Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Kadın şuan hamile, direkt göndermek istiyorum aslında eşimde yapabilirim bilir söyledim çünkü gönderecem diye ama hamile diye göndermek istemiyorum
Sakın öyle bir hata yapma göndermemek gibi. Hamile olduğunu senden iyi kendi biliyor, onun bunu düşünmesi gerekirdi o düşünmediyse sen niye düşüneceksin, aslında o kadar iyi bir zaman ki daha iyi anlar yaptığı hatayı, araya zaman sokarsan emin ol bir kılıf bulurlar üstüne bide sen suçlu olursun

Evi temizleyince kadın gelemez mi ? Buraya mı takıldınız

iğrenç olmuş bu nasıl bir muhabbet yaeşin olacak kazmanın yanına bırakma, o kadının eşine de gönder bunları hem de büyük bir keyifleayrıca bu samimiyet çok tehlikeli, insan özelini kardeşiyle konuşamıyorken nasıl bu kadar samimi olabilmişler?

Evet ahlaksız kadinlar ve çooook ahlaklı kocalarımiz değilmi

Böyle pişkin kadınlar var iş ortamlarında
Bide evli barklı ya
Samimiyetin şeyini çıkarmışlar
Ne demek ya yatağını anlatır başka bir adama?
Ya ben anlamıyorum cidden. Benim de bir sürü çalışma arkadaşım var ve birçoğu da erkek. Selam verip geçerim. Onlarda öyle. Adam da suçlu, kadın da.

Konuşmaları okurken kadınlık gururum kırıldı . Affeder göz yumarsanız devam edecek bu kadınla ya da başkasıyla ...

Ya ben anlamıyorum cidden. Benim de bir sürü çalışma arkadaşım var ve birçoğu da erkek. Selam verip geçerim. Onlarda öyle. Adam da suçlu, kadın da.
Benimde öyle
Modern bir insanım ama bu modernlik değil iğrençlik
Ama bu tip çok kadın var inanın
Benim çevremdede var
Özel hayatlarını adamlara anlatıyorlar
Böyle açık seçik
Bence bu da aldatmadır

Ya bu çocuk kocasından değilse ?

Benimde öyle
Modern bir insanım ama bu modernlik değil iğrençlik
Ama bu tip çok kadın var inanın
Benim çevremdede var
Özel hayatlarını adamlara anlatıyorlar
Böyle açık seçik
Bence bu da aldatmadır

Tebrik ederim aydınlatıcı oldu . Çok doğru.

Bu konuşmaların hepsi mi mayıs ayında yoksa sadece ev işleriyle ilgili olan kısım mı?

Yani o seks muhabbetinin sanki whatsapp gibi bir yerde öncesi varmış gibi geldi bana. İkisi arasında geçmiş olabilir, sizi uyutmuşlar da sanal seks yapmış bile olabilirler. Bilmiyorum iki türlü de çok iğrenç. Kadın hamile diyorsunuz. Mayıstan sonra böyle şeyler yoksa eşiniz başkası ya da başkalarıyla da flörtleşiyor olabilir, görüşüyor da olabilir çünkü bariz yolunu yapmış, hatta yürümemiş koşmuş eşiniz. Niyeti bozuk yani.

Ben olsam konuşmaları kadının eşine yollardım. Birbirleriyle yatak muhabbeti yapacak yakınlıktaki insanlar yalnızca iş arkadaşı olamaz, çoğumuz çalışan kadınlarız biliyoruz. Benim için çok net bir boşanma sebebi bu. Bir de eşinizin telefonunu bir şekilde ele geçirin ve inceleyin, daha çok kanıt bulacaksınız gibi geldi bana.

Sadece kadınları yaftalamanız yanlış ama
Evet bu devirde kadınlarda gercekten zıvanadan çıkmış ama bize sadik kalmaları gerekenler kocalar
Kesinlikle doğru ama öyle kadınlar var ki hele ki biz sıkıntılı isek eşimiz ile o fırsatı kendine lehine çeken çok boşluk buluyor . Gerçi doğru erkek sadık olsa ne olursa olsun problemi evli olduğu kişiye saygı duyar ..

Yahu bende şu KK tarihinde şu olayı hiç anlamıyorum
Kadın hamile şimdi söyleyemem vs vs
Arkadaş bebek bu yani gaz mı pırt diye çıksın düşsün
Ayrıca gece uyanıp seks yapabiliyorsa riskli bi hamilelik de değildir zaten
Kocasıyla yatak olaylarını kız arkadaşıyla bile paylaşması yanlışken erkek iş arkadaşına anlatacak kadar rahatsa o zaman senin artık saf derecesinde iyi niyetli olmana gerek yok.

Ben burda sizi gömmelerinden çok başka şeyler gördüm
Bugün elin kadınıyla böyle konuşan yarın bir gün onunla bunları yapar.
çok çirkin
Bu durumu nasıl telafi edecek eşiniz
Kadının da ağzınn payını verin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…