar ama kadınlar hiç birşeyi tek yaşamıyor, burada okuduğumuz bakirelik konuları vs, benim tepkim ona.

Ben evlendikten sonra böyle Bi samimiyetin kalacağını hiç sanmıyorum. Zaten insanlar eşşek gibi çalışıyor. Bi hafta sonu Bi yıllık izni falan oluyor. Onda da evli adam ya da kadın anca çocuğuna ailesine yetişebiliyor. Kampa gidecekse de seni evde bırakacak hali yok birlikte gidersiniz kız arkadaşı da evlenir ya da sevgilisi olursa çift halinde gidilir. He o bekar olarak takılırsa sizaten Bi saatten sonra uyum olmuyor eski samimiyet bitiyor. Bekarken bu arkadaşlıklar normal. Benim erkek kardeşimin de böyle kız arkadaşları var çok samimi kampa tatile giderler. Gayet de arkadaşlar, sevişecek olsalar sevgili olurlar zaten tutan mı var.
Benim de erkek arkadaşlarım var çok samimi olmasa da hatta artık sadece sosyal medyada sınırlı olmuş olsa da eşim bana sil dese ne münasebet derim sonuçta Bi geçmiş Bi arkadaşlık var. Zaten doğal süreçte ortak nokta olmayınca kız veya erkek arkadaş zamanla eski samimiyet azalıyor, ama insanların hatrı, kıymeti kalıyor.

Erkekler boyle şeyleri tek başlarina yaşamiyorlar tabi ki ama erkekler boyle seyler yapan kadinlari kabul etmiyorken, kadinlar ediyor ve erkeklere hak goruyor kendisi ayni seyi yapamayacakken:) Ondan öyle oluyor biraz da.

Kucagina kadini oturtan adami ben yanimda istemem mesela. Benim bazi sinirlarim var ve karsimdakinin tarzina gore degistirmem bunlari.
Yanimdaki insan hoşuma gitmeyen bir hareketi sergiliyorsa "o herkese oyle tarzi oyle" diyip kabul etmiyorum o hareketi.
Herkese nasil oldugu beni ilgilendirmez, benim sinirimi aşamaz. Erkekler de boyle işte.
Onun tarzi o diyip sevgililerini adamlarin kucagina oturtmazlar.

Son düzenleme:
Burada mevzu ben veya eşim değiliz, şuan ki şartlar olsa tabiki bende istemem eşim de yapmaz, her yaşın getirdiği bir olgunluk var. Bahsettigim 19/20 yaşlar üniversite zamanları 24 saat birlikte takildigimiz birlikte yiyip içtiğimiz birlikte eğlenmeye gittigimiz zamanlar. Herkes dönüp 20 li yaslarinin başına yada üniversitesi zamanina baksa ben bunu nasıl yaptım dediği bir konusu vardır çocukluk işte der geçer.
Siz şuan ki yasinizla şuan ki şartlarda bunu değerlendiriyorsunuz şuan bende izin vermem arada ki fark o.

bence
Aynen benim eşim normalde çok gezen birisiydi ama bana da çok bağımlı ilgili birisiydi evlwndikten sonra bu bağlılık daha da arttı kayınvalidemlere bile zorla götürüyorum gitmek istemiyor baibaşa kalmak istiyor sürekli

Sen hala bu kişiyle evlenmeyi düşünüyor musun.Pes yol yakınken ayrıl.

Benim de 20 yillik erkek arkadasim var. Yeri geldi sevgilimden ayrildim omzunda agladim yeri geldi ictik de. Bana uymaz demenize saygi duyarim ama hayir bu olmaz fb dir yok sevismistir diye iftira atmak cok cirkin. Siz yokken de o varmis onla bisey olsa suan sizle olmazdi.
Adami darlamissiniz simdi de niye mesaj yok diyorsunuz.
Benim dostum olan erkek arkadasimin nikah sahidi bile bendim, kiz arkadasi kavga bs olunca beni arardi yardim ederdim benim de suanki sevgilimin kiz arki var kizla da aram gayet iyi hatta kiz sevgilimi arayip beni over.
Asil karsi cinse arkadas gozuyle bakamayacak birinden korkun…

Çok Yeşilçam filmi izlemiş olmalı

Alkollüydüm hatırlamıyor

Yapmamış da olabilir içime sinmiyor arkadaşlığı
Özgüven sorununuz var belli ki..
Kendinizi çirkin mi buluyorsunuz ya da şöyle sorayım nişanlınızın kız arkadaşınızdan daha çirkin olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Yoksa kendine güvenen insanın böyle takıntıları olmaz. Diğer ihtimal nişanlınıza güvenmiyorsunuz ki bu da evlilik yolunda ciddi bir sorundur. Sizi aldatabileceğini düşünüyorsanız bugun bu kız arkadaşla olmaz yarın iş yerinden biriyle olur. Bir şeyi ne kadar sıkarsanız elinizden kaçma ihtimali o kadar yüksek olur

Yok siz ve eşiniz olarak degil genel olarak yorumlamaya calistim zaten. 19-20 yaşlarimda tabi ki farkli yaptigim seyler vardi ama şuan farkli dusundugum ve ben bunu nasil yaptim dedigim şeyleri dogru yapmişim diye yazmam.
Kaldi ki konu sahibi universitede degil, adamin kiz arkadasiyla ev arkadasi degil kizi hic tanimiyor ve evlilik yolunda.

Evlenmeyin.

Kafa yapiniz,hayata bakis aciniz tamamen farkli.
Niye evlilik yoluna girdiniz ve nasil, anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…