• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kız arkadaşı olsun istemiyorum

Bende istemem yalan yok.
Tabiki konuşur eder arada ama ne böyle her dakka dibdibe gereksiz muhabbetler.
Erkek arkadaslarım benimde var ama samimi değilim bu kadar.
Bir erkekle çok samimi olunca niyetler değişiyor maalesef gerek duymuyorum o yüzden.
Senin arkadaslarına karışmazmış biliyor tabi senin yok arkadasın karşı cinsten.
Böyle dibdibe olsan o da rahatsız olur.
Ayrıca bu beyfendi bu kadar sosyalsa neden görücü usulü bir kızla evleniyor.
Adam gezeyim tozayım ailemin bulduğu temiz kızla evleneyim kafasında belli.
Bu adamla çok sorun yaşarsın iyi düşün derim

Aşağılık zihniyet derken bile karşıdakini aşağılamaktan keyif alan o psikolojiye giren sizsiniz belli o kafayı siz yaşıyorsunuz sizin beni neyle itham etmeye hakkınız var sizene ? Bir metne dayanarak birbirimizden çok farklı olduğumuzu nerden cikardin en azından yoruma bakarak öyle olduğunu düşünüyorum deseydiniz saygı duyardım ahlaksızlık varsa sizi değil beni ilgilendirir zaten sizene elalemin kocam olcak adamın ahlaksızlığını niye savunuyorsunuz ben memnun edemezsem siz mi ediceksiniz gidin kendi anormalliğinizi başka yerde savunun
Ahlaksız adamla evlenmek için kırk takla atan sizsiniz siz düşünün bunları.

Normalde kızarım böyle konulara ama görücü usulü olması kafamda bir ışık yaktı. Bu adam kendisi kadar rahat ve özgür yaşayan bir kadınla evlenmek istememiş belli ki. Erkek arkadaşlarına karışmayacağım sen de bana karışma demesi gülümsetmedi değil, zaten erkek arkadaşınız olmadığı için rahatça sallıyor. Karısını dağ başlarına yabancı erkeklerle alkol alması için salabilecek bir adam olduğunu hiiiç ama hiiiç sanmıyorum üzgünüm kimse kusura bakmasın. Herkes kendi hayatı kendi normallerine göre konuşmuş saygım sonsuz ama burdaki pek çok kadının evliliği gibi bir evlilik değil bu. Bu adam şimdiye kadar sağda solda fıttırı fıttırı gezmiş, sonra gitmiş ailesine gezmeyenini buldurmuş. Çakal herif çakal, kesif kesif aldım kokuyu yeminle.
Evet adamin da normal olmadığı çok aşikar.
Dediğin gibi keyif aldığı şeyleri yapacağı birini seçmek yerine tam aksi biriyle görücü usulü neden evlenir bir erkek? Erkek oldugu için istediğini yapmaya devam ederken evinde oturan, çocuklarını büyüten bir eşi olsun diye. 15 yıldır ailesinden ayri yaşayan adam zorla evlenecek değil. İki yüzlü yurdum erkeği örneği.

Ama bu evlilikten asil zarar görecek olan konu sahibi, kocasına hiçbir şey olmaz.

Ayrıca arkadaşlar birlikte kampa tatile gidebiliyor eğlenebiliyor alkol alabiliyor. Ne demek kesin cinsellik yaşamıştır. İnsanları bu şekilde itham etmeniz çok çirkin.

Ve yine aynı şeyi söylüyorum arkadaşım dediği biriyle cinsellik yaşamış olabileceğini düşündüğünüz adamla neden evleniyorsunuz?
Kesin yaşanmış diye bir şey yok ama yaşanmış olabilir.
Arkadasız ayağına böyle takılan tipler var .
Bu bir gerçek maalesef.
Her ihtimali düşünmesi gerekir kızın.
Sonuçta kocası olucak bu adam.
Güven veren bir tip değil.
Bir insan evlenirken bi zahmet eski hayatına bir sınır getirmeli.
Yoksa evlenmesin zorla mı evleniyor.
Ayrıca konu sahibi kız görücü usulü evleniyorsa bu karşı taraf için de geçerli

.
Bir üstteki yorumumda ben de aynısını dedim zaten. Ama sizin baskıcı tutumunuz da saçma bana göre. Her neyse başarılar.
Baskıcı bir tutum yok ortada. Biz böyleyiz yani böylesi de normal olabilir dedik.

