kocamın isteksizliği

Yok canım benim, evlilik bazı kadınlara göre cinsellik dışı her şey. :KK53: Nikahlısın bacım bir sal artık, at şu tabularını, utangaçlığını da denmiyor tabi.
Rahmetli babaannemin ağzı epey bozuktu, şey derdi gııı adam seni süs diye mi alacak, ne edecek? O hesap işte. :KK70:
Allah rahmet eylesin babaanneniz çok doğru demiş haklı 😅😅

İyi akşamlar hanımlar daha önceki konularımda eşimle yaşadığımız problemleri sizlere anlatmıştım. Tüm yaşananlara rağmen eşimle evliliğime devam etme kararı aldım henüz boşanmaya hazır olmadığıma emindim çünkü. Bugün sizlere içimi dökeceğim konu ise şöyle kavgaların ardından kocamın tüm çabalarına rağmen yakınlaşmalarımızı sonlandırmıştık. Aradan geçen 2 ayın ardından evliliğime daha sağlam temeller atmak için ve nefsime de yenik düşmem sonucunda eşimle ilişkiye girdim ve daha önce hiç olmadığı kadar kısa sürdü 20 saniye devam etmemiştir. Uzun zamandır yapmadığımızdan dolayı doğal olabilir diye düşündüm. İlerleyen günlerde bu konuda hiçbir girişimi de olmadı. Bu tavırlarından dolayı biraz hırslandım sanırım ve bana daha çok ilgi duymasını istedim. İnternetten güzel bir gecelik sipariş ettim ve gelmesini bekledim. Siparişim geldiği gün kuaförüme gittim saçlarımı manikürümü ağdamı yaptırdım ve akşam için güzel bir sofra hazırlayıp kocamın işten gelmesini bekledim.
Eve geldiği anda bütün heyecanım tükendi saçlarımı tırnaklarımı hiçbir şeyi fark etmedi ellerini yıkayıp sofraya oturdu. Yemeği yerken gözlerinin içine baktım belki fark eder güzel bir iki şey söyler diye ama nerdeee. Yemekten sonra oturdu koltuğa televizyon izlemeye başladı. Sinirden içim içimi yiyordu. Odaya geçip beklemeye başladım belki seslenir diye umdum ama olmadı. Aldığım geceliği giyip yanına gitmeye karar verdim. Üzerimi giydim parfümümü sıktım ve odadan çıkıp yanına gittim. Karşısına geçince afalladı ilk önce sonra bakışlarının değiştiğini gördüm uzun zaman sonra ve çok hoşuma gitti. Yakınlaşmamızın ardından ilişkiye girdik ve sonuç değişmedi yine sadece birkaç saniye sürdü sonrasında hemen ereksiyonu kayboldu. Ben de o anın siniriyle açtım ağzımı sen ne biçim erkeksin beni mutlu edemiyorsun hiçbir zamanda edemedin zaten yetersizsin dedim. Hayatım tekrar deneyelim çok üzgünüm filanlar yalvarmaların ardından tekrar denemeye karar verdim çünkü çok ihtiyacım vardı. Biraz onunla ilgilendim ama tık yoktu en sonunda beceriksizsin sen beni zaten hiç hak etmedin yaşadığımız olaylardan ders alıp seni boşamalıydım diyip odaya geçtim ve peşimden gelmeye tenezzül bile etmedi beyefendi. Yine onun işini gördüğümle kaldım ne yapmam gerektiğini artık inanın bilmiyorum evliliğe devam etme kararı aldım fakat bu yönde inanılmaz eksikliklerimiz var ve zaman hiçbir şeye çözüm olmuyor. Umudumda kalmadı ama boşanmayı hala kafamda kurgulayamıyorum. Sanırım biraz daha durup hamle gelmesini bekleyeceğim. okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ay tobeler olsun, bir erkeğe özellikle şu dönemde ruh hali iyi olmayan erkeklere o şekilde o ne tür cümleler ya? Hiç mi korkunuz yok yani ne biliyim hakaret davası açmalı bencede sacmaliga bak. Haklı olabilirsin fakat erkeklik gururuna onuruna aykırı alenen hakaret etmişsiniz

Ay sürekli sizi alıntılıyorum, kusura bakmayın.
Ben de şey görmüştüm bu forumda. Vajina girişine hortum dayamış kadın, kocası da huni takmış ucuna. Huniye boşalmış, o da hortum yardımıyla işte...
Bunu bu forumda gördüm vallahi. Umudunuzu kaybetmeyin kızlar diye övünüyordu bir de. :KK70:

Alıntılayabilirsiniz, sorun değil.😊 Yurtdışında evde aşılama kiti adı altında bir tarafı huniye , diğer tarafı hortuma benzeyen bir ürün satıldığını yazan mesaj da vardı.

