• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kız arkadaşı olsun istemiyorum

Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şe,y yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.nkü
yani bence de sorun etmeyin. Eğer aralarında bir şey olacak olsaydı şimdiye kadar yüz kez olurdu. Yani sizi aldatacak adam hiç tanımadığı biri ile de aldatır. Fotografları silmesi iyi olmuş çünkü çevre tarafından farklı yorumlanabilir ama normal bir arkadaşlık bu benim anladığım kadarıyla. Eğer karşı cins ile arkadaşlık size çok ters geliyorsa birbirinizle çok zıt düşünceler içerisinde iseniz bu konularda o zaman sorun yaşarsınız. Sırf bu kız değil yani sorun. O zaman genel anlamda (siz yaşadıklarınızı bizden iyi bilirsiniz, onu da en iyi siz tanıyorsunuz) evlilik kararınızı gözden geçirin derim.

Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Ne bu samimiyet
Bende istemem
Cıvık cıvık

Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Az mantıklı olun neolur ,onlar aynı yerde ve kampa gidincemi cinsellik oldu kesin ?yani bunun için kampa ihtiyaclari yok.hadi diyelim ilişkileri var siz karşınızdaki kadını ne sanıyorsunuz kendini hiçe sayıp sizinle evlenmesine niye razı olsun .sizin yaşamınız farklı diye kimseyi bu şekilde itham edemezsiniz he okadar içinize sinmiyorsa niye ayrilmiyorsunuz.Derdiniz onların arasına girip heyy artık ben varım deyip egonuzu tatmin etmek başka birsey değil.Belki sizde çok iyi anlasacaksınız kızla evlendiginizde yoldaş olacak size sonuçta kocanızi sizden iyi tanıyor çok faydasını görürsünüz fikir anlaminda.Kuruntularinizi bırakıp ilişkinize yogunlasin mutlu olmayi deneyin mutsuzluk en çok sizi üzer

Eşinizi değiştirmek istiyorsanız bu şekilde devam ederseniz mutlaka kaybeder ayrılırsınız. Onun yakin arkadaşı olabilirseniz başarirsiniz. O arkadaşını da başka sebeplerle kendi düşüncesine kendine iyi gelmedigine inandirirsaniz olur. Ama hayata bakışınız farklı yine anlasamazsınız

tipik bağnaz kafa yapısı :D kusura bakma cicim anlattığın şeyler gayet doğal şeyler problem sende .

biz 7 kişilik kızlı erkekli ekiple trekking yapıp kampda yapardık yeri geldi alkol de aldık ama hiçbirimiz diğerine yan gözle bakmadı senin zihniyet sorunlu allah senin gibilerden korusun birde kesin cinsellik yaşanmıştır diyor utanmadan iftira atıyor .

Ben size cok kizamadim .
Evet , siz de onyargilisiniz
Insanlara alkol kullaniyor da bielikte kamp yapiyorlar diye arada cinsellik gectigini dusunmeniz sizin anlayisiniz ve kafa yapinizla ilgili
AMa size kizamadim cunku,
Benim eski erkek arkadasim bana bu konularda kizar giyimimi acik bulur , erkek adkadaslarima karisirdi
Ona asla yanlisim olmadi
Ama onjn kiz arkadaalari vardi asil o cinsellik dusuniyordu beraber kamp yapmak istemiati kizla ve aralarinda birseyler gecmisti sonradan ogrendim
Bazi erkekler arkadaslikta samimi olmuyor kiz iyi niyetli bir arkadassa bile kotu dusunen erkekler de var
Benim arkadaslarim oyle degoldi , alkol da aldik beraber ayni evde de kaldij ben onlarin kardesiyim onlar benim
Ama maalesef erkek arkadasim o kafada degilmis hoslandigi kzilari bana sevgili diye yuttyrmaya calisan ikiyuzlu bir insanmis
Sizin anlayisiniza uymayan birden fazla durum varsa karsinizdakine baski yapmak ve kendinizi de uzmek yerine ayrilin kendinize uygun birini bulun eger ben buna alisacagim anlayis gosterecegim kisitlamayacagim dyorsaniz karsinizdakini iyi taniyin oyle evlilik karari alin derim
izin sevgiliniz bunlqrdan hangisi? Benim eski sevgilim gibi mi yoksa erkek arkadaslarim gibi mi ona gore karar verin