Yazdıklarında görmüşsünüzdür konu sahibi görmediği bir şey için hiç tanımadığı bir kadına eşi olacak adamla cinsellik yaşamıştır fb dir diye iftira atıyor. Biz de böyle arkadaşlıklar olabileceğini kimseye bu şekilde iğrenç yakıştırmalar yapmaması gerektiğini söyledik.

Konu sahibine daha gecen gunku konusunda sordum bu adam o adam mi dedim evet dedi. Bazilarina laf anlatamiyorsunuz. Yasayip gorsun. Ailesinden kacmak ve evlenmek icin evlenen birinin evlilikten cok da fazla beklentisi yoktur herhalde.
Beklentisi yok mu :) Benim kafama yüzük atacak adam anasının karnından doğmadı dedi müthiş özgüven. 15 yıllık arkadaşıyla mesafe koymasını istiyor ve adamın bunu yapacağına inanıyor daha ne bekleyecek.

Pembe koltuklarında eşiyle kahve keyfisi fotoğrafı paylaşacağı günleri bekliyor muhtemelen.

İçimnin bir tarafı üzülüyor da bir tarafı d a bile bile lades dediği için beklesin görsün ne yapalım diyor.

Kadınları gezilecek evlenilecek diye ayırıyor olabilir, eğer öyleyse evlenince bu kız evde oturur, beyefendi de alemden aleme koşar.
Tespitinizde haklı olabilirsiniz, konu sahibesi sevgisiz büyümüş, ailesiyle problemleri var ve evliliği kaçış olarak görüyor, bence çok yanlış düşünüyor ve başka sorunlar da yaşayacağı biriyle evlenmekte ısrar etmesi hata, ki boşanacağını da bilse evleneceğini yazmış bir konusunda👇

Evleneceği adam da bir konusunda yazdığına göre çok da ciddiye almıyor bazı şeyleri.

Genç arkadaşımız kızabilir ama konularında anlattığı bazı gerçekler var, çalışan eğitimli bir kadın olmasına rağmen, tek başına ayrı eve çıkmaya cesareti olmayan bir kadının evliliği kaçış olarak görmesi gibi mesela.
Ayrı şehirde yaşadıkları için nişanlısını tanımıyor bile. (Düğün aşamasında gerginlik yaşayan var mı ?)

Ailesi bu evden gitsin de nasıl olursa olsun diyen, evlendiğinde hayatı cehennemde olsa kocandır çekeceksin diyecek kişilerden oluşuyor mesela.

Öte tarafta da hayatını istediği gibi yaşayan bir erkek var, evlenme amacı nedir bilemem belki kızın ailesinin arka çıkmayacağını gördü, ne yaparsa yapsın kızın da boşanamayacağını anladı.
Belki de ailesinin kriterlerine uygun biriyle evlenmek için evlilik kararı aldı, görünüşte evli olsun ama istediği gibi yaşamaya devam etsin modunda olabilir.

Evet adamin da normal olmadığı çok aşikar.
Dediğin gibi keyif aldığı şeyleri yapacağı biriji seçmek yerine tam aksi biriyle görücü usulü neden evlenir bir erkek? Erkek orlugu için istediğini yapmaya devam ederken evinde oturan, çocuklarını büyüten bir eşi olsun diye. 15 yıldır ailesinden ayri yaşayan adam zorla evlenecek değil. İki yüzlü yurdum erkeği örneği.
Ama bu evlilikten asil zarar gorevej lobu sahibi, kocasına hiçbir şey olmaz.
Evet aynen öyle bu tipik yurdum erkeği. Bir de bu tiplerin şöyle bir tavrı olur genelde ozguvensiz ve yetersizlik duygusu ile dolduklarından asla kendileri gibi sosyal kadınlara gitmezler. Nerede kendi halinde kolay yonetebilecekleri kadın var ona giderler. Kendilerini bu kadınla tatmin edip hala dışarıda cinsellik kovalarlar. Cidden iki yüzlülük bu.

Kesinlikle katılıyorum kimse değişmez değiştirmeye kalkışmak da saçmalık,en doğrusu evlenmeden kararını vermek

Aynen. Cinsellikten ziyade bu "çok" yakin BAZİ kiz arkadaş tavrilari var mi insani uyuz ediyor mesela.🙄

Bilmem kac senelik arkadaşiz ben onun her şeyini bilirim ay sen bilmezsin X şöyledir X boyledir en iyi ben tanirim onu tavirlari gordum mu mesela elimin tersiyle agzina bir tane yapiştirasim geliyor. 😁

Hepsi boyle degildir ama ben kumar oynayamam o yuzden hiç olmasin. Normal arkadaş ok ama "cok yakim samimi" yok olmaz. 😬

Ya konuda neden tartışma çıkmış anlamadım. Kız rahatsız olabilir , sen nasıl rahatsız olursun diye tartışmak çok saçma. Ha burada arkadaş kıza odaklanması saçma ama yorumlar da kızın niyeti şudur budur diye olmuş hep. Kız eşcinsel evlilik yapmayacaksa konu adamın davranışı olur, kız ne alaka? Tüm tartışma diğer kızın niyeti iyidir eminim, ben de şöyleyim böyleyim diye yazarak olmuş.

Benim yorumumsa şu: Geçende buradaki onu gördüm, kadın 6 aylık evli ve eşi kadını evde bırakıp birkaç arkadaşıyla tatile gidecekmiş. Böyle bir adam olma ihtimali var mı, ondan emin olun bence. Yoksa başka bir üyenin dediği gibi bu kız arkadaşı gider, başkasını bulur. Misal o arkadaş ortamına sizi dahil etmeye çalışıyor mu? Veya siz de onun gibi içkili ortamlarda erkek arkadaslariniz ile eglenseniz saygı duyar mı? Saygı duymayacak ise ilişkiyi bitirin bence.

Konudan bağımsız ben de buradaki konulardan sonra gezgin tavuk gibi gezen ve cinsiyet fark etmeden arkadaş düşkünü erkeklere gıcık oluyorum. Eğer ben evde otururken o gezecekse evlenmek istemezdim.
Sanki zorla evlendiriyor kar adamı.
Madem gezsin tozsun arkadaslarıyla tutan mu var.
Kız sanki evlenelim diye yapıştı.
Gitmiş kendi ayağıyla istemiş kızı.
Bu tipler sonra offf sıkıyorsun bunaltıyorsun zaten sevmedim seni görücü usulü evlendik diye kadını suçlar.
Baskı istemeyen bi zahmet evlenmesin yada ilişki kurmasın kadınlarla.
Hem ilişkim olsun hem evleneyim hemde rahat olayım diye bir durum yok hayatta.
Hem üç kuruş olsun hem cam kenarı yok öyle iş .
O zaman nişanlısını da götürecek yanında tanıştıracak o kişilerle birlikte plan yapılacak

Beklentisi yok mu :) Benim kafama yüzük atacak adam anasının karnından doğmadı dedi müthiş özgüven. 15 yıllık arkadaşıyla mesafe koymasını istiyor ve adamın bunu yapacağına inanıyor daha ne bekleyecek.

Pembe koltuklarında eşiyle kahve keyfisi fotoğrafı paylaşacağı günleri bekliyor muhtemelen.

İçimnin bir tarafı üzülüyor da bir tarafı d a bile bile lades dediği için beklesin görsün ne yapalım diyor.
Muthis ozguveni olan kadin daha ilk bulusmada falci arayan adami orada birakip giderdi. Gecsin o ozguven ayaklarini yemeyiz biz.

Sanki zorla evlendiriyor kar adamı.
Madem gezsin tozsun arkadaslarıyla tutan mu var.
Kız sanki evlenelim diye yapıştı.
Gitmiş kendi ayağıyla istemiş kızı.
Bu tipler sonra offf sıkıyorsun bunaltıyorsun zaten sevmedim seni görücü usulü evlendik diye kadını suçlar.
Baskı istemeyen bi zahmet evlenmesin yada ilişki kurmasın kadınlarla.
Hem ilişkim olsun hem evleneyim hemde rahat olayım diye bir durum yok hayatta.
Hem üç kuruş olsun hem cam kenarı yok öyle iş .
O zaman nişanlısını da götürecek yanında tanıştıracak o kişilerle birlikte plan yapılacak
Kendisine sağladığı özgürlüğü kadına da saglasa bir şey demem ama Al Yazmalım'daki İlyas gibi karısı evde otururken bekar gibi gezmek istiyorlar. Sanırım bu ülke erkeği ile ilgili en nefret ettiğim şey ikiyüzlü olmaları.

Aynen. Cinsellikten ziyade bu "çok" yakin BAZİ kiz arkadaş tavrilari var mi insani uyuz ediyor mesela.🙄

Bilmem kac senelik arkadaşiz ben onun her şeyini bilirim ay sen bilmezsin X şöyledir X boyledir en iyi ben tanirim onu tavirlari gordum mu mesela elimin tersiyle agzina bir tane yapiştirasim geliyor. 😁

Hepsi boyle degildir ama ben kumar oynayamam o yuzden hiç olmasin. Normal arkadaş ok ama "cok yakim samimi" yok olmaz. 😬
Bide bariz kıskanıyorlar emin ol.
Adamla gezip tozuyor kendince yemekleri ödeniyor falan sevgilisinden ayrılıyor teselli ediliyor bir erkek tarafından.
Ben bunu çok gördüm hayatta.
Bir kadın bir erkekle arkadaş tabi olabilir benimde var 1-2 erkek arkadaşım ama benim arkadasom üniversiteden ki ona rağmen çok samimi olmam oda benle olmaz birlikte kampa gidelim yok sinemaya gidelim sürekli cafede buluşalım evine gideyim o benim evime gelsin muhabbeti asla olmaz.
Ama arkadaslarımın böyle erkek arkadasları var yok değil bilmiyorum bana ters açıkcası .
Zaten aralarında bir şey de geçmiş gerçekten öyle olanlarda var ama arkadas kalmışlar saygı duyuyorum ama bana ters durumlar .
Yüzlerine de söylerim hiç çekinmem yargılamam ams ben yapamam açıkçası.
Eski erkek arkadaşlarımla arkadas da kalmam açıkçası buda bana ters.
Biraz geri kafalıyım belki ama bu böyle.
Herkesin hayata bakış açısı farklı tabi

Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Kocaniza soyleyin banka soysun. Hapishaneler kadin erkek ayri oluyor. Orda disi guvercin haric kadin gormez.

Guvercin de problem yok degil mi?

Kendisine sağladığı özgürlüğü kadına da saglasa bir şey demem ama Al Yazmalım'daki İlyas gibi karısı evde otururken bekar gibi gezmek istiyorlar. Sanırım bu ülke erkeği ile ilgili en nefret ettiğim şey ikiyüzlü olmaları.
Ya biliyor kız öyle biri değil bulmuş işte .
Gelmiş baskı yapıyorsun diyor kıza.
Bu baskı yapıyorsun diyen adamların altından hep bir şey çıkıyor nedense kendi hayatımda da gördüm ben bunu hiç konuşmasınlar.
Hep baskı yapıyorız biz zaten güven istiyoruz güven veremiyorlar çünkü alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyor erkekler sonra kadınlar baskı yapıyor oluyor.

Bende istemezdim kocamın çok yakın kadın arkadaşı olsun. Öyle yaparlar , böyle yaparlar falan diye de düşünmüyorum , dümdüz istemem böyle bir seyi.
Yok da nitekim kafam gayet rahat bu konuda 😁

Açıkçası bende istemem eşimin yakın kadın kız arkadaşları olsun. Mesela ilişkide sen bana karışma ben sana karışmayayım demekte normal değil. Saçma sapan bir başı boşluk o zaman niye bir ilişkiye başladınız ki. Bana göre ideal ilişkide sorumluluk almak ve dürüstlük vardır. Her neyse çok farklı iki insansınız birbirinizi yıpratmadan au3ılsanız iyi olacak

Bende istemezdim kocamın çok yakın kadın arkadaşı olsun. Öyle yaparlar , böyle yaparlar falan diye de düşünmüyorum , dümdüz istemem böyle bir seyi.
Yok da nitekim kafam gayet rahat bu konuda 😁

Ben ilgi delisi ve ilgi kiskanciyimdir. 😁 Paylaşamam o yuzden, yakin arkadas ilgisini bile kiskanabilirim.

Benim 15-16 yaşindan beri (30 yasimdayim) hala arada gorustugum erkek arkadaslairm var ama oyle ay biz cik yakiniz, her seyimizi biliriz her seyi birbirimize anlatiriz tarzinda bir arkadaslik degil. 🙄 Normal arkadasligimiz var.

Back