kocamın isteksizliği

Erkek beyni ve kadin beyni çok değişik çalışır gün içinde konuştuğumuz kelimelerin sayısı bile farklı şu an psikolojik olarak bir dardan geçiyordur lütfen biraz anlayışlı olun. Bizim bedenimiz yapı gereği ereksiyon olmak zorunda değil sadece canımız sıkkın olunca odaklanamayiz ama erkekte direkt ereksiyon sorunu çıkar.
Acımasız davranmayın iyi günde kötü günde diye söz verdik zaman verin birbirinize.
Üstüne düşünce kendini eksik hissedecek ve dikkati dağılacak yine sonuç hüsran olacak şartlamayın bedenlerinizi böyle kırıcı kerimelerle üzmeyin canınızı
Çift terapisi düşünün çok iyi gelecektir

Eşinizle bence cinsellikten daha ciddi boyutlarda problemleriniz var sanki. Eminim evlilikte cinsellik muhakkak çok önemlidir fakat size ailesinin yanında kötü davranması(yani saygı duymaması), konuşma uygulamalarında yakaladığınız çirkin konuşmaları falan bence cinsellikte yaşadığınız sorundan daha hayati.
Diğer taraftan sadece bu olayla alakalı yorum istiyorsanız; öyle hakaret etmeseydiniz keşke çünkü aynı sorun sizde olsa size öyle laflar edilmesine çok kırılırdırınız diye düşünüyorum. Bir de beyefendinin pek umrunda olduğunuzu sanmıyorum.

Adama etmediğin hakaret kalmamış erkeklik onurunu yerle bir etmişsin kim olsa isteksizlik duymayı bırak şiddete bile başvurabilirdi yani

ben bu evliliğe aldatılıp kayınvalide küçümsemelerine rağmen devam etmek istiyorum el üzerinde tutulup isteklerimin karşılanması en doğal hakkım
Boşanın madem. Karşı tarafı affedip bazı fedakarlıklar yapmışsınız. En ufak olumsuzlukta bunları sürekli öne sürecekseniz boşanın.

ben bu evliliğe aldatılıp kayınvalide küçümsemelerine rağmen devam etmek istiyorum el üzerinde tutulup isteklerimin karşılanması en doğal hakkım
"Devam etmek istiyorum" demissiniz yani kendi tercihiniz. Kendi tercihleriniz icin bir baskasindan ekstra ilgi bekleyemezsiniz.

bu yaşananların ihtiyaç ve karşılanması gerektiğini unutuyorsunuz
Siz bizi anlamiyorsunuz bence. Esim gelip bana ne bicim kadinsin, beceriksiz dese bidaha suratina bile bakmam. Insanin donemsel olarak cinsel isteginde azalis olabilir. Erkeklerin isi daha zor bazen ne yaparsan yap olmuyor. Onlarinda elinde değil.
Aldatilmaniza ragmen evlilige devam ettiğiniz icin asla takdir görmeyeceksiniz esinizden bunu soyleyeyim. Hatta zamanı gelince bosansaydin, zorla mi tuttum seni diyecek. Sizin fedakarlik olarak gördüğünüz sey aslında degerinizi düşürüyor, farkinda degilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…