Evlerden ırak siniz. Keşke adam bunları görse de sizinle evlenmese

Düşünce biçiminiz, yanlış, şu açıdan yanlış arkadaş planların birlikte olabilme ihtimalini düşündüğünüz için değil, size tamamen ters bir düşünce yapısına sahip biriyle hem de görücü usulü evlenmeyi düşündüğünz için yanlış. Görücü usulünün amacı içinde mantık olmasıdır yani yanlış uygulanıyor olabilir ama esası budur hayat tarzı, yaşam biçimi benze olacak ki o evlilik yürüsün dğeil mi. Sizi vazgeçirmeyen bunca şeye rağmen ne merak ettim. Bu evlilik sizin evde hanım gelincilik rolünüzle oturup, nişanlınızın eski hayat tarzını sürdürmeye devam etmesi şeklinde olur. Yapmayın desek de yapıcaksınız nasılsa. geçmiş olsun
Evet kızlı erkekli gruplarda erkek hiç art niyet beslemez, iki arkadaş birlikte geceyi geçirmez diye düşünmeye devam.

Şimdi buna ne yorum yapsak çok zor. Farklı kültür ve ortamlardan gelmeniz ikinizinde ortak bir bakış açısı yakalamanızı çok zorlar. Bizimde liseden kalma 11 senelik kızlı erkekli bir grubumuz var ( bu grup içinde 3 erkek var) çok yakınız ve aşırı samimiyizdir. Alkol alınmışlığı da oldu (cinsellik her alkol alınan ortamda neden olsun bu çok saçma bir düşünce). Ama asla birbirimize yan gözle bakmadık. Onları çok seviyorum 2.5 senelik evliyim eşimle de tanışıyorlar onlarda çok samimi oldu. Üçünü de kardeşim gibi seviyorum. Aklımıza hiç bir zaman kötü bir şey de gelmedi. Ama benim eşim de böyle şeylere normal bakıyor. Siz farklı olduğunuzu düşünüyorsanız keşke evlilik için acele etmeseydiniz. Çünkü anlattığınız şeyler mesela benim için çok normal. Ama size absürt geliyor. Hayat görüşü ikinizi de yargılayamıyorum ama bunların sıkıntısını çekersiniz haberiniz olsun

Farklı şehirlerde yaşadığımız 2 tane çok yakın erkek arkadaşım var. İlk karşılaşmamızda her zaman sarılarak birbirimizi selamlarız, hasret gideririz. Bazen benim yanımda eşim olur, bazen onların kız arkadaşları. Samimiyetimiz daha hiç kimse için bir sorun olmadı. Alkol alırken de en rahat olduğum yer, onların yanı. Çünkü hiçbir zaman eleştirmezler, dalga geçmezler. Hiçbiri ile de ne seviştim, ne sevişmeyi düşündüm.

Kısacası erkek arkadaşınızın davranışları bana göre normal. Ama sizin derdiniz aynı kafa yapısında olmamanız. Bunun üstesinden gelebilecek bir şey yok.

Siz kendinizden biliyorsunuzdur işi sayfamdan uzak durun
Yorumlara bakınca daha çok siz kendinizden işi bilmişsiniz gibi olmuş ama demek ki siz iki erkekle kampa falan gidip içseniz kesin biriyle aranızda bir şey olacak aklınıza ilk gelen bu

Bende cinsellik yasadiklarini dusunuyorum. Alkol ve kamp
Şuan hareketlerini çok gozlemleyemiyorum benden uzakta çünkü sizin de yorumunuzu çok beğendim ateşle barut sonuçta kimse bunu normallestirmemeli
Hayatınızda kaç kere bir erkekle başbaşa kaldınız da ateşle barut birbirinizin dudaklarına yamuldunuz acaba?
Nereden biliyorsunuz ateş barut olayını,herhangi bir deneyiminiz mi var konuyla alakali, yoksa çok mu türk filmi izlediniz?
Benim en yakın arkadaşımla gittigim tatilde çadırımin demirinin lastiği koptu, onunla yatmak zorunda kaldım. Küçücük çadırda - üstelik alkol de aldığımız halde nasıl yattiysak öyle kalktık.
Üstelik çekici bir kadınım, arkadaşım da dünyanın en tatlış insanı, genciz - kanımız kaynıyor. Benim dini hassasiyetlerim yok, arkadaşımsa türk bile değil, Hristiyan. Yani istesek neler neler olurdu ama neden olsun yahu.
Ne saçma. Biz sadece beraber kamp yapmaya gittik ve kamp yaptık. Bir aksilik çıktı beraber yattık diye neden sevişelim ki?

Back