kocamın isteksizliği

Rezalet
Adam sizi aldatmış siz hala ereksiyon peşinde koşuyorsunuz.
Adına da ihtiyaç karşılanması diyorsunuz
Sokaktan adam bulun karşılayın ihtiyacınızı madem. Belli ki eşiniz de aynısını yapıyor.

ben bu evliliğe aldatılıp kayınvalide küçümsemelerine rağmen devam etmek istiyorum el üzerinde tutulup isteklerimin karşılanması en doğal hakkım
Önceki konularınızı da okudum, size kötü bi haberim var; kimse aldatılmayı bile kabullenebildiginiz için size prenses gibi davranmayacak. Yanlış anlamayın atasözü cuk oturuyor diye söylüyorum, eşek olana semer vuran çok olur demişler. Nasılsa gitmeye niyeti ne yapsam çeker diye düşünüp prenses gibi değil ırgat gibi davranacaklar size maalesef. Adamın elinde olmayan bi duruma bile böyle tepki veriyorsanız sizin eşinize hiiiiic tahammulunuz kalmamış, bu kadar yipranmaniza rağmen evliliğe devam edeceğim diye inat ediyorsanız, beklentiye de girmeyeceksiniz.

Zaten bitmiş gitmiş evliliğe kendi güçsüzlüğün yüzünden adamı hapsediyosun, bir de hareketlerine laflarına bak. Adamın yerinde olsam dakika durmam boşanır kaçarım

Adamın erkekliğine laf edip sonra sizle saatlerce sevişmesini mi bekliyorsunuz gerçekten?

bu laflardan sonra hala seni boşamaması ilginc. asıl hamleyi boyle yapması gerekiyor. adamın cinsel problemiyle erkeklik sorgulanmıs aşagılanmıs daha bide pesinden gelip ozur dileyecek falan bekliyor. sen ondan daha mı değerlisin? boyle evlilik olmasın zaten. adamda ozguven namına bişi bırakmayıp neden erekte olmuyo bu dıye soylemen .. ah o cenen? al sımdı duzelir evliliğin. bi de adam yalvarmıs.. ne utanc verici yarabbi. aaaman bosamak bosamak zırt pırt onume sunuluyorsa direk bosarım ! senın gozunun yasına bakmazdım bu ne ego be?

ben bu evliliğe aldatılıp kayınvalide küçümsemelerine rağmen devam etmek istiyorum el üzerinde tutulup isteklerimin karşılanması en doğal hakkım

Bir de şöyle düşünün:

Aldatmamak ve eşine sahip çıkmak gibi evliliğin en basit kurallarını bile uygulamayan bir eşten ne bekliyordunuz?

Cinsel temas isteğe & sağlığa bağlı, öyle bir anlatılıyor ki motorlu taşıt vergisi ödeniyor. Vergi ödemeye en yakın konu aslında aldatmamak, onda da başarısız olmuş.

Hakaretle çözemezsiniz bu sorunu. Onu değiştirmeye çalışmak yerine bu halde ömür boyu yaşayabilirmiyim diye düşünmenizi öneririm.

bu gibi konularda aklıma ilk gelen şey eşinizin sizi istemiyor olması o yüzden geçmiş zamanlara bakmak lazım,daha önce aldatıldınızmı,hayatında başka birileri oldumu yada varmı,çünkü bir insanın aklı başkasına bir kez kaydımı geride kalanı istesede sevemiyor,ilgi gösteremiyor,yani aynı insanı iki kez sevemiyorsunuz yani bir başkasına duyulan sevgi malesef eskiyi bitiriyor yeniden başlamak zorlaşıyor,tabi buda siz haric herkesle olabilir demek oluyor, biten bitiyor,bence bide bu taraftan düsünün derim

Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum aslında olayı erken boşalma değil adam kadınla ilgilenmiyor 5 dk işini görüyor bitiyor illa o olayın uzun olması da değil aslında, ilgisiz bir adam

Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum aslında olayı erken boşalma değil adam kadınla ilgilenmiyor 5 dk işini görüyor bitiyor illa o olayın uzun olması da değil aslında, ilgisiz bir adam
Açıkçası ben de öyle bir izlenim aldim özünde haklı olabilir ama söyledikleri olayı çok fena bir boyuta taşımış.

Açıkçası ben de öyle bir izlenim aldim özünde haklı olabilir ama söyledikleri olayı çok fena bir boyuta taşımış.
Tabi ki hoş değil ama birikmiş içinde o an sinirle çıkmış ama hoş değil..
Misal öncesi sofra hazırladım süslendim yüzüme bakmadı yemek yedi oturdu dedi burada sorun sex’ten çok adamın ilgisizliği arzusuzluğu.. malesef kadının da saygısı kalmamış cok gitmez bu ilişki gitmemeli de

Forumun cinsellik kısmında: 18 yıllık evli , 2 çocuk annesi olup; vajinismus olduğunu ve eşiyle cinsel paylaşımı olmadığını övünerek anlatan bir üye de vardı.
Ne desem bilemedim valla. 18 yıl "evlilik" ha? Şahsım adına konuşuyorum, cinsellik yoksa ortada evlilik de yoktur bana göre. Hadi buyurun linç serbest.

Ne desem bilemedim valla. 18 yıl "evlilik" ha? Şahsım adına konuşuyorum, cinsellik yoksa ortada evlilik de yoktur bana göre. Hadi buyurun linç serbest.
Bunu lincleyen de ne bileyim. Evlilik bile yasal olarak sex yapabilmek için var
cinsellik yoksa evlilik yoktur ev arkadaşıdırlar, kardeştir bu insanlar.
Ve üzgünüm ki baska yerlerden karşılanır bu ihtiyaçlar.

Değilmiş. Forumda: evde kendine şırınga ile sperm enjekte edip; hamile kalmakla övünen, vajinismus hastası üye de vardı. Anlatanların anlattıkları ne kadar doğru, bilemeyiz tabii.
Ay sürekli sizi alıntılıyorum, kusura bakmayın.
Ben de şey görmüştüm bu forumda. Vajina girişine hortum dayamış kadın, kocası da huni takmış ucuna. Huniye boşalmış, o da hortum yardımıyla işte...
Bunu bu forumda gördüm vallahi. Umudunuzu kaybetmeyin kızlar diye övünüyordu bir de.

Bunu lincleyen de ne bileyim. Evlilik bile yasal olarak sex yapabilmek için var
cinsellik yoksa evlilik yoktur ev arkadaşıdırlar, kardeştir bu insanlar.
Ve üzgünüm ki baska yerlerden karşılanır bu ihtiyaçlar.
Yok canım benim, evlilik bazı kadınlara göre cinsellik dışı her şey. Nikahlısın bacım bir sal artık, at şu tabularını, utangaçlığını da denmiyor tabi.
Rahmetli babaannemin ağzı epey bozuktu, şey derdi gııı adam seni süs diye mi alacak, ne edecek? O hesap işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…