Valla ben olsam kocasına yollar kocamıda boşardım. Benim kocamla yatak muhabbeti yapabilen ve dedikodumu yapan kadına zerre acımam. Konuşmalar masumsa kocası birşey demez zaten. Elinizdekiler çok temiz boşanma nedeni ve güven sarsıcı haraket kanuna göre. Ama boşanmayacaksanızda daha fazla bu konuda yüz göz olmadan kapatın. Zira ortalığı karıştırıp sonra o adamla evli kalmak ona bu konuda daha fazla cesaret vermekten başka bir işe yaramaz. Şimdi burda size, boşanmayacaksanda iyice gözünü korkut falan diyecekler ama bence bu yanlış bir hareket, çünkü yapılanı aldatma ya da boşanma nedeni olarak gösterip ortalığı yıktıktan sonra o adamın koynuna girmeye devam etmek adamda sadece bu kadın ne yaparsam yapayım beni boşamaz inancını oluşturur. Boşanmayacaksanız olay büyümeden kapatın. Göz dağı vermek amaçlı boşanma sözünü ağzına almak, adama yaptığı hareketin ağırlığı ile ilgili nutuklar çekip o adamla devam etmek daha yanlış ve evliliği yıpratan şeyler çünkü. Ayrıca ben bu konulardan biraz anlıyorsam, kocanızla o kadın arasında sadece lakayıt bir arkadaşlık yok. Hiçbir evli kadın bir mesai arkadaşına ne kadar lakayıt ve kendini bilmezde olsa, ilişkileri yakında olsa bu şekilde cinsel hayatını anlatmaz. Eşinizle arasında cinsel olarak birşeyler yaşanmış bence.