- 14 Eylül 2014
- 1.778
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Darknesrises
Bu kadar farklı iki kafa ne konuştunuz ne yaşadınız da evlenmeye karar verdiniz?sizin bibirinizle arkadaş olmaniz bile tuhaf olurdu değil ki evlilik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama yapacak. Hem evlenecek hem de çatır çatır dilediğini yapacak. Kızın arkasında ailesi de yok, adama höt bile demezler. Zaten bunun gibiler kokluyor da buluyor böyle ezebileceği kızları. Adama bişeycik olmayacak. Ailesi de dağ gibi arkasında. Koştur koştur evlenmeye çalışan kız düşünecek kendini, koruyacak, hayat acımasız. Ona buna mok atarak çıkamayacak işin içinden, elin kadınına ahlaksız etiketi yapıştırmak bi işine yaramayacak.Sanki zorla evlendiriyor kar adamı.
Madem gezsin tozsun arkadaslarıyla tutan mu var.
Kız sanki evlenelim diye yapıştı.
Gitmiş kendi ayağıyla istemiş kızı.
Bu tipler sonra offf sıkıyorsun bunaltıyorsun zaten sevmedim seni görücü usulü evlendik diye kadını suçlar.
Baskı istemeyen bi zahmet evlenmesin yada ilişki kurmasın kadınlarla.
Hem ilişkim olsun hem evleneyim hemde rahat olayım diye bir durum yok hayatta.
Hem üç kuruş olsun hem cam kenarı yok öyle iş .
O zaman nişanlısını da götürecek yanında tanıştıracak o kişilerle birlikte plan yapılacak
EVLENMEYINYakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Sevgilim bana bunu diyecek agzının ortasına bi tane cakarım yeminlenbenim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi
Birak evlensin ya. Bak yukarida evlenecegi adami alintiladim hic ellesme birak.
Var beklentisi olmaz olur mu ayol? Bu konu resmen yürüyen beklenti. Şu adam bir anda karısına aşık bir aile babası olsun bekliyor. Çok bekleyecek.Konu sahibine daha gecen gunku konusunda sordum bu adam o adam mi dedim evet dedi. Bazilarina laf anlatamiyorsunuz. Yasayip gorsun. Ailesinden kacmak ve evlenmek icin evlenen birinin evlilikten cok da fazla beklentisi yoktur herhalde.
Haklısınız bu kadarı abartı fakat zamanla aralarına mesafe girecektir.. Zamana bırakın üstelemeyin. Evliliğinizin keyfini çıkarın. Zaten yanlış bir durum varsa mutlaka ortaya çıkar.Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Eski konularına şöyle bir göz atınca üzüldüm şahsen, her ne kadar okumuş bir kadın olsa bile yetiştiği aile sebebiyle ahlak anlayışı dahi çok katı, ailesi için nişanlısıyla el ele tutuşması olay, nişanlısının yaşadığı şehre mobilya bakmaya gittiğinde yalnız kalırlarsa ateşle barut yan yana durmaz, dövse de sövse de biriyle evlensin de kurtulalım gibi düşünceleri olan bir ailede büyümenin etkileri var üzerinde, o yüzden bir kadın 2 erkekle kamp yapıyorsa ahlaksızdır diye düşünüyor.Ama yapacak. Hem evlenecek hem de çatır çatır dilediğini yapacak. Kızın arkasında ailesi de yok, adama höt bile demezler. Zaten bunun gibiler kokluyor da buluyor böyle ezebileceği kızları. Adama bişeycik olmayacak. Ailesi de dağ gibi arkasında. Koştur koştur evlenmeye çalışan kız düşünecek kendini, koruyacak, hayat acımasız. Ona buna mok atarak çıkamayacak işin içinden, elin kadınına ahlaksız etiketi yapıştırmak bi işine yaramayacak.
Ya siz tuhafsınız ya aileniz veya çevreniz ,ailenizle ilgili konu acmistiniz nisanlinizi çok tanımadığınızi bı nevi aileden kaçmak için evleneceğinizi falan ama bu adam doğru adam mı? Anlattıklarina göre değil o zaman bu ısrar neden. Boşanıp o geri kafalı ailenin yanına mi dönmek istiyorsun kesin birde çocuk olur gerisini siz düşünün. Buraya konu açmak derdini anlatmak çözüm değil. Sizin reelde bir çözüm bulmanız gerekiyor.Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Kendisini arayan kız arkadaşına da konu sahibiyle birlikte olduğunu söylememiş, gizlemiş yani. Normal bir arkadaşsa niye gizlesin değil mi?Siz su adami koca yapacaksiniz ya ne diyebilirim ki kendi dusen aglamaz. Mutluluklar.
Ayrıca düşünce tarzınız çok çirkin. Her kampa giden alkol alan cinsellik yaşamıyor. Benim ailemden de kampa giden oluyor kız arkadaşları da oluyor cinsellik falan yok. Cinsiyetçi yaklaşım hoş olmuyor, kankalar bildiğiniz. Her kadın erkek yan yana geldiğinde seks yapacak diye bı kanun yok maalesef bu geri kalmış toplum bu art niyeti asamiyor.Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Nişanlınız sizden ayrılmalı. Benim erkek arkadaşım da sizin gibi, bütün erkek arkadaşlarımla olan ilişkimi mahvetti. Zamanında ayrılmam gerekiyordu ama ciddi bir özgüven problemi yaşıyorum ve ayrılamıyorum. Umarım nişanlınız benim yaptığım hataları yapmazYakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.