Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Ben yazışmaları okurken çalışmıyorsunuz sandım. Çalışmasanız bile böyle hadsiz konuşamaz ama dedim herhalde çoğu erkek gibi evde yatıyor diye görüyor. Ondan sonra evde oluyormuşsunuz. Beyimiz karısına bir gün yemek hazırladı mı? Özlediği tencere yemeğini yapıversin bir zahmet. Asıl camışın kim olduğu belli. Terbiyesiz ya. Kadının ilişkisiyle ilgili yazdıklarına diyecek söz bulamıyorum. Midem almadı.

Camları , koltukları ve halıları silmem haftada 1 evi süpürür siler toz alırım. Çok yoğun çalışıyorum ondan daha koşturmalı hareketli ve yoğun çalışma saatlerim var. Her gün benden 45 dakika önde evde olur. Ama konu bu da değil yapmasam bile böyle konuşulur mu terbiyesizler
Ya bir de açıklıyor musunuz evinizi nasıl temizlediğinizi böyle bir yorum üzerine. Yapmayın lütfen.

Size ne yazsak bos
Adam alkolik, problemli kicini surekli siz topluyorsunuz
Ustune mahrem hayatinizi el kadiniyla konusup tartisiyor mide bulandirici
Bu adam sizi maddi manevi somuruyor
Bosanip baskasini bulamam diye bosanmiyorsaniz bence bosverin yeminle yalniz olmek su adamin rezilliklerine katlanmaktan iyidir. Kendinizi daha ne kadar asagilatacaksiniz?

Öncelikle bu kadar iğrenç durum yaşanmış siz kadının eve niye temizlikçi çağırdığına takılmışsınız. Ne desem bilemedim.
Ayrıca sizce burada tek ahlaksız olan kadın mı?Ortada bir ahlaksızlık, iğrençlik var ve bu iki kişini eseri.
Kocasi zaten suçlu . Yahu merak ettim temzililci gelme sebebini:) ne var bunda belki kafasını dağıtsın diye söyledim bir çok kişi kınamak yerine empati kurabilirdi. Ve ayrıca kocasi zaten çok suçlu ama ablanın önce bu kadını def etmesi sonra bu yanlışı yapan kocasına yonelmesini doğru buluyorum . Ikisi de suçlu.

Dün gece boşanma gerekçelerine baktım evet 3. Kişilere eşini küçük düşürmek bir boşanma sebebi sayılıyor. Şuan düşünme aşamasındayım konuşmaya kesinlikle girmiyorum telefonunu da engelledim
Bence kilidi de değiştir eve alma, çok çok terbiyesiz, ben de ilk konuyu okurken eşinle kadın kendi kritiklerini yapıyorlar diye anladım. Siz eşi ile diyince yanlış anladım dedim. O ihtimali de düşünün. Gece birlikte olup ertesi gün konuşmuş olabilirler. Başı yok mu yazışmanın? Yani insan kocasını anlatsa baştan anlatırdı konunun ortasından girmezdi.

Ayda bir gelen kadın, cam, kapı, mutfak, banyo duvarlarını, koltuk, halı siler. Dip köşe siler gider. Çalışan bir kadının bunları yapması için vakti yoktur. Oda haftada bir evini siler süpürür, wc yıkar, çamaşır yıkar, ütü yapar, yemek yapar vs. Yani tüm haftasonu dinlenmek yerine evine emek verir. Koca dediğin şahsiyette haftasonunu dinlenerek yada gezerek geçirir. Bak çocukları ve ihtiyaçlarını hiç katmadım bile. Çocukların haftasonu kursları vs. varsa, soluk soluğa kalıp biraz dinlenmek için pazartesiyi iple çeker. Hemen hemen her evde durum böyleyken bir kadına neden ayda bir evine kadın alıyorsun diye sorulmaz.
Karşı tarafta ki kadının evdeki kadına karşı, hiç bir gönül bağı, vefa borcu yoktur. Yani böyle bir durumun hesabını, karşıda ki kadına değil emek verdiğin, hayatını birleştirdiğin adama sorarsın. Ahlaksız, edepsiz kadınlar var evet ama ahlaksız erkek diye bir tanımda vardır. Öncelikle bunu kabul edin ve bu tarz bir durumda pipisi olduğu için herşeyi mübah saydığınız kocalarınızın kafasına sokun. Adamı ilahlaştırıp, bulunmaz hint kumaşı, paylaşılamayan erkek psikolojisinden çıkarırsanız her kadına cariyesi gözüyle bakmaz.

Kesinlikle size katılıyorum. Benim eşim en büyük suçlu, nankör. O yüzü o kadına veren de eşim. Ben akşam kayınvalidem le buluşma kararı aldım göstereceğim ona anlatacağım. Sonra da annemlere anlatırım büyük ihtimal

Kesinlikle size katılıyorum. Benim eşim en büyük suçlu, nankör. O yüzü o kadına veren de eşim. Ben akşam kayınvalidem le buluşma kararı aldım göstereceğim ona anlatacağım. Sonra da annemlere anlatırım büyük ihtimal
Kesinlikle, eşinizin ve o kadının bu densizlikleri yanlarına kalmamalı, sakın üstünü örtmeyin kayın validenizin samimiyetine güveniyorsanız anlatın ki eşiniz biraz daha yerin dibine girsin. Çok kızdım yaa :KK43:

Bence iyi bir ders verin. affederseniz bir süre sonra yine yapar.kadinla hiç muatap olmayın ama eşinize bunu yaptığına pişman edin.

