Sakın öyle bir hata yapma göndermemek gibi. Hamile olduğunu senden iyi kendi biliyor, onun bunu düşünmesi gerekirdi o düşünmediyse sen niye düşüneceksin, aslında o kadar iyi bir zaman ki daha iyi anlar yaptığı hatayı, araya zaman sokarsan emin ol bir kılıf bulurlar üstüne bide sen suçlu olursunKadın şuan hamile, direkt göndermek istiyorum aslında eşimde yapabilirim bilir söyledim çünkü gönderecem diye ama hamile diye göndermek istemiyorum
Evi temizleyince kadın gelemez mi ? Buraya mı takıldınızAbla hep evi temizliyorsan kadın niye geliyor ayda bi. Sende calsyor musun yoksa onun durumu yetyor mu eve. Ve bence de alkol dahi yendi isenz bu da hal olur boşanma. Ama bu kadın keşke esinle aynı yerde calsmasa. Kadını aslında tehdit etmek lazım belki kocasıyla korkutursan uzak durur kocandan. Ahlaksız kadınlar böyle oldukça yuvamız sarslyo devamlı. Allah yardım etsin
Evet ahlaksız kadinlar ve çooook ahlaklı kocalarımiz değilmiAbla hep evi temizliyorsan kadın niye geliyor ayda bi. Sende calsyor musun yoksa onun durumu yetyor mu eve. Ve bence de alkol dahi yendi isenz bu da hal olur boşanma. Ama bu kadın keşke esinle aynı yerde calsmasa. Kadını aslında tehdit etmek lazım belki kocasıyla korkutursan uzak durur kocandan. Ahlaksız kadınlar böyle oldukça yuvamız sarslyo devamlı. Allah yardım etsin
Ya ben anlamıyorum cidden. Benim de bir sürü çalışma arkadaşım var ve birçoğu da erkek. Selam verip geçerim. Onlarda öyle. Adam da suçlu, kadın da.Böyle pişkin kadınlar var iş ortamlarında
Bide evli barklı ya
Samimiyetin şeyini çıkarmışlar
Ne demek ya yatağını anlatır başka bir adama?
Ya çok iyi niyetlisin ama gönder bence. İkisinin de iyi bir derse ihtiyacı var.Kadın şuan hamile, direkt göndermek istiyorum aslında eşimde yapabilirim bilir söyledim çünkü gönderecem diye ama hamile diye göndermek istemiyorum
Kocalarımız tabiki de ahlaklı değil . Ama mücedele etmeyelim mi?Evet ahlaksız kadinlar ve çooook ahlaklı kocalarımiz değilmi
Benimde öyleYa ben anlamıyorum cidden. Benim de bir sürü çalışma arkadaşım var ve birçoğu da erkek. Selam verip geçerim. Onlarda öyle. Adam da suçlu, kadın da.
Ya bu çocuk kocasından değilseSakın öyle bir hata yapma göndermemek gibi. Hamile olduğunu senden iyi kendi biliyor, onun bunu düşünmesi gerekirdi o düşünmediyse sen niye düşüneceksin, aslında o kadar iyi bir zaman ki daha iyi anlar yaptığı hatayı, araya zaman sokarsan emin ol bir kılıf bulurlar üstüne bide sen suçlu olursun
Benimde öyleYa ben anlamıyorum cidden. Benim de bir sürü çalışma arkadaşım var ve birçoğu da erkek. Selam verip geçerim. Onlarda öyle. Adam da suçlu, kadın da.
Sadece kadınları yaftalamanız yanlış amaKocalarımız tabiki de ahlaklı değil . Ama mücedele etmeyelim mi?
Tebrik ederim aydınlatıcı oldu . Çok doğru.Ayda bir gelen kadın, cam, kapı, mutfak, banyo duvarlarını, koltuk, halı siler. Dip köşe siler gider. Çalışan bir kadının bunları yapması için vakti yoktur. Oda haftada bir evini siler süpürür, wc yıkar, çamaşır yıkar, ütü yapar, yemek yapar vs. Yani tüm haftasonu dinlenmek yerine evine emek verir. Koca dediğin şahsiyette haftasonunu dinlenerek yada gezerek geçirir. Bak çocukları ve ihtiyaçlarını hiç katmadım bile. Çocukların haftasonu kursları vs. varsa, soluk soluğa kalıp biraz dinlenmek için pazartesiyi iple çeker. Hemen hemen her evde durum böyleyken bir kadına neden ayda bir evine kadın alıyorsun diye sorulmaz.
Karşı tarafta ki kadının evdeki kadına karşı, hiç bir gönül bağı, vefa borcu yoktur. Yani böyle bir durumun hesabını, karşıda ki kadına değil emek verdiğin, hayatını birleştirdiğin adama sorarsın. Ahlaksız, edepsiz kadınlar var evet ama ahlaksız erkek diye bir tanımda vardır. Öncelikle bunu kabul edin ve bu tarz bir durumda pipisi olduğu için herşeyi mübah saydığınız kocalarınızın kafasına sokun. Adamı ilahlaştırıp, bulunmaz hint kumaşı, paylaşılamayan erkek psikolojisinden çıkarırsanız her kadına cariyesi gözüyle bakmaz.
Kesinlikle doğru ama öyle kadınlar var ki hele ki biz sıkıntılı isek eşimiz ile o fırsatı kendine lehine çeken çok boşluk buluyor . Gerçi doğru erkek sadık olsa ne olursa olsun problemi evli olduğu kişiye saygı duyar ..Sadece kadınları yaftalamanız yanlış ama
Evet bu devirde kadınlarda gercekten zıvanadan çıkmış ama bize sadik kalmaları gerekenler kocalar