Kocamın kankası !!!

Yine iyi sabırlısınız ben olsam saçını başını çoktan yolmuştum hiç gelemem öyle şeylere okurken bile sinirlendim rahatsızlıgınızı dile getirin böyle devam ederse daha da yüz bulur

Kadının yaptığı çok normal birşeymiş gibi kızla ne konuscaksin demeniz de çok ilginç

Kocasına güvenmeyen kadın bahaneleri bunlar. Öyleymiş böyleymiş. Kadından iş isterken bi şey yok olmayınca hemen tü kaka. Söylemeyin tabii ki kadının davranışlarını yargılamak sizin haddinize değil. Görüşmeyi kesin.

Bence konuşun ama sinirli öfkeli bir şekilde değil gayet sakin konuşun onu ezikleyerek .
Niye ezikleyecekmiş pardon? Böyle yaparak kendinizi ne kadar ezik ve zavallı konumuna düşürebildiğinizi görseydiniz...

Belki gercekten candan bi kız ve yaptıklarını art niyet gözeterek yapmıyor
Bilemedim
Sogutarak uzaklastırın derim direk sen böyle böyle böylesin dersen ve kızın niyeti gercekten senin anladıgın gibi değilse ayıp olur

Hakli yada haksız muhabbetine gerek yok, rahatsız olduğunuz insanlarla görüşmeyin. Kadına da herhangi birşey söylemeyin. Ayrıca ne kadar sıklıkla görüşüyor olabilirsiniz ki? Bir iki kez görüşme teklifini geri çevirin, boğazınıza yapışmayacaktır zaten görüşelim diye.

İyi sabretmişsin. Ahlaksızlık başka birşey değil. Uzak durun olsun bitsin. Açıklamaya gerek yok.

Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan oluyormussunuz bence kaba tabirle :) iş bulayım diye uğraşırken eşiniz yoldan çıkabilirdi kadın rahat olabilir diyelim ki yapısı bu ama anlattığınız gibi bu denli alımlı göğüs dekolteli kadına erkekler çok fazla kayıtsız kalamaz kim olursa olsun aklindan gecer bence.... Açık açık konuş demem çünkü gerçekçi olayım ben açıkça konuşamazdım o nedenle mesafeni koy eşinle iletişime geçmesine de mani ol ama paranoya yapma bunu, sakince

Açıkca konuşmak ayıp olur. Ayrıca size iş ayarlayabilmesi icin devamli görüşmenize gerek yok ki. Ben arkadayken eşimle önden yürümek ne demek ne haddine. Sürekli bahaneler bulun görüsmeyin evinize de almayin.

Önemsiz biri olduğunu hissettirmeli
Önemsiz biri olsa bu kadar dert olmazdı :)

İnanın her kadın sizin kocalarınızın peşinde deli divane falan değil. Böyle kadınlar yok mu elbet var ama onlara da sınırı kocanız çizer. Sizin gidip sözle ezmeye çalışmanız karşı tarafın egosunu okşar en fazla niye ezilsin kadın. Ya da sizi yerin dibine sokar kalırsınız öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…