Yahu bende şu KK tarihinde şu olayı hiç anlamıyorum
Kadın hamile şimdi söyleyemem vs vs
Arkadaş bebek bu yani gaz mı pırt diye çıksın düşsün
Ayrıca gece uyanıp seks yapabiliyorsa riskli bi hamilelik de değildir zaten
Kocasıyla yatak olaylarını kız arkadaşıyla bile paylaşması yanlışken erkek iş arkadaşına anlatacak kadar rahatsa o zaman senin artık saf derecesinde iyi niyetli olmana gerek yok.

Konuşmalar Mayıs ayında olmuş kadın yeni hamile. Bilmiyorum kafam çok karışık çok sinirli ve öfkeliyim

İkisi de eşlerini gömme ayağına yürümüş birbirine konuşmalar hiç masum değil. Ben yerinizde olsam kadına da eşine de aynı anda yollarım konuşmaları, bu konuşmaları yapan adamı da boşarım. Sadece konuştuklarını da hiiiç sanmıyorum aralarında bi şey olmuştur mutlaka iki tarafta bu kadar meraklıyken

Çok haklısınız. Yazıp, arayıp duruyordu. Eşini başka kadınlarla yeren adama adam demem ben dedim engeli bastım
Arayıp durmasının nedeni mesajları kadının eşine göndermenizden korkması olabilir. Bu olayı affederseniz ileride daha beter şeyler de yapabilir nasılsa affediyor diye.

Ben böyle affedilmek ıcın cabalamadan, uste cıkmaya calısan embesillerden nefret ediyorum.
Is arkadasına s, ctırmasın arası bozulacakmıs bozulmaması kabahat. Senin butun gun dısarıda calısan ayrıca eve gelince calısan (ben yemek ve ıs yaptığınıza emınım) karın var kıymet bilecegıne nankorlenıyosun.
Hanımefendı ayaklarınıza kapanana kadar ne Yuzune bakın ne de affedin, isterse aylar sursun bu dayanın ve bekleyin.
Birbirlerine sırın gozukmek adına, hayat arkadaslarını gömen kötuleyen bes para etmez iki tip var karsınızda.
Allah ıslah etsin.

Bence kilidi de değiştir eve alma, çok çok terbiyesiz, ben de ilk konuyu okurken eşinle kadın kendi kritiklerini yapıyorlar diye anladım. Siz eşi ile diyince yanlış anladım dedim. O ihtimali de düşünün. Gece birlikte olup ertesi gün konuşmuş olabilirler. Başı yok mu yazışmanın? Yani insan kocasını anlatsa baştan anlatırdı konunun ortasından girmezdi.

Başı iş konuşmasıydı bunu hiç düşünmemiştim o tarihi araştırıyorum şuan acaba seyahatte miydim diye

Kayınvalidem oğlunu 3 e böler 5 ile çarpar
O zaman hemen anlatın. Benim bile içim kaynıyor şu anda. Zaten oldum olası evli erkeklerin evli kadınlarla dertleşmelerine çok anlam veremem ben ama bu konu bunun çok çok dışında. Ahlak sınırlarını çok aşmış ama ne yaparsanız yapın yanına bırakmayın! Ve o kadınında her şeyden habersiz gününü gün etmesine izin vermeyin sizin bu konuşmaları bildiğinizi bilsin terbiyesiz.

Ben böyle affedilmek ıcın cabalamadan, uste cıkmaya calısan embesillerden nefret ediyorum.
Is arkadasına s, ctırmasın arası bozulacakmıs bozulmaması kabahat. Senin butun gun dısarıda calısan ayrıca eve gelince calısan (ben yemek ve ıs yaptığınıza emınım) karın var kıymet bilecegıne nankorlenıyosun.
Hanımefendı ayaklarınıza kapanana kadar ne Yuzune bakın ne de affedin, isterse aylar sursun bu dayanın ve bekleyin.
Birbirlerine sırın gozukmek adına, hayat arkadaslarını gömen kötuleyen bes para etmez iki tip var karsınızda.
Allah ıslah etsin.

Aynen öyle kesinlikle tavrım net. Konuşmayı uzun bir süre düşünmüyorum ne yapacağıma karar verene kadar. Ayrıca kadın hamile eşime kanamam var yazmış. Ondan önce regl zamanını yazmış bir de bir kız hakkında konuşmuşlar kız çok güzel demiş o kadın eşimde evet çok güzel. Artık o kız ne giydiyse kadın demiş çok güzel eşim de demiş evet ama çok açık Kadın demiş benimde var öyle şeylerim eşim giyme demiş namahrem var ben benim hanıma giydirmem demiş (aklına gelmişim) kadın da demiş ben giyerim. Yani böyle seviyesiz aptalca bir sürü şey okudum

X