Cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz.Kadının yaptığı çok normal birşeymiş gibi kızla ne konuscaksin demeniz de çok ilginç
Kiz gene karsima cıktınKanka olduguna emin misiniz? Sizi tanistirmasi falan hic masum gelmedi bana.
Esinizle biri yan yana gidecek siz arkadan. Eşinizin yaninda ozel sorular sorcak orasi burası acik olcak. Ben iyi niyet aramam valla. Kendimi bayanin yerine koyuyorim da coktan önünü keserim yani.Arkadaşlara katılıyorum belki de kötü niyetli değildir herkese karşı samimidir ama yine de düşünceli davranması gerekiyordu. Yani bu adamın eşi aramızdaki bu yakınlıktan rahatsız olur mu diye düşünmesi gerekirdi. Tamamen masum değil yani. Ama olmayan bir şey yüzünden de kimseyi kırmayın bence de karşınızdaki kadını üzmeden yavaş yavaş mesafe koyun
Boşver hayrını falan adamın aklında birşey yoksa bile bu sekilde dillendirirsen adamın aklına düşer yapma yavaş yavaş kopar ilişkini ikiside anlamasın kadın sana garip sorular sorduğunda özelinden bahsetme eşim harikadır gibi cümleler kurma ... aşağı çek eşini gözünde büyütmesin kıskanmasın yuvanı hatta aşırı gaz çıkarır falan bile de yani tiskinsin. Belli komik ama hayatın gerçeği ha bu arada kız kocana yazıyor senin ki bir cesaret ederse yandın . O kadını hiç anma ... bu aralar esine daha özenli ve doyurucu ol .evli bi arkadas tavsiyesi....Faydası oldu aslında elinden geleni yaptı bence haksızlık edemem ama acaba paranoyağa mı bağladım bilemiyorum aklıma öyle şeyler geliyor ki ben işteyken ikisi de gündüzleri evde olacak acaba yakınlaşmak istediği için mi bu kadar yardım etmek istiyor diye düşünmeden edemiyorum. İnsanlar hayatta öyle şeylerle karşılaşıyorki benimde başıma gelirse diye korkuyorum açıkçası..bi kızım var çünkü..
Farkindaysaniz tenini degdiriyor yaziyor ? Buda mi samimilikten sicak kanliliktan acaba ? Siz konu sahibinin yerinde olsaydiniz madem bu anlatilanlara gore sakin kalip aaa kadin sicak kanli canim nesi yanlis mi ? Diyecektiniz allah askina sacmalamayin .Cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz.
İnsanlar samimi olabilir, sıcakkanlı olmak suç değil ki.
Kadın orasını burasını mı elletiyor sanki?
Ne yani şen şakrak bir tip ve kadın erkeği ayırmadan samimiyet kurabiliyor diye suçlu mu?
Bu şekilde bir erkek erkeğe arkadaşlık olsaydı rahatsız olmazdınız ama.
Ben de kendimi bu tarz konularda kapalı, kıskanç tutumlu biri gibi görürdüm, meğer ne masum bir kedicikmişim...
Önemsiz biri olsa bu kadar dert olmazdı :)
İnanın her kadın sizin kocalarınızın peşinde deli divane falan değil. Böyle kadınlar yok mu elbet var ama onlara da sınırı kocanız çizer. Sizin gidip sözle ezmeye çalışmanız karşı tarafın egosunu okşar en fazla niye ezilsin kadın. Ya da sizi yerin dibine sokar kalırsınız öyle.
Konuşulmasından yana değilim mesafe koyar gecersin kadınla. Ama ne diye ezikleyecek merak ettim.Önemsiz biri olsa bu kadar dert olmazdı :)
İnanın her kadın sizin kocalarınızın peşinde deli divane falan değil. Böyle kadınlar yok mu elbet var ama onlara da sınırı kocanız çizer. Sizin gidip sözle ezmeye çalışmanız karşı tarafın egosunu okşar en fazla niye ezilsin kadın. Ya da sizi yerin dibine sokar kalırsınız öyle.
Söyle, yoksa üzerine yenge olmayı kafaya koymuş gibi. Kadını gözüm tutmadı. Kocanda numarasını falan engellesin. Görüşmeyeceksin diye restini de çek kocana. Sende görüşme, hiç görüşmeyin.herkese merhaba buraya şimdi üye oldum ve bir derdim var açıkçası yardımınıza ihtiyacım var..kısaca anlatmaya çalışıcam kimseyi sıkmadan..eşim vardiyalı çalışıyor ve hep gece vardiyasında oluyor bunu değiştirme imkanı yok malesef. 3 günde bir gece gidiyor. Ben uzun süredir işsizim bana iş bulabilmesi için tesadüfen karşılaştığı eski okul arkadaşıyla iletişime geçiyor (bayan arkadaş) sonra aklıma yanlış bir şey gelmemesi için beni onunla tanıştırıyor. Kız benimle çok candan ilgileniyor eşime kanka diye hitap ediyor falan ama kız çok rahat bi yapısı var eşim koltukda otururken gidip yanına oturuyor sürekli göğüs dekoltesi veriyor ve bundan rahatsız olmuyor hiç..avmye gezmeye gidiyoruz eşimle ikisi önden yürüyorlar ben kızımla arkalarında kalıyoruz falan sürekli bizi evine çağırıyor kendisi de hemşire olduğu için gece çalışıyor genelde..küpesini gösterecek eşime doğru eğilip (ten teması oluyor yanyana oturdukları için) bana küpem nasıl diye soruyor falan.. yapmack tavırlar anlayacağınız.. ayrıca 4 yaşındaki kızımla benden daha çok oynamak istiyor falan..bu arada bu kız boşanmış ama kocasıyla yeni tekrar birleşmeyi denemişler..benim yatak ilişkimi sorguluyor kocanın yanında falan..böyle bi kız. Eşime rahatsz olduğumu dedim ve bana "artık onunla sen iletişime geç madem için rahat değil üçümüz görüşmeyelim ben sırf sana il konusunda yardımı olsun diye bu kadar görüştüm evime davet ettim falan dedi. Evet yaptığı hareketler biraz abartı ama senin düşündüğün kadar rahat biri değil faln diyor. Ben şimdi kızla açıkça konuşmak istiyorum rahatsız olduğumu artık görüşmek istemediğimi direk söylesem mi yada evde yokuz bugün şuraaya gidicez falan diyerek soğutsam mı bilemedim için hiç rahatt değil kızla konuşmadan..ya da hiç bişey yokmuş gibi mi davranayım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?