Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Yuh artik is arkadasi mi o

Okurken kanim dondu siz bu adakin yuzune bakabilcekmisiniz hic hafife alincak bisey degil kusura bakmayinda ben boyle biseyi kaldiramazdim... Siz bikirsiniz tabi

Onu düşünüyorum ben ne yapacam yüzünü görmek istemiyorum unutabilir miyim sanmıyorum. Hala daha masum konuşmalar dedi. Dedim atayım o zaman annene anneme kocasına. Hayır lütfen atma diyor. Ee neden bu korku? Hani masumdu

Teşekkür ederim. Cidden yazıklar olsun yüzüne de dedim hakkımı helal etmiyorum sana dedim

Bu kısım kocasıyla olan ilişkisini anlatıyor da eşin de ona yorum yapıyormuş gibi olmamış hiç..
Günah almak istemiyorum ama sanki kendilerini eleştiriyorlarmış gibi olmuş..

Eşinizin arayıp durması,mesaj atması hatasını anladigindan,pişman olduğundan yada size olan büyük sevgisinden falan değil malesef.it gibi korkuyor o yaratığın kocasına yollayacaksınız yedikleri naneler ortaya çıkacak diye.hatta eşinizin ve iş arkadaşlarının da haberdar olabileceği mecralarda bile paylaşın.rezil olsunlar ve kesinlikle eşiniz olan yaratığı affetmeyi bile düsünmeyin.Alkolü bile aştık demissiniz ama bu çok çok daha büyük bir sorun.Sabah sabah ben bile sınır oldum sizi düşünemiyorum bile.Böyle insanlar yok olsunlar ya gerçekten sürünsünler.

Kadinin kocasina yollayin kesinlikle. Arzsız sey ne igrenc kadinlr var ya. Esiniz de buna destek vermis tabiki. Siz gormeseniz bunlar yakinda daha da samimiyeti arttirirmis anladigim kadariyla daha basinda yakalamissiniz. Ipleri sıki tutun o konusmalari asla silmeyin bi dahaki kocanizin boyle bi tesebbusunde zina davasiyla birlikte bosanma davasi acip yuklu tazminatla hayatiniza devam edersiniz.

Gerçekten nankör. Çok iyi anladım. Kafam hiç yerinde değil şuan o kadar üzgün ve mutsuzum ki. Camış demiş bana ya inanabiliyor Musunuz kendisine bakmadan. Ve tuvaletten çıkınca bile elini yıkamayan adamdı bu zorla çocuk gibi eğittim. Dişlerini yatağa yatmadan zorla fırçalata fırçalata öldüm. Eline süpürgeyi ben zorla veririm öyle temizlik yaptığı falan yok yani hem nankör hem yalancı

Kadın karnındaki çocuğunu düşünseydi bu ahlaksızlıkları yapmazdı. Lütfen vicdan yapmayın ve yazışmaları o kadının eşine gönderin. Adamın da bunları bilmek hakkı. Ne yani yanına kâr mı kalsın o kadının yaptıkları? Yazık karnındaki bebeğe üzüldüm sadece. Kocanıza da yol verin gitsin, bir de iyi niyetli yazışmalar diyormuş utanmadan. Bu nasıl ahlaksızlık, nasıl bir genişlik, nasıl bir pişkinlik? Nasıl bakabiliyor yüzünüze hâlâ? Yazışmaları gönderin, bırakın onlar rezil olsunlar.

2 gün yıllık izin alıp evden gitmeyi düşünüyorum gerçekten artık yüzüne bakamayacağımı hissediyorum

Ben kadının kocasına yollarım. benim huzurumu bozanın da huzuru olmasin.
Kocanizq ne yapacaginizi siz bilirsiniz

Çok haklısınız. Yazıp, arayıp duruyordu. Eşini başka kadınlarla yeren adama adam demem ben dedim engeli bastım

Öncelikle bu kadar iğrenç durum yaşanmış siz kadının eve niye temizlikçi çağırdığına takılmışsınız. Ne desem bilemedim.
Ayrıca sizce burada tek ahlaksız olan kadın mı?Ortada bir ahlaksızlık, iğrençlik var ve bu iki kişini eseri.

Dün gece boşanma gerekçelerine baktım evet 3. Kişilere eşini küçük düşürmek bir boşanma sebebi sayılıyor. Şuan düşünme aşamasındayım konuşmaya kesinlikle girmiyorum telefonunu da engelledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…