kocamın isteksizliği

Ya konuda bir gerçeklik yok ya da konu açan kişinin ruhsal sağlığında normallik...

Bu çok belli.

Ayrıca fikrinizin arkasinda duramayacaksaniz niye yazıyorsunuz? Silmişsiniz şiddet içeren yorumunuzu.
Ya bana baya kafayı takmışsın belli ki Benim yorumum şiddet içermiyordu. Adama onca hakaret edersen sana şiddet gösterebilirdi çünkü erkekler öyle laflara gelemez dedim sen anlayamadıysan o senin sorunun. Sanki etrafta hiç şiddet gören kadın yokmuş gibi yalandan tavır mı takınalım bunlar hayatın acı gerçekleri malesef

Evet herkesin ihtiyacıdır. Bazen isteğimizin karşılığını alamıyor olabiliriz. Güzel güzel konuşup, bunu küçük oyunlar ile keyifli hale getirebilirdin. Alışabilirdi. Senin bu kadar istekli olman eşinin o an istekli olduğu anlamına gelmiyor . Ağzınızı açıp onca ton laf söyleyeceğinize eşinize ; çözümlemeniz gerekirdi . Diyelim denediniz olmadı. Terapi alın arkadaşım . Evlilik bu, kimse kimsenin malı olmadığı gibi bir ton laf yemek zorunda değil. Eşinize çok üzüldüm , yatakta böyle konular elbette olur ama böyle sözler özellikle seks bitiminde söylenmez . Aksine güzel sözler söyleyin ki Şevki artsın. Ve bu nedenle boşanma kararı aldıysan , evlilik sana göre değil . Ve şunuda eklemek istiyorum , bu konunun gerçek olması çok garip belkide böyle bir konunun gerçeklik payı yok, ya da siz cidden tedavi olması gereken bir hasta olabilirsiniz.

Yorumunuzu sildiniz mi?

İstiyor ki adami yerden yere vuralım. İktidarsız, erkek değil, tatmin edemiyor, 20 saniyede boşalıyor, senin gibi bir kadina yapilir mi bu diyelim.

Bu iş burdan döner mi artık bilmiyorum bana sen ne biçim kadınsın derse bir daha eşimle yakınlaşabileceğimi düşünemiyorum. Belki haklısınız size kötü hissettirdi herşey birikti içinizde ama o lafları söylerken bir durup ben ne diyorum demediniz mi? Kantarın topuzu çok fena kaçmış. Hala adamın adım atmasını bekliyorsanız o laflardan sonra atamaz bence.

Adama etmediğin hakaret kalmamış. İsteksiz olması gayet doğal erkekliğine laf söylediğin için şiddete bile maruz kalabilirdin.

ben bu evliliğe aldatılıp kayınvalide küçümsemelerine rağmen devam etmek istiyorum el üzerinde tutulup isteklerimin karşılanması en doğal hakkım
Konu sahibi şimdi siz kayınvalidenizin küçümsemelerine ve eşinizin aldatmalarına katlanıp 1-2 saatlik bir performans mı bekliyorsunuz?Ben anlamadım durumunuzu.

Değilmiş. Forumda: evde kendine şırınga ile sperm enjekte edip; hamile kalmakla övünen, vajinismus hastası üye de vardı. Anlatanların anlattıkları ne kadar doğru, bilemeyiz tabii.

Ben bu forumda vajinismus hastası olup hamile kalmak için eşinin spermini huniyle içine boşaltan okumuştum. Hamile kalmıştı galiba sonunda da

20 saniye cok sinir bozucu.Tedaviyle düzelebilir mi desem heralde bu zamana kadar bisey yapardi isteseydi.Sinirden soylenen laflar agır ,daha da ters tepecek.Ancak sanalda bi haltlar karistirir ,gercek hayatta bi kadinla olabilecegini sanmiyorum.Daha önce de boyle miydi adam kendinin farkinda degil mi? Bu evlilik biyerde patlar zaten.Saglikli olan boşanmak gibi.

Uslubunuz söyledikleriniz rezalet. Eşinizin yerinde olsam bırakın arkanızdam gelmeyi ertesi gün boşanma davası açarım.

Ne biçim sözler bunlar! İnsan hayat arkadaşını özellikle de erkeklerin en hassas olduğu konuda böyle vurur mu? Hem incitip, erkekliğini asagilayip sonra da peşinizden gelmesini bekliyorsunuz. Hepimiz eşlerimizle kavga ediyoruz ama sizin söyledikleriniz yenilir yutulur cinsten değil, eşinize üzüldüm

Eşim bana bunları söylese yaklaşmak istemez tiksinirdim. Hadi canım cinsellik istedi eşime yaklaşayım desem böyle bir olumsuz deneyim yaşarım deyip yaklaşmak istesem bile kendimi engellerdim.

Konu özeti: ben aldatılmayı, kv küçümsemelerini bile kabul ettim ama eşim beni tatmin etmek için oral gibi başka yollar denemiyor bile.

Kusura bakmayın ama ben birine böyle kazık atsam ve o da ezik gibi hala yanımda olsa ben beni ne çok seviyor, yuvamızı kurtarmaya çalışıyor demem. Zaten baştan kötü davrandığım için daha da ezerim, kendine saygı duymayana ben de duymam üste çıktıkça çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…