Alıntılayabilirsiniz, sorun değil.😊 Yurtdışında evde aşılama kiti adı altında bir tarafı huniye , diğer tarafı hortuma benzeyen bir ürün satıldığını yazan mesaj da vardı.
Ay öyle bir şey de olmayıversin lütfeeeeennnnn. :KK70:
Ama kadın bir anlatıyordu, işte koli bandıyla huniyle hortumu bağlamışlar. El alem çocuk diye tutturmuş, bunlar da bu yolu bulmuşlar.

Ay öyle bir şey de olmayıversin lütfeeeeennnnn. :KK70:
Ama kadın bir anlatıyordu, işte koli bandıyla huniyle hortumu bağlamışlar. El alem çocuk diye tutturmuş, bunlar da bu yolu bulmuşlar.

Aradım, ürünü de buldum. Alan çok olur mu acaba, satıcısı değilken ürünü paylaşmayayım en iyisi. Ev doğurganlık kiti olarak geçiyormuş.

Son düzenleme:
yaptığınız hazırlığı farketmemesi tamam hoş değil belki ama , o kadar ağır sözün üzerine ben olsam bir daha elimi sürmem size direkt de boşanırım. resmen gururuyla oynamışsınız adamın
Erkekse erkekliğini bilsin gitsin çözüm bulmaya çalışsın.illa kadıncağızları delirtip, delirtip kendilerine sövdürecekler.baktın sıkıntı çıkacak doktora gitsene.kadın çookkk çookkk uzun süre devam eden bir sorunun neticesinde patlamış.ilk günden bu şekilde davranmamış ki.buraxa empatiyi asıl hakeden biri varsa o da kadın.tam tersi hep ben erkekleri savunurdum ve linç yerdim ama bu sefer nedense tam tersi oldu.uzun uzun aylar, yıllar adam gibi cinsellik yaşayamadığınızı düşünün, nasıl sinir, stres yapıyor hepimiz biliyoruz.ben 4 günden sonra bile çok zorlanmaya başlıyorum.daha fazla uzarsa çok sinirli ve mutsuz oluyorum.çoğumuz da böyleyiz.

Erkekler moralleri bozuk olunca kolay erekte olamaz olsa bile sizin yasadiginiz gibi erken sonuclanir araniz duzelmedikce sizin cinsel hayatiniz kolay kolay duzelmez ayrica soylediginiz laflari esiniz yuttu sanmayin sadece alttan aliyo
Öyle birşey yok.asıl kavgadan, stresli zamanlardan sonra daha tutkulu, daha istekli oluyor.adrenalin hormonu cinsel isteği artırıyor çünkü.bir de üzgünke cinsellik yaşayacağın aklının ucundan bile geçmediği için kat kat daha zevkli oluyor.eğri oturalım doğru konuşalım.isteksiz ve performansı kötü erkek diye bir gerçek var ve bahanelerin arkasına sığınmaktan vazgeçelim.

Öyle birşey yok.asıl kavgadan, stresli zamanlardan sonra daha tutkulu, daha istekli oluyor.adrenalin hormonu cinsel isteği artırıyor çünkü.bir de üzgünke cinsellik yaşayacağın aklının ucundan bile geçmediği için kat kat daha zevkli oluyor.eğri oturalım doğru konuşalım.isteksiz ve performansı kötü erkek diye bir gerçek var ve bahanelerin arkasına sığınmaktan vazgeçelim.
Bunu kabul ederim, erkekler öyle çok stres falan önemsemez doğru (kadınların da önemsediğini sanmıyorum bu konuda) ama burada adamın daha önce aldatmış olması, kadının her şeye rağmen evliliğim ve ihtiyaçlarım diye diretmesi var. İhtiyaç tamam ama aşağılamak olmaz, bırakırsın gidersin yoluna. Hani bana ekmek lazım ama gitmişim züccaciyeye ekmek diye bağırıp ortalığı yıkıyorum kırıp döküyorum, gibi.

Gerçekten yüzüne söyledinizse performans olarak sizi daha kötü günlerin beklediğini söyleyebilirim.

Konu sahibini "Aaa ama hakaret aşağılama olmadı şimdi." diye eleştirenlerin kaç tanesi cinsel yoksunluğun getirdiği gerginlikten muzdarip oldu hayatında, sadece merak benimki. Kadın tonla zahmete girmiş giyinmiş, süslenmiş, bir de öküz beyin gözü görsün diye üstüne gitmekten dengesi kaybolup içine düşeyazmış da anca yatak odasına çekebilmiş, kadın orda 8585858585.hayal kırıklığını yaşayıp kayışı kopardıktan sonra "Hayatım gel yine deneyelim yapma böyle." deyiverince öküz bey çabalamış falan olmuyor. Çabalasaydı bu konu açılmazdı. Olmuyorsa boşan da demeyeceğim, boşanacak olan kaynana önüne elsiz ayaksız atılıp sonra çatır çatır aldatıldıktan sonra boşanırdı. Belli ki bu evlilik öyle böyle sürecek. Konu sahibi, ye adamın başının etini, dışarda aranacak hali kalmasın. Oooooh, nasıl deşarj oldum şu an.

nasil ki her insan ayni degilse her erkekte ayni degildir duygusal erkek var duygusuz erkek var seks duskunu erkek var romantik erkek vsr bu yargilar dogru degil ben sahsen uzgunken cinsel birlikteligi isremiyorum bir erkekte istemeyebilir dimi?

Bunu kabul ederim, erkekler öyle çok stres falan önemsemez doğru (kadınların da önemsediğini sanmıyorum bu konuda) ama burada adamın daha önce aldatmış olması, kadının her şeye rağmen evliliğim ve ihtiyaçlarım diye diretmesi var. İhtiyaç tamam ama aşağılamak olmaz, bırakırsın gidersin yoluna. Hani bana ekmek lazım ama gitmişim züccaciyeye ekmek diye bağırıp ortalığı yıkıyorum kırıp döküyorum, gibi.
Tamam da eş bu yani.kadın da mücadele ediyor uzun zamandir.sevgili değil ki.bence de ayrilsinlar tekrara da denemiş olmuyor.adamın çapı bu demek ki.

Tamam da eş bu yani.kadın da mücadele ediyor uzun zamandir.sevgili değil ki.bence de ayrilsinlar tekrara da denemiş olmuyor.adamın çapı bu demek ki.
Ayrılmam, ihtiyacımı karşılayacak, görevi diyor işte. E hakaretle olmaz ki bu iş. Bıraksın gitsin; ihanetin, kaynananın acısını çıkara çıkara ihtiyaç görülmez.

Konu sahibini "Aaa ama hakaret aşağılama olmadı şimdi." diye eleştirenlerin kaç tanesi cinsel yoksunluğun getirdiği gerginlikten muzdarip oldu hayatında, sadece merak benimki. Kadın tonla zahmete girmiş giyinmiş, süslenmiş, bir de öküz beyin gözü görsün diye üstüne gitmekten dengesi kaybolup içine düşeyazmış da anca yatak odasına çekebilmiş, kadın orda 8585858585.hayal kırıklığını yaşayıp kayışı kopardıktan sonra "Hayatım gel yine deneyelim yapma böyle." deyiverince öküz bey çabalamış falan olmuyor. Çabalasaydı bu konu açılmazdı. Olmuyorsa boşan da demeyeceğim, boşanacak olan kaynana önüne elsiz ayaksız atılıp sonra çatır çatır aldatıldıktan sonra boşanırdı. Belli ki bu evlilik öyle böyle sürecek. Konu sahibi, ye adamın başının etini, dışarda aranacak hali kalmasın. Oooooh, nasıl deşarj oldum şu an.
O da olur tabii de kendi de mutlu olmuyor ki. Kırbaçla adam canlanır mı 🤔

nasil ki her insan ayni degilse her erkekte ayni degildir duygusal erkek var duygusuz erkek var seks duskunu erkek var romantik erkek vsr bu yargilar dogru degil ben sahsen uzgunken cinsel birlikteligi isremiyorum bir erkekte istemeyebilir dimi?
Demek istediğim şu.
Adam ilişkiye girmeyi beceremiyor ki nasıl aldatıyor onu anlamadım.

Ya bana baya kafayı takmışsın belli ki😀 Benim yorumum şiddet içermiyordu. Adama onca hakaret edersen sana şiddet gösterebilirdi çünkü erkekler öyle laflara gelemez dedim sen anlayamadıysan o senin sorunun. Sanki etrafta hiç şiddet gören kadın yokmuş gibi yalandan tavır mı takınalım bunlar hayatın acı gerçekleri malesef
Yokmuş gibi yalandan tavır takınma ama olabilir, yapabilir falan demek normalleşirmek ve kabullenmek oluyor canım.karşı olduğunu belirterek yazsan tamam.erkeklerin gururu falan diyoraun ama adamda doğru dürüst erkeklik hormonu yok ki ilişkiye girmeyi beceremiyor.normal.erkek olsa bu tarz aorunlar yaşanmaz zaten.

X