• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kız arkadaşı olsun istemiyorum

Ha ayrıca bekarlığımdan erkek veya kız arkadaşlarımla alkollü alkolsüz makara halde gece yarılarında arabalarında veya arabamda denizde piknikte barda telefonumda instagramımda hatıralarım var kocam hiç bi zaman ne bunlar demedi oda aramıza dahil oldu cocuk oldu artık biz dahil olamıyoruz arkadaşlarımıza.

Ya konuda neden tartışma çıkmış anlamadım. Kız rahatsız olabilir , sen nasıl rahatsız olursun diye tartışmak çok saçma. Ha burada arkadaş kıza odaklanması saçma ama yorumlar da kızın niyeti şudur budur diye olmuş hep. Kız eşcinsel evlilik yapmayacaksa konu adamın davranışı olur, kız ne alaka? Tüm tartışma diğer kızın niyeti iyidir eminim, ben de şöyleyim böyleyim diye yazarak olmuş.

Benim yorumumsa şu: Geçende buradaki onu gördüm, kadın 6 aylık evli ve eşi kadını evde bırakıp birkaç arkadaşıyla tatile gidecekmiş. Böyle bir adam olma ihtimali var mı, ondan emin olun bence. Yoksa başka bir üyenin dediği gibi bu kız arkadaşı gider, başkasını bulur. Misal o arkadaş ortamına sizi dahil etmeye çalışıyor mu? Veya siz de onun gibi içkili ortamlarda erkek arkadaslariniz ile eglenseniz saygı duyar mı? Saygı duymayacak ise ilişkiyi bitirin bence.

Konudan bağımsız ben de buradaki konulardan sonra gezgin tavuk gibi gezen ve cinsiyet fark etmeden arkadaş düşkünü erkeklere gıcık oluyorum. Eğer ben evde otururken o gezecekse evlenmek istemezdim.

Son düzenleme:
Yani böyle bir adam neden görücü usulü evleniyor ki ?
Mantikli gelmedi açıkçası.
Gayet gezen Tozan,sosyal biri anladığım kadarıyla.
Neden seninle evleniyor misal.?
Neden görücu usulü ? 🤔
Kadınları gezilecek evlenilecek diye ayırıyor olabilir, eğer öyleyse evlenince bu kız evde oturur, beyefendi de alemden aleme koşar.

Insanlar rahatsız olabilir sevgililerinin karsi cins arkadaşlarıyla aralarına mesafe koymalarını da isteyebilirler. Bu onlari çağ dışı yapmaz. Ama burada karşı tarafa bir itham var ve eğer böyle bir uyuşmazlık varsa ısrarla evlilik istemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yalnız bunlar olurken buraya ne kadar geniş olduğunu yazan tipler de ne dememizi bekliyor anlamış değilim. Senin düşüncen inancın normalin o doğrultuda diye herkes öyle olmak zorunda değil. Senin geniş dünya gorusun bir başkasına baskı aracı olmamalı.

E ne yapalım ? Senin normalin bu olabilir ama bana göre en az konu sahibinin normali kadar gereksiz. Eşim olacak kişi biriyle arama mesafe koymami istiyorsa ve bende sorgulamadan karşı tarafı tutuyorsam orda hata vardır bana göre. Iki aşırı uçta olmak zorunda değilsiniz
Hanımefendi herkesin normali farklıdır birininki diğerine uç gelebilir.

Ama eğer uç geliyorsa bu işi sonuçlandırmak için zorlamaz ayrılırsınız.

Konu sahibi ve eş adayı taban tabana zıt bir hayat yaşıyorlar. Adam böyle olduğunu söylemiş. Sırf görücü usulu tanıdığı ve muhtemelen sadece evlenmek için evleneceği bir kadın istedi diye arkadaşından vazgeçmeyi tercih etmemiş.

Konu sahibi bunlara rağmen hala çocuk gibi evlencem de evlencem diyor.

Adam bu. Mal ortada. Bile isteye evlenip de sonra ağlama diyoruz biz de. Körkütük aşık olup da evlenme kararı almamış ki gözünü karartsın. Görücü usulu sonuçta sana uymazsa evlenmezsin.

Konu sahibi sorunu sadece kız görüyor ama resmin bütününü görse adamın hayatı tamamen ona ters bunu görecek. Ama görmemek için direniyor.

O zaman evlensin de görsün..

Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Adam sonuna kadar haklı neden pis şekilde yaklaşıyorsunuz benimde liseden ve üniversiteden bircok samimi oldugum erkek arkadasim var esimlede liseden bu yana iliskimiz var 7 senelik evliyiz o dönemden kendiside bilir samimi erkek arkadaslarimi hele 1 tanesi yedigmz ictgmz ayri gitmezdi keza universiteden de 4 tane cok samimi oldugum erkek arkadasm var dugunumde dış çekim fotograf cekiminde bile onlar tuttu etegimi vs evlenince tabi bekarliktaki gibi gorusemiyoruz farkli illerdeyiz vs ama surekli telefonlasir esimin yaninda da konusurum mesajlasirim onlar benim dostum canım çocukluğum onlara birşey hissetseydik onlarla evlenirdik ne bağnaz ne saçma tek düze basmakalıp dusunceleriniz var ya aşın bunları biraz rica ediyorum bukdr sorun edecekseniz evlenmeyin sizlede gorusturms kizi dha ne yahu darlamayin adami .. iki farkli cinsten cok da guzel arkadas olur size uymuyorsa evlenmemelisiniz eşim benim.niyetimi bilir arkadaslarimi tanir hepsini de cok sever bir gunden birgune dostluk disinda isimiz olmadi hcbiriyle ben genel olarak erkeklerle anlasan biriyim erkek dostum daha fazladir esimde yillardir gorur bilir lakayit olmam o ayri sizde esinize guveniniz oturdugunda asarsiniz umarim ama yok asamayacagm diyorsanz evlenmeyin

Yakın zamanda düğünüm var görücü usulü olarak tanıştık dolayısıyla kısa zamanda evleniyoruz erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı var yaklaşık 15 yıldır arkadaşıymış lisede üniversitede hep beraber okumuşlar dolayısıyla çok samimiler ve sevgilim de ailesinden uzun zamandır ayrı bana göre farklı ve bir o kadar da rahat bir hayat yaşamış ahlaka olan bakış açılarımız birbirinden çok farklı bu yüzden zorlanacağımı iyi biliyorum asıl konuya gelecek olursam bu dediğim kız arkadaşı ile benle tanışmadan 2 ay önce felan 2 erkek 1 kız olmak üzere dağ kampına gidiyorlar ve ortamda alkol resimlerininde olduğunu görüyorum bu beni ciddi anlamda rahatsız etti aralarında kesinlikle cinsellik geçtiğini düşündüm çünkü ben öyle bir ortama hiç girmedim bunun haricinde de erkek arkadaşımla yeni tanıştığımız dönemlerde çok samimi fotoğrafları vardı kol kola göz göze felan rahatsız olduğumu dile getirince sildi bu bütün rahatsızlığımı dile getirince kavga ettik benim kafamın hep kötü yerlere çalıştığını düşündü ben senin erkek arkadaşlarina karismiyicam sende benimkilere karışma dedi fakat benim bu tarz arkadaşlık ilişkim yok zaten ve bu arada beni kızla da tanıştırdı sevgilimle karsilasinca sarıldılar felan orda da bir rahatsızlık hissettim oturunca da aşırı samimi konuştu ve bu çok yapmacık olduğunu hissettirdi çünkü bu kadar samimi insan sevgilim uzak mesafe de bu arada her benim yanıma gelme de ne hikmetse ne mesaj görüyorum ne arama ne bişey ne de hikaye paylasinca bir iltifat bir yorum bu kadar samimilerse neden bir an da kesildi böyle asıl konu da sevgilimin onu hayatindan tamamen çıkarmamak için aşırı direnmesi ve kavga etmemiz oldu yasanmisliklar var silemem o benim arkadaşım dedi ve açıkçası bende çok yüklenmek ve sürekli üstelemek istemiyorum bir şey yapacağı varsa yapar ne yapacağımı bilemiyorum şuan sana güveniyorum diyip konuyu kapadım.
Eşinden her şikayeti olana bosan bence demem ama sizin içiniz rahat değilse, ciddi ciddi konuşup adım atmasını isteyin . Değilse baştan girmeyin bu evliliğe. Baştan bilmiyor muydunuz diyecem ama insanlık hali . Her yorumu ve yorumunuzu okumadım . Belki bilmiyordunuz bu arkadaşlığı. Ama nsianlilikta olan her sorun evlilikleri büyük sorunların ön gösterimi gibi bir şey. Ayyy düğün yaklaştı ne yapacam, nasıl olur demeyin . Evlendikten sonra daha büyük zorluk ayrılmak. Yapmayın iyi düşünün

Normalde kızarım böyle konulara ama görücü usulü olması kafamda bir ışık yaktı. Bu adam kendisi kadar rahat ve özgür yaşayan bir kadınla evlenmek istememiş belli ki. Erkek arkadaşlarına karışmayacağım sen de bana karışma demesi gülümsetmedi değil, zaten erkek arkadaşınız olmadığı için rahatça sallıyor. Karısını dağ başlarına yabancı erkeklerle alkol alması için salabilecek bir adam olduğunu hiiiç ama hiiiç sanmıyorum üzgünüm kimse kusura bakmasın. Herkes kendi hayatı kendi normallerine göre konuşmuş saygım sonsuz ama burdaki pek çok kadının evliliği gibi bir evlilik değil bu. Bu adam şimdiye kadar sağda solda fıttırı fıttırı gezmiş, sonra gitmiş ailesine gezmeyenini buldurmuş. Çakal herif çakal, kesif kesif aldım kokuyu yeminle.

.
Hanımefendi herkesin normali farklıdır birininki diğerine uç gelebilir.

Ama eğer uç geliyorsa bu işi sonuçlandırmak için zorlamaz ayrılırsınız.

Konu sahibi ve eş adayı taban tabana zıt bir hayat yaşıyorlar. Adam böyle olduğunu söylemiş. Sırf görücü usulu tanıdığı ve muhtemelen sadece evlenmek için evleneceği bir kadın istedi diye arkadaşından vazgeçmeyi tercih etmemiş.

Konu sahibi bunlara rağmen hala çocuk gibi evlencem de evlencem diyor.

Adam bu. Mal ortada. Bile isteye evlenip de sonra ağlama diyoruz biz de. Körkütük aşık olup da evlenme kararı almamış ki gözünü karartsın. Görücü usulu sonuçta sana uymazsa evlenmezsin.

Konu sahibi sorunu sadece kız görüyor ama resmin bütününü görse adamın hayatı tamamen ona ters bunu görecek. Ama görmemek için direniyor.

O zaman evlensin de görsün..
Bir üstteki yorumumda ben de aynısını dedim zaten. Ama sizin baskıcı tutumunuz da saçma bana göre. Her neyse başarılar.

Herkes arkadaşıyla sevişiyor mu sanıyorsunuz ne alaka? Nasıl bir düşünce tarzı.

Siz bence bu adamla evlenmeyin, çünkü kendi ağzınızla söylemişsiniz. Hayata bakışınız, karakteriniz tamamen farklı.
Kendinize göre birini bulun.
Mutsuz olursunuz.
Arkadaş arkadaşın p...kidir lafını yanlış anlamış demek ki. 🤣

Haklısınız birbirimizi değiştirmeye çalışmıyoruz zaten sadece düşünce yapılarımıza saygı göstermemiz gerekiyor öyle bir arkadaşlık ortamı bana değil kimseye normal geleceğini sanmıyorum bir gün o da normal olmadığını farkeder umarım.
Normal olmayan emin olun sizsiniz. Erkek arkadaşınızın yerinde olsam sizi silerdim. 15 yıllık dostumu değil. Neticede anladığım kadarıyla bir kaç aydır hayatındasınız. Siz de bence kendi kafa yanınıza uygun birini bulun. Bu kadar farklı anlayışarda kişilerin evliliğinin sonu belli çünkü

benim bir haftadir görüştüğüm bir insan. Görücü usulü olarak tanıştık kafa bir insan kendisi benim yaşadığım şehirden uzakta dolayısıyla 2 kere benim için buluşmaya geldi vakit geçirdik fakat beni tanımaya yönelik bir soru sormadı vakit geçirirken bir falcıya telefon açtık fal baktırmak için falcı görüştüğün birisi var fakat hiç ciddi görmüyorum seni biraz bu konuda hazır değilsin dedi karşımdaki kişi de yani dedi

Siz su adami koca yapacaksiniz ya ne diyebilirim ki kendi dusen aglamaz. Mutluluklar.

Onunla evlenirsem mutsuz olacağımı düşünmüyorum sadece rahatsız olduğum bir durumdan bahsettim.
Evlenin de görün, siz evde anası ile otururken dağ başlarında gezen kocanızı beklersiniz artık.

Normalde kızarım böyle konulara ama görücü usulü olması kafamda bir ışık yaktı. Bu adam kendisi kadar rahat ve özgür yaşayan bir kadınla evlenmek istememiş belli ki. Erkek arkadaşlarına karışmayacağım sen de bana karışma demesi gülümsetmedi değil, zaten erkek arkadaşınız olmadığı için rahatça sallıyor. Karısını dağ başlarına yabancı erkeklerle alkol alması için salabilecek bir adam olduğunu hiiiç ama hiiiç sanmıyorum üzgünüm kimse kusura bakmasın. Herkes kendi hayatı kendi normallerine göre konuşmuş saygım sonsuz ama burdaki pek çok kadının evliliği gibi bir evlilik değil bu. Bu adam şimdiye kadar sağda solda fıttırı fıttırı gezmiş, sonra gitmiş ailesine gezmeyenini buldurmuş. Çakal herif çakal, kesif kesif aldım kokuyu yeminle.
Say You Love Me'nin yorumuyla ben de fark ettim. Çok sosyal ama görücü usulü evleniyor, bir garip..

Siz su adami koca yapacaksiniz ya ne diyebilirim ki kendi dusen aglamaz. Mutluluklar.
Zaten nerede böyle her haltı yaşamış tip varsa hayati görmemiş bir kadin bulup evlenmeye çalışıyor. Sosyal olarak aktif bir adam neden görücü usulüne tamam desin ki zaten ? Ilişkinin başında zaten roller konumlanmış. Konu sahibi de bunu kabul ederek ilerliyor.

ayrıl bence. bu durumu aşamazsınız evlenince de sorun olur

Yani böyle bir adam neden görücü usulü evleniyor ki ?
Mantikli gelmedi açıkçası.
Gayet gezen Tozan,sosyal biri anladığım kadarıyla.
Neden seninle evleniyor misal.?
Neden görücu usulü ? 🤔
Neden olacak aile baskısı işte. Yarın bakacak ki sürekli kendini bunaltan başını yiyen bir karısı var. Takacak boynuzları. Ya da boşayacak.

Ahlak dediginiz şey 2 erkekle bir yerde baş başa alkol almak mı ? Ahlaki neyle ölçüyorsunuz siz dinden günahtan bahsediyorsunuz alkol olmanın ve iki erkekle kalmanın normalligini savunuyorsunuz asıl siz kurtlanmis zihniyetleri izle bakın ayrıca köylü kadını dediğiniz asagilanabilecek bir şey midir ki bunla küçümsemeye çalışıyorsunuz köylü kadınını şehirli kadına tercih ederim.
Ahlak dediğimiz şey kimsenin hayatına mok atmamaktır. 2 erkekle gezen kadını görseniz boğacaksınız ama gezen adamla evlenmeye çalışıyorsunuz. Uyanın uyanın, adam ailesinin çenesini kapatmak için sizle evleniyor, adam 2 erkekle gezen kadını ailesine kabul ettiremeyeceği için evleniyor sizle. Sizinle evlenecek, ilk aydan karnınızı şişirecek, anasının başına koyacak sonra gidecek dağ başlarına. Elin kadınına sefası size moklu donu düşecek. Hiç öyle kocamı eğitirim koluma takarım hayalleri kurmayın, adam başka hayallerle geliyor size.

Zaten nerede böyle her haltı yaşamış tip varsa hayati görmemiş bir kadin bulup evlenmeye çalışıyor. Sosyal olarak aktif bir adam neden görücü usulüne tamam desin ki zaten ? Ilişkinin başında zaten roller konumlanmış. Konu sahibi de bunu kabul ederek ilerliyor.

Konu sahibine daha gecen gunku konusunda sordum bu adam o adam mi dedim evet dedi. Bazilarina laf anlatamiyorsunuz. Yasayip gorsun. Ailesinden kacmak ve evlenmek icin evlenen birinin evlilikten cok da fazla beklentisi yoktur herhalde.